LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am primit un mail foarte interesant

O intuitie uimitoare a generatiilor trecute este acum confirmata de stiintele nutritioniste. Acestea au aratat ca ceea ce s-a numit candva doctrina semnaturilor era in mod uimitor foarte corect. Acum, aceasta afirma ca mancarea integrala are un tipar care se aseamana cu un organ din corp sau cu o functie fiziologica si ca acest tipar actioneaza ca un semnal sau ca un semn, in functie de beneficiul pe care mancarea il ofera consumatorului. Iata doar o scurta lista de exemple de semnaturi ale hranei integrale.

O felie de morcov se aseamana cu ochiul uman. Pupila, irisul si liniile radiale arata exact ca ochiul uman… si, da, stiinta demonstreaza acum ca morcovii maresc considerabil fluxul sanguine catre ochi si functia acestora.

O rosie are patru compartimente si este rosie. Inima este rosie si are patru camere. Toate studiile arata ca rosiile sunt intr-adevar hrana pura pentru inima si sange.

Strugurii atarna in ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare bobita arata ca o celula a sangelui si toate cercetarile de astazi arata ca strugurii sunt, de asemenea, o hrana revitalizanta substantiala pentru inima si sange.

O nuca arata ca un mic creier, cu o emisfera dreapta si una stanga: creierul mare deasupra si cerebelul din partea de jos. Chiar si incretiturile sau cutele unui miez de nuca arata ca neocortexul. Si acum stim ca nucile ne ajuta sa ne dezvoltam peste trei duzini de transmitatori neuronali care ajuta la functionarea creierului.

Boabele de fasole chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei rinichilor si, da, arata exact ca si rinichii umani.

Telina, rubarba si alte legume arata exact ca oasele. Aceste alimente tintesc in mod special duritatea oaselor. Oasele sunt 23% sodiu, iar aceste alimente au 23% sodiu. Daca nu avem destul sodiu in alimentatie, organismul si-l extrage din oase, facandu-le friabile.Aceste alimente completeaza nevoile scheletului corpului nostru.

Vinetele, fructele de avocado si perele tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si cervixului femeii – si arata exact ca aceste organe. Cercetarile de astazi arata ca, atunci cand o femeie mananca un avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapa de kilogramele in plus in urma nasterii si previne cancerul cervical. Si cat de profund e asta?… Ii ia exact noua luni unui avocado sa se dezvolte de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt. Sunt peste 14 000 de constituenti chimici fotolitici de nutritie in fiecare dintre aceste plante (stiinta moderna a studiat si a numit doar 141 dintre ei).

Maslinele participa la sanatatea si buna functionare a ovarelor.

Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi, astfel incat trateaza sterilitatea masculina.

Cartofii dulci arata ca pancreasul si chiar echilibreaza indexul glicemic la diabetici.

Grapefruitul, portocalele si alte citrice arata exact ca si glandele mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sanilor si la miscarea limfei inspre si dinspre sani.

Ceapa arata ca celulele corpului. Cercetarile de astazi demonstreaza ca ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului. Ceapa provoaca lacrimile care spala straturile epiteliale ale ochilor.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani, Rares!

Andra, multumesc pentru raspunsul referitor la krantz. Dar imi este destul de peste mana asa ajung acolo..Asa ca una peste alta, are cineva o reteta testata de krantz???
Xan, tu parca nascusei de curand..de unde Doamne iarta-ma ai energie pentru torturi? Eu dupa nasteri eram lesinata, abia ma descurcam cu treburile zilnice...Dar tortul arata ff bine. Vreau si eu reteta. Mi-ai facut pofta de tort cu frisca, cred ca fac unul cu mere si zahar ars in we.Nu stiu ce-i cu poftele astea ale mele de dulce..o sa ajung cat Casa Poporului.

Cata, sarcina usoara iti doresc.

Lilina, ff interesant articolul. Cred ca o sa mananc mai multe nuci .

pe toate, sa aveti o zi buna!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lilina, super interesant mailul.
Am vazut muuulte rochite si alte chestii dragute la Guara, Stradivarius si Luca.

Xandrinne ce tort ai facut? Deasupra era bezea, nu? Si eu mai foloseam in loc de frisca.

Itzy ce-mi place ca scrii cate-o pagina intreaga .

La multi ani RARES !!!

Mergi la inceput

andra, merci de pont, am fost ieri dupa o rochie superba pe care o vazusem zilele trecute, dar imi era mica la sani !!, asa m-am ofticat, era exact ceea ce cautam (deci, maaare eveniment, caci niciodata nu gasesc ce vreau), nu mai zic ca era si la reduceri, de la 290 lei la 100 !!!!
azi ma duc iar prin magazine, sper sa-mi iau ceva ca nu am chef de umblat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili interesant mailul. Eu as manca mai multe citrice. Spor la shopingareala. Si eu sunt tare ciufuta cand merg sa-mi cumpar ceva si deobicei atunci cand caut ori nu gasesc numarul, culoare sau cine stie ce nu-mi place.

Cristina felicitari pt Victorasul cel cuminte la gradi.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

monique, eu n-as mai manca ever citrice, rau e sa n-ai sanii atat de mari pe cat iti doresti dar la fel de rau este sa-i ai mai mari decat ai nevoie crede-ma ca eu sufar din cauza asta, strang bani sa-mi fac micsorare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

monique, eu n-as mai manca ever citrice, rau e sa n-ai sanii atat de mari pe cat iti doresti dar la fel de rau este sa-i ai mai mari decat ai nevoie crede-ma ca eu sufar din cauza asta, strang bani sa-mi fac micsorare

Te cred. Da-mi mie doar un numar si sunt multumita.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

ce bine ar fi sa se poata asa, ar fi toate femeile fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani, RARES!!!
Lilina, super interesant articolul! De-aia am eu probleme la mansarda, ca nu-mi plac nucile!
Hai sa facem un club al mamicilor care-si doresc micsorare de sani. Ca si eu vreau o operatie de genul asta.
Itzy, multumesc pentru PM. Imediat ma invrednicesc sa-ti trimit niste pozici. Multa sanatate Anei! Tare simpatica faza cu "nu ni hao".
Monique, am pus-o si eu pe Maria sa zica "soparla". Zice "sopala", deci n-a iesit nimic urat
Ce frumos va iubesc pe voi copiii! A mea e doar cu cerutul, vine la noi si zice "pupic" atunci cand vrea s-o pupam si "iubeste" atunci cand vrea s-o strangem in brate.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Fetelor eu care credeam ca doar eu am probleme cu sanii mari.Ii urasc.Lilina asa ca si eu strang bani de micsoreala.Iar articolul chiar ca e interesant.

Monica iti ofer eu 2 nr. daca vrei?

Nici la Victor nu a iesit nimic urat la cuvantul soparla.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput