LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatzaaa, poftiti la www.widmouthfarmcottages.co.uk/jpg/coffee_croissant.jpg" target="_blank">cafea

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata Lilico. Mercic de cafea.

Iar m-a trezit copilul la 1.30 noaptea, ca vroia lapte. Dar m-am sculat busc din pat. A venit si m-a luat de mana" haide mami haide"...ziceai ca sunt somnambula. In final am adormit amandoua in pat la ea( noroc ca este lat de 1 m si avem loc). Revin cand ma trezesc.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

ce haioasa e Cosmi "haide mami, haide, misca-te mai cu talent" :)))
eu la 1 jumate m-am culcat, am stat cu mada pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineatza si multumim de cafea, merg sa o savurez imediat.

Mai fetelor voi povestiti , eu am 80-85E la sutien in sarcina nu va pot povesti. Problema cea mai mare e ca nu-mi gasesc costum de baie, sutien frumos, desuu-ri mai altfel . E adevarat ca acum au inceput sa apara si pe la noi dar inainte cum ma cineva ce sa-mi aduca de dincolo - clar spunea stutien.

Ramo- distractie placuta la Paris.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

eu ma aprovizionez de la Triumph, costa ceva mai mult un sutien sau costum de baie dar MERITA, au modele care mi se potrivesc....circumferinta mica si cupe mari, frumos lucrate, rezistente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Multumim tare mult de urari. Am avut parte de o aniversare frumoasa cu multi pitici, toti vecini de bloc. Din Pacate (sau poate ca din fericire ca cine stie cum arata casa dupa) vreo 4-5 copilasi nu au venit, iar pe unii nu am avut timp sa ii invit.
Eu luni am plecat de urgenta la Bucuresti la dr. Rezultatul: de vineri de la eco morfo de 22 de sapt colul meu se scurtase si mai mult, mai era inchis doar 9.5 mm asa ca m-a trimis la spital ptr internare. Am ramas pana marti dim cand mi s-a facut cerclaj. Mi s-a recomandat sa mai raman o zi doua in spital dar am refuzat categoric, desi nu ma simteam f bine, dar aveam o petrecere de pregatit, nu puteam contramanda totul, doar ca pe piticii care nu apucasem sa ii invit nu i-am mai invitat.
Am facut marti dupa-amiaza cu mama mea 2 torturi, tati s-a ocupat de Rares, a fost de nota 20 in ultimele zili (a fost si mama si tata si s-a descurcat excelent, deci se poate cand vrea) ca urmare Rares nu mai vrea deloc cu mami ci numai cu tati (spre disperarea lui dar il mangaie pe orgoliu ca e prefert in sf). Eu sufar putin dar ma bucur ca nu il afecteaza lipsa mea din jurul lui acum ca sunt consemnata la pat.
Ieri am inceput alte pregatiri dis de dim, eu am facut tot ce se putea din pat, mama executa tot ce ii ceream eu, am alergat-o pana la extenuare, mi-era cam mila de ea (vb sotului:mai las-o si tu ca ii sta inima, nu vezi ca abia mai respira). Am terminat cu toate in timp util, copii s-au simtit f bine, eu am participat mai mult din pat, am incercat sa ma ridic cat mai putin (nu mi-a prea iesit, dar a fost destul de bine). Poze nu prea a avut cine sa faca din pacate, sora mea e varza la arta fotografica, fina mea a fost mai mult dupa copii, eu din pat nu am putut, asa ca e a doua aniversare fara prea multe poze, cateva si alea nereusite. Dar unt optimista si sunt convinsa ca la anul va fi totul perfect.
Din pacate noi nu am apucat sa ii cumparam cadou lui Rares, i-am luat doar un puzzel dupa care e innebunit (are vreo noua si sunt tare mandra ca face puzzel-uri cu 6-9-18 piese ceea ce mi se pare extraordinar), sper sa ne revansam peste ceva timp cand ne vom reveni cu banii ptr ca acum suntem cam daramati dupa atatea controale, ecografii si interventii chirurgicale. El sa fie sanatos ca in rest are de toate.

Mamica lui Rares (15 oct 2006),

Mergi la inceput

Trebuie sa fac si eu cateva urari, asa ca Vladut, sa fi sanatos, fericit si sa ai parte numai de bucurii in viata.
Ana-Maria de Meme, multa fericire si noroc in viata
Oare de ce nu mai apare in listuta Ana Maria?, fiind nascuta in aceeasi zi cu Rares am retinut-o.Astazi este ziua si unei bucurii care de asemenea nu mai apare in listuta, Maya daca nu ma insel, asa ca ii urez si ei multa sanatate si fericire si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Lilina, faina cafeaua, si croissantul
Vad ca vorbiti de sutiene... Eu acum nu pot purta, nu suport, mi se intaresc sanii prea tare cand vine laptele si ma dor daca i-as tine in sutien. Stau cu tampoanele pentru sani lipite de tricou/maieu sau ce mai port eu si e tare bine. La sarcina asta nu mi s-au marit prea tare, comparativ cu celelalte doua, dar daca imi vor ramane exact cum sunt acum pot spune doar atat: perfect pentru familia mea
Tanima, multa sanatate!!
Si azi sunt destul de aglomerata... Poate mai intru...
Face cineva capitolas?

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

ce haioasa e Cosmi "haide mami, haide, misca-te mai cu talent" :)))
eu la 1 jumate m-am culcat, am stat cu mada pe mess

ce talent soro, ca imi picau ochii in gura de somn. Ma luase de mana sa ma duca la bucatarie sa-i fac lapte.Ziceai ca ea e mama si eu copilul. Mai nou a invatat sa zica "veau"= vreau si toata ziua vrea cate ceva.

tanima ai grija de tine. Sa te odihnesti cat poti.

xan eu purtam bustiere sau sutiene sport fara balene cat am alaptat. Capitolas nu stiu sa deschid, daca m-as stradui nitel cred ca as reusi dar sa nu fac vre-o prostie.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Fetelor, am pierdut de doua ori un mesaj suuuper lung, asa ca ma repet pe scurt doar cu ce imi mai aduc aminte: Xandrutza esti de 3xmami dar si de 3xfemeie, nu stiu de unde ai atata energie, esti de admirat nu alta. Da-mi si mie din secretele tale, din taina organizarii ca eu mereu sunt in criza de timp si mi se pare ca nu am timp ptr mine, ptr copil, ptr casa, ptr cariera ptr nimic.
Apropos, ieri la petrecerea lui fi-miu nu am avut timp sa ma piaptan.Mi-am pus o banderola in cap care mi-a alunecat si de care am uitat si la un mom dat aratam ca vrajitoarea cu parul valvoi. Halal de mine!!!!
Vb de remedii ptr gat: Eu lui Rares ii dau cu albastru de metil si e tare eficient la rosu in gat, ptr tuse miere cu propolis si echinaceea. Exista pastile de supt cu albastru de metil dar fi-miu nu stie sa suga si le ingite. Mai e hemeogene 9hemeopat) destul de eficient, dar la fel trebuie supt si ca la toate remediile hemeopate: nimic inainte cu o ora si 15 min dupa, cam greu cu astea.
Nu mai stiu ce mai spusesem in mesajul anterior, asa ca va urez o zi buna, ma idic si eu din pat putin sa fac ordine ca mama trebaluieste deja de o ora si mai mare jena, ea la 64 de ani e numai intr-o miscare iar eu zac in pat.

Mergi la inceput