LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara buna!

Eu ori nu stiu sa imi gestionez bine timpul...ori chiar e ziua prea scurta ...Cand eram in tara, puneam coada pe spinare si plecam la serviciu si restul le mai faceau si altii (bunicile). atunci aveam mai mult timp pt voi cu calculatorul in fata toata ziua. Acum...parca sunt in cursa contra timp...fa aia, ia aia, du-te colo, ...plus diferenta asta de ore intre mine si voi...apuc doar in crucea noptii s amai intru pe forum. Seara nu pot sa nu vb cu parintii, si uite asa ...

Pe Ana vad ca o incearca o tuse ...i-am dat repede niste sirop, si vad ca azi e mai bine. Nu febra, nu muci...nu stiu ce o fi...Afara e cand cald cand rece, nici nu stiu daca o imbrac mereu adecvat, in casa e aerul rece ca abia maine dau caldura....dar taman acu' au fost zile insorite si f calduroase.

In rest toate bune, multumim lui Dumnezeu, hoinarim toata ziua, ne jucam cu copiii, spune din ce in ce mai multe cuvine, repeta dupa noi toate alea chiar si gesturi. Ieri citea sotul meu ziarul in canapea intins asa...papusica noastra i-a spus ca face pipi...el s-a dus dupa olita si cand a venit a gasit-o exact in pozitia in care satea el si citea si ea ziarul. desigur ca nu a mai vrut pipi...era doar un tertip sa-si elibereze canapeaua. Sau mie imi face la fel ca sa stea si ea calare pe calculator...e o maimutica mica.

M-au amuzat perlele nazdravanilor vostri...super tari! Am ras cu sotul. Eniko si Cristina...mortali flacaii vostri...De declaratii nu mai spun...Mie nu-mi spune ca ma iubeste doar vine f des, ne ia de gat si ne strange tare tare si ne pupa puternic pe obraji....o apuca asa din senin ...cred ca se simte bine in momentele alea, e fericita si vrea sa ne arate dragostea asa...

Pana de curand si ea spunea "Nu " atunci cand nu putea sa repete un cuvant mai greu....acum fraierusha spune si "Nu" si cuvantul respectiv
-Cum spui tu "copac"?
-Nu copac!
-Dar la scaun cum zici?
-Nu caun!
Si tot asa ...cand nu vrea ea
Intr-o zi eram in magazin si una din vanzatoarea i-a spus ca de obicei f amabila "Ni hao". Ana-Maria f iritata i-a raspuns " Nu ni hao" si a dat din mana in semn de "hai lasa-ma-n pace'. Au izbucnit toate in ras pt ca au inteles ca "Nu = No"

Ramo super haioasa Patry

Mamilili aparushi si fugishi?

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Princess...cu intarziere si scuzele de rigoare iti urez La multi ani, multa sanatate , fericire, impliniri, belsug si spor in toate. Sa fii in continuare fericita alturi de sotul si bucuria voastra,si sa vi se indeplineasca cat de curand dorinta de a avea bb 2

Felicit de asemenea micutii si micutele care au implinit 2 anisori: Alessia, Teodora, Vladut si ...Rares (Tanima) - pt ca la mine etrecut de 12 noaptea si e 15 oct. Sa fiti ferciti si sa va ajute Dumnezeu mereu in viata. Tanima sarcina usoara in continuare...eu zic s-o lasi mai usor cu oboseala si stresul de la serviciu...

Cata ma bucur ca ai dat de veste...si inca ce veste buna. Sper ca de data aceasta sa va ajute Dumnezeu si sa aveti cel de-al doilea copilas. Erik ce mai face? Tu in cate saptamani esti? Ai multa grija de tine, fii optimista si increzatoare.

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Am uitat s aspun ca am vazut doar pozele cu Ruxa frumoasa, Pufisorii si invitatii lor ( cu ocazia asta le-am revazut pe AlinaMoro, pe Gabitzica si cred ca si pe Flavia ...corect? Bogdanel ce mai face ca Flavia e scumpa la vedere. Aveti o gashca pe cinste voi acolo ...bravo voua! Tortul a fost f inspirat pt pufisori
Sandra, gargarita ta nu mai are falcutele pe care le avea in vara cand ne-am vazut in parc...sau mi se pare mie fiindca a mai crescut, s-a inaltat...insa la par sigur este schimbata...e mai inchis si mai des cum ti-am mai spus...

Xandrinne...tu esti ...jos palaria!!! Vino si la mine!

Sephora...multa sanatate lui Matty...of am citit pe mess ce diagnostic i s-a pus...insanatosire grabnica...prin ce ati mai trecut...mititelul. De la gradinita i se trage nu?

Adriana l-am vazut si pe vecinul Dudu cel frumos...am o feblete pt el, cand il va asa brunetel.
Tie si lui Lexi v-am dat cate un PM.

Lilico nu am mai reusit sa vb...de Roxana ce mai stii? este mai bine? Cum se simte ca vad ca nu a mai intrat? Iti dau un mail acum. si sanatate multa si tie...Mi-e un dor de tine! Intr-o seara ma gandeam la noaptea aia de la Telega in care am stat pana dimineata la 4 la taclale, sau la mare...sau cand mai stateam pe mess pana spre dimineata tarziu...oooooffffffffff si iar of!

Va pup pe toate, la mine e 2 jumate, mai tb sa dorm si eu ca ma ia de buna papusik maine.

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Nu am citit nimic. Ce eram cu triburile..acu sunt cu razboi de cucerire pe www.conquiztador.ro. Iar sunt dependenta.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Am scris ditamai mesajul si l-am pierdut!!! sunt furioasa!!!

Ideea era ca va multumeam ptr cuvinetele bune si va povesteam ce mai facem noi si Erik si despre sarcinile pierdute ...
acum o sa on iau de la capat dar nu azi ca sunt ff ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Itzy ce cauti tu in China?

Eu sunt in saptamana a7a acum.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata! E gata luta.

xan arat bine tortuletul, cred ca este si delicios.

Lili ai reusit sa ajungi la plafar? Cum te mai simti?

eni m-am razboit si eu o perioada pe conquiztador dar mi-a trecut.

Alina poate o fi doar un pic iritata pe gat. Ana sa nu raceasca. De cand stai acolo nu ai reusit sa gasesti ceva remedii naturiste pt copii....poate ne spui si noua.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buenos dias, senoras

eu sunt tot behaita, nu am ajuns la Plafar, dar m-am inarmat cu alte medicamente de la farmacie, am tot pierdut vremea prin magazine la shopping si am uitat de Plafar (imi caut o rochie pt.o nunta si niste jeans-i haiosi)

alina si eu ma gandesc zilnic la tine si ma oftic ca nu ajung acasa la o ora decenta ca sa te pot suna, sa-mi dai nr.ala de telefon !!!! nu am mai deschis PC-ul de acasa de muuuult
nu stiu nimic de Roxa, nu am mai apucat s-o sunt, m-am intalnit cu ea in parc, acum vreo 2 sapt.
si Vlad ne ia in brate si ne pupa, intotdeauna pe amandoi, nu doar pe unul !!! ne strange in brate si ne spune "iubeste Vuduztu mamii"
aseara a fost super haios, era tare bine dispus, chiar si mama mi-a spus ca a fost super cuminte, alerga pe strada si radea in gura mare, pana a cazut si atunci a urlat si a plans pana am ajuns sus

eunice, conquiztador !!! si noi am fost obsedati o vreme, mai mult sotzul, il adomeam pe Vlad si stateam 2-3 ore pe joc amandoi, dar nu pot sa spun ca mi-a placut f.tare....ma tenteaza travian, seamana cu triburile

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimi!
"La multi ani!"RARES , sa fii sanatos si sa ai parte doar de bucurii in viata langa cei dragi!
Monica multumim mult de cafea.

Xan- ce tort . Felicitari pt felul in care te descurci chiar nu stiu cum ai timp pt toate.

Azi e a 2-a zi in care il las pe Victor ok la gradi cu voie buna si ce ma bucura ca ii ia pe copilasii care plang si le spune ca mamica lor ii iubeste si ca vine dupa ei .Sper doar sa nu fie o minune si sa tina doar 3 zile.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

La multi ani Rares! sa cresti mare, sanatos si sa le aduci multa bucurie parintilor tai!

moni multumim de cafea, acum o savurez si eu!
mey xandrutza nu-mi vine sa cred ce vrednica esti tu si copii si mancare si torturi . Arata tare bine tortul, cred ca a fost si delicios.
Alina simpatica foc Ana cu "nu Ni Hao"

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput