LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, drum bun la Paris si sa te intorci cu muuulte poze!
Xandrutza, la multi ani soacrei!
Lilina, si eu am un nr in plus la sutien fata de perioada de dinainte de sarcina. Nu spun cat ca mi-e rusine.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, haideti, nu va mai plangeti!
La mine e mai usor! Nu stiu nici cat aveam inainte, nici dupa!

LA MULTI ANI, RARES!

Sa cresti mare, frumos si sanatos si sa-ti aduca "barza" o surioara foarte frumoasa!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ni hao

Mi-a adormit papusica mancand snitel acum la 20.30. Nici laptele nu a apucat sa il mai bea...Nu a dormit la pranz ca am fost la 2 locuri de joaca in aer liber si a picat lata. Manca si inchidea ochii precum aia mici de la acamera ascunsa, statea turceste asa si pana la urma a picat intr-o parte. Nu am apucat s-o filmez Radeam pe aici de ea.

Cata...eheeee ce caut eu pe aici...este piatra filosofala .Glumesc desigur. Iti dau un PM si iti spun ca sa nu mai repet iar aici...fetele stiu deja si le-as plictisi.

Ana-Maria vad e e bine azi, a tusit de vreo 3 ori, sper ca e ok...I-am dat ieri Eurespal si o licoare de-a lor de la farmacie din plante pt tuse, si noaptea i-am pus un plasture pe piept (unde cica este si loc pt acupunctura) care continea ceva din plante, ca o pasta , de marimea unei monede...mirosea f bine, mentolata asa...a dormit toata noaptea fara sa tuseasca.
Aici cica daca te tratezi cu medicamente de acasa nu are efect...tb sa fie cu ceva local ...pt virusii locali. Mi-au spus romanii de aici. Sper ca am luat-o din pripa si sa nu evolueze.

Mona, pai nu m-am interesat pt copii pana acum ca nu a fost nevoie, dar pt parinti nostri am trimis deja niste medicamente pt reumatism si alte cele...din medicina lor traditionala...
Am inteles ca ei nu administreaza asa usor antibiotice...cum e la noi de ex. Vis-a vis de amb. avem 2 clinici, una privata unde vb si engleza si mai dau medicamente "europene" si alta chineza unde daca nu stii chineza nu te intelegi cu ei. Dar acolo dupa examinare iti prepara ei la farmacia lor remediile. Inainte insa, la ambele, iti ia sange (la copii din degetel) - hemograma parca se numeste si in functie de cum iese dau medicatia.

Lexi astept

Ramo...Ohhh....Paaariiis, Paaaariiis, Bon voyage a Paris! Ai timp sa vizitezi f mult, super!

Ref la sani: mie in sarcina si in timpul alaptatului mi s-au marit cu 2 numere...am zis ca nu e adevarat...ma admiram mereu in oglinda precum "Narcis" ...eram super incantata, de la 75 la 85. Acum port 80B, nu mai sunt f. fermi dar macar sunt un pic mai mari. Eu i-as vrea tot pe la 85

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, am trimis!
Interesanta treaba cu preparatul remediilor in cadrul clinicii. Iar luatul de sange din degetel la copii mi se pare super. Daca as fi sigura ca si aici se procedeaza la fel, i-as face analizele aici, sa nu o chinui prea tare.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Of am scris ditamai mesajul si mi-a dat o eroare

pe scurt:
Ramo drum bun la Paris si distractie placuta!
au mai ramas 35 lei din banii primiti pentru cadou. se reporteaza pt urmatoarea gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, of, ce sa mai zic? Atat: "I wish I were you". Plimbareala placuta!

Scumpik_lui, inca o data felicitari pentru organizare.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ramo, plimbareala placuta! Vrei idei sau locatii de shopping ?

Mamicilor e timpul sa va apucati serios de BB2, BB3 ca s-a aprobat legea cu 85% din salariu pt indemnizatia de mama. Mai trebuie semnata doar de presedinte.
Numai noi am stat pe 2lei ...

Mergi la inceput

Mi s-a trezit zgatia pe la ora 22. De bine ce ma bucuram... A dormit doar 1 ora jumate...sa vedeti cand mai adoarme acum...si deja e 12 jumate noaptea....Danseaza, s- conversat cu bunicii pe messenger, s-a bucurat la pozele cu Maria (Lexi)...e in verva fata ...cred si eu...

Scumpik bravo...deci ai primit deja toti banutii.

Lexi da ...pare interesant...nu am fost personal la niciuna, insa mi-au spus mamicile de aici. Eu mi-as dori "sa n-ajung vreodata". Superbe pozele! Sa vezi ce tipa de bucurie cand a vazut tortul pisicuta...si la girafa...Si eu am vrut tot cu o pisicuta sa ii facem, ca e faaan... dar am ales in graba si ne-am ales cu un iepuras in final...Maria e o frumoasa...are niste ochi superbi, pare un ingeras nici nu te cred ca e asa nazdravana

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui microbu

Mamicilor e timpul sa va apucati serios de BB2, BB3 ca s-a aprobat legea cu 85% din salariu pt indemnizatia de mama. Mai trebuie semnata doar de presedinte.
Numai noi am stat pe 2lei ...

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)[/font=Comic Sans MS]

beyyy ce ghinion am avut! eram sigura ca va reveni pana la urma...Dar sunt convinsa ca este acum cu alegerile...Dupa vreo 2 ani iar se schimba ...Asta e propaganda electorala...

Itzy-Bitzy[/green]
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu[/b] (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Itzy erau banii intrati de sapt trecuta, dar nu am apucat sa merg la banca. Tare faza cu papusica, cum a adormit ea mancand. Luca azi tot in fund a adormit, dar cu capul pe masa. Eu faceam mancare iar el era in bucatarie la masa si tot vorbea cu o masinuta, si dintr-o data se face liniste iar cand m-am uitat la el era adormit.
Gety

Mergi la inceput