LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Cristinaaaa mey da nu sunt chiar plata port un 75 Bdoar ca mi-as dori un numar mai mare. Acum voi chiar vreti sa ma faceti vre-o Pamela .

lexisi Cristina e bine daca nu au spus vre-o prostie. La a mea a iesit ceva de nu pot sa scriu aici .

De iubire...Cosmi ne iubeste taree mult cand are vre-un scop de atins. Ne pupa pana ne albeste, ne ia de mana si spune " ubec" mami /tati de nu poti sa o refuzi. Dar si in alte cazuri cand e intre noi, ne pune sa ne pupam dupa care ne pupa ea pe rand si invers. Si cand ma supara tare .....dupa ce plange, vine sa ma impace si ma pupa cu foc.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Cristinaaaa mey da nu sunt chiar plata port un 75 Bdoar ca mi-as dori un numar mai mare. Acum voi chiar vreti sa ma faceti vre-o Pamela .

De iubire...Cosmi ne iubeste taree mult cand are vre-un scop de atins. Ne pupa pana ne albeste, ne ia de mana si spune " ubec" mami /tati de nu poti sa o refuzi. Dar si in alte cazuri cand e intre noi, ne pune sa ne pupam dupa care ne pupa ea pe rand si invers. Si cand ma supara tare .....dupa ce plange, vine sa ma impace si ma pupa cu foc.

1 Anisor2 Anisori

mey Moni parca ai descris-o mai sus pe Patry! exact la fel face si ea cu noi
iar la numarul sutienului iar m-ai nimerit, au fost mai mari ca purtam 80B, chiar 85B cand alaptam, dar acum s-au micit si s-au facut ca doua placinte

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

ramo Ce vremuri cand eram gravi . As mai ramane o data macar pentru asta.
Sper sa nu citeasca vre-un barbat ce pareri bune avem despre noi

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am 80D !!! aspir la un 80C, in sarcina nu pot sa zicccc ca mi-au crescut prea mult sanii, jumatate de numar, bine, tot a trebuit sa-mi schimb sutienele, ca am crescut si in circumferinta, din cauza suncilor

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Moni, al meu stie pararea mea si tot glumesc cu el sa-mi dea bani de silicoane, ca deh, el cu mogaldeata sunt vinovati pt forma lor , iar el ca sa faca pe gentelman-ul zice ca nu e cazul

Rad eu rad si glumesc, dar ma asteapta zile "grele", maine la ora asta voi fi in Paris asa ca va pupic fetelor si pe voi si pe Bucuriile vostre si ne auzim peste vreo 10 zile, asa ca urez azi feciorilor care maine isi serbeaza ziua,

La multi ani cu mult noroc si fericire: Mathias, Luca, David, Vlad si Vladimir!!! pentru mamicile lor!

Mergi la inceput

wooow, ramo, PARIS ? 10 zile ? cat rasfat, drum bun si distractie maxima

Mergi la inceput

Ramooo Paris ....ce frumos. Drum bun si distractie placuta.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele, iar sunt in viteza...
Lexi, soacra s-a aniversat ieri Dar multe cadouri a primit Diana
Ma bucur ca v-a placut tortuletul, multumesc pentru aprecieri. Pentru asa un tort caut musai sa-mi fac timp
Eniko, uite reteta: blat: 5 oua, 300 g zahar, 10 linguri apa rece, 200 g faina, 100 g nuca macinata, bicarbonat stins cu lamaie-1 lingurita; galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga apa rece, faina, nuca, bicarbonatul si la urma albusurile batute spuma. Blatul copt se taie, se insiropeaza si se umple cu frisca. Frisca am facut-o din smantana luata de la femeia care ne aduce laptele.
Sandra, nu era bezea, dar stiam o reteta de tort care se orna cu bezea, si iesea taaare bun!
Lilina, foarte interesant mailul.
Vorbeati de conquiztador? Am jucat si eu, nu mai am timp acum...
Itzy, faina faza cu Nu Ni-hao
Ramo, Paris, wow ce fain! Distractie placuta!

La multi ani Rares, pui de Tanima! Sa fii santos, fericit si sa ai parte de realizari frumoase!

Sarcina usoara mamicii tale!

Bebe

Mergi la inceput

fetele! multumesc. Sa stiti ca o sa-mi fie dor de diminetile cand beau cafeau cu VOI.

Mergi la inceput

ramo, sa mananci un croissant in plus si pt.noi si sa bei o cupa de champagne in cinstea noastra

Mergi la inceput