LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, multumesc mult!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

La multi ani VLADUT,sa fii sanatos, sa cresti maaare si sa fii norocos.

Cata, imi pare rau de pierderile suferite. Iti doresc sa fii sanatoasa si sa duci sarcina pana la final fara probleme.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

LA MULTI ANI, VLAD ANDREI! SA FII FERICIT SI SANATOS! SA LE ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR TAI! UN PT TINE SI UNUL PT MAMI TAU !

Multumesc pentru raspunsuri, sper si eu sa renunte la astfel de obiceiuri, mai ales ca el este un baietel destul de cuminte, vesel si sociabil in general!

Cata14, iti doresc ca Doamne Doamne sa te ajute sa duci sarcina la bun sfarsit si sa iti tii bb-ul in bratica curand! Sarcina usoara!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, iar sunt in viteza. Noi vom avea azi musafiri, asa ca de dimineata am pregatit niste gustarele, sa am ce pune pe masa; plus naveta intre fete, nu am apucat sa intru pana acum.
Lexi, spor la prajiturit
Saru`mana Monica, ai fost pe faza
Cata14, sarcina usoara si bebe sanatos! Sper ca de data asta sa fie ok.
Sandra, Lili pana acum statea cu mess-ul inchis pentru ca ori nu avea timp de net, ori nu avea timp laptopul de ea
Eniko, tare dulce Petru. Mi-a placut si faza cu scula marii
Imi cer scuze, sunt telegrafica, dar mai am cate ceva de facut... Plus de vizionat pozele cu Cosmi (Monica, aveai urechi de Mickey Mouse?)

Bebe

Mergi la inceput

Vladut, la multi ani puiule, sa cresti mare, sanatos, sa ai parte doar de bucurii!!

Andra, felicitari mamico!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Moniq, haioasa rau Cosmi in poze, dar mai ales in filmuletul cu saxofonul! Este mortala! Cred ca n-are o poza in care sa nu rada sau sa nu se maimutareasca!

Xandrutza, spor la treburi si distractie placuta! pe tine si pe fetele tale!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

XAN da eram urecheata ce gustari ai mai pregatit? Eu chiar nu stiu cum ai timp si de fete si de bucatareala.

lexi sa ne arati ce a iesit. Cred ca o sa fac si eu una in curand pt ca e f buna.

Alinada e mereu vesela si pusa pe sotii.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Princess, multumesc!
Monica, am facut niste vinete cu maioneza, niste ton cu orez si mai am de pus niste branzica si niste mezeluri pe platouri, deci nu-i mare lucru. Si am facut si un tortulet, aseara, cu blat cu nuca si umplut cu frisca. Uite si tortul
Timp pentru ceva bucatarit am cat mai dorm fetele, sau chiar cu Narcisa pe langa mine, cat doarme Diana.
Foarte frumoase pozele!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Wow, Xandrutza, ce bine arata tortuletul! Ai pe cineva Paraschiv sau Paraschiva in familie? Daca da, la multi ani!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Vladut!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput