IASI - mandra cetate (79)
Raspunsuri - Pagina 16
Nora__ spune:
Fetelor,nu va stresati...fiecare ajunge cand poate...si la 6 si la 7 si la 8....am dat un reper ora 6,ar fi de preferat sa venim in jurul unei anumite ore...dar nu inseamna ca daca nu ajungem la 6,nu mai venim.Deci rezolvati problemele si veniti cand puteti.Sa nu cumva sa nu veniti![]()
miki68 spune:
Daaa... S-a facut urat afara. Am sperat ca n-o sa se strice vremea pana ajungem inapoi acasa, dar... Asta e!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Simo78 spune:

n-am avt net! cat pe ce sa mi se strice si planuri...dar apar ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

buli spune:
ahaaa .... fetili-s la petrecanie - stiu eu sigur ![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
miki68 spune:
Mancat, baut, vorbit! Excelenta companie! Ma bucur ca v-am cunoscut, fetelor!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danna_36 Eu sunt acasa, n-am putut pleca... Astept impresii si poza ![]() |
Poze

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
herra spune:
doar doua pareri de rau: timpul a trecut prea repede si nu am putut vorbi cu toata lumea (ne trebuia o masa rotunda) - mai ales cu Miha, Aime, Adi si Buli si Simo si Gabriela (pt ca erati in coltul opus)...
si acum sa ma uit la poze!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
connie1974 spune:
Buna dimineata,
Ei cum a fost? Ati mai stat asa-i? Imi pare bine ca v-am intalnit si "in marime naturala", nu doar virtual, dar imi pare rau ca nu am apucat sa vorbesc cu toate fetele. Data viitoare trebuie sa ne intalnim in jurul unei mese rotunde, ca asa a fost greu sa vorbim si sa ne cunoastem toate. Oricum pentru mine, la care a fost prima iesire, a fost foarte placuta vederea.
Acu trebuie sa mai rezolv ceva la servici si plec sa fac mancare ca nu am nimic pentru pranz. Si am un chef de numa, numa.
Noroc ca nu e vremea frumoasa, ca sa ma imbie la plimbare, asa ca la treaba cu mine.
Si sunt si cam suparata si nu stiu cum sa fac. Aseara ii spune Calin sotului ca i-a spus bona ca bine ca pleaca in vacanta la bunica ca sa "scape de el". Exact asa. Si il cred ca el nu prea spune minciuni si nici nu a auzit din alta parte lucrul asta. Iar la cum se poarta cu el, ca dimineata vine cu o fata acra de nici nu as sta cu ea ...
Adevarul este ca si el face ce vrea cu ea, dar din vina ei ca nu a stiut sa se impuna si sa o faca sa o asculte, am prins-o ca tipa la el si normal copilul riposteaza. Si verbal si fizic, ca tipa, o musca, o pisca. Am incercat sa il fac sa inteleaga sa se poarte ca si cu noi (pentru ca atunci cand este cu noi nu face nimic rau). Oricum, nu stiu cum sa fac, sa deschid discutia fata de bona, sau nu? E si tare suspicioasa si imi e ca nu ar intelege ca nu e normal sa ii spui unui copil asa mic ca vrei sa scapi de el. Tot timpul spune ca il iubeste ca altfel nu ar sta, dar nu arata prea mult.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre