LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

eu sunt super bolnava, am o tuseeee, ma doare in capul pieptului, nu mai pot

daca vreti sa va plangeti de sistem, birocratie si altele asemenea, scrieti www.protectiaascultatorului.ro/" target="_blank">AICI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

De dimineata tot mesteresc la niste poze, asa ca va invit la vizionat daca doriti. Primul este un filmulet in care avem o tentativa de a spune POEZII, in al doilea ne preocupa un SAXOFON iar mai departe avem POZE.

Lili imi pare rau, dar cum ai reusit sa racesti asa urat. Incerca niste sirop de pin de la plafar. Sau mai bine du-te la plafarele din Titan si roaga-le pe doamnele de acolo sa iti recomande ceva bun. Sigur te vor ajuta.Sunt dragute si se si pricep.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

senchiu moniqule, ma duc la plafar sa ma repar. vazut poze dragute. avem si noi un saxofon primit cadou de la mada, deci stii ce concert am si eu acasa

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Lili sa sti ca eu ma duc mereu la ele si " ma repara" si pe mine si pe Cosmi. Am vazut saxofonul vostru in poze....imi inchipui ce concert ai si tu. Pe mine m-a mancat undeva sa il cumpar...ca de nu avea copilul.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineatza!

"La Multu Ani! VLAD", sa ai parte de multe bucurii in viata alaturi de cei dragi.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Monica- am vazut pozele cu Cosmina si cum spune poezii , e tare dulce si frumoasa.Am vaut si cum canta la saxofon. Noi avem o chitara sa nu va spun ce conv=cert avem acasa.

Cata14- sa ai o sarcina usoara si sa fie totul ok . Multa sanatate.

Mie Victor cand ma vede primul lucru pe care il spune e ca ma iubeste, pina la stele si inapoi. Dragos imi spune ca ma iubeste pina la Doamne, Doamne si inapoi.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

La multi multi multi...ani fericiti VLADUT!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

eunice m-a lasat cu gura cascata puiul tau cel mare , asa complimente sa primesti in fiecare zi, esti o fericita , iar "scula marii" m-a amuzat teribil ; bine ca ai descoperit ce e!
Sandra mercic de info, Karvol am aplicat, dar aseara nu a mai fost cazul ca mucisorii au cam disparut, in consecinta azi-noapte a dormit toata noaptea
Cum a fost prima zi la servici?
Moni, ce dulce e Cosmi cum recita ea poezii , dar cel mai mult mi-a placut cum canta la saxofon, miscarile capului, mimica, simpatica foc!
lilina du-te repede sa te repari! Insanatosire grabnica!
Adriana tare frumusel Dudu si tortuletul lui
Cata14 sarcina usoara! Imi pare rau ca ai trecut prin astfel de suferinta! Cate saptamani ai? dar,Erik ce mai face?
princess este ceva normal ceea ce a facut Rares. Stiu ca nu e placut, dar din pacate sunt copii si fiecare reactioneaza in felul lui pt asi apara vreo jucarie sau teritoriul. Sper sa scapati de acest narav si sa nu mai fii suparici!
duamna itzy, vreo receptie, ceva sau iar shoppingareala?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Vladut, sa ai parte de tot binele din lume, de muuulta sanatate si bucurii!
Cata14, imi pare fff rau pentru pierderile suferite, dar ma bucur ca ai revenit printre noi. Iti doresc o sarcina usoara si pe care s-o duci cu succes pana la capat!
Sandra, nici noi nu stim d ela ce a facut Maria febra, sper doar sa nu-i revina. Ceva vesti de la ginerelul tau mai ai? Cum se mai simte?
Cris si Eunice, sunt mortali copiii vostri cu perlele lor.
Monique, wow ce frumos spune Cosmi poezii! Fii-mea ma pune sa i le spun eu, ea spune doar primul cuvant, ca sa inteleg ce poezie vrea sa asculte Foarte frumoase si restul pozelor! Tare mult mi-ar placea s-o vad o data pe Cosmi live.
Xandrutza, pe unde esti? Ia ghiceste ce faceam eu azi de dimineata la 4 (daca tot m-a trezit fii-mea)? Ma gandeam daca cumva o sa ma injuri daca-ti mai cer o data (cred ca e deja a 3-a oara) reteta la tarta cu fructe. promit ca de data asta mi-o salvez pe computer.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Fetelor multumim

lexi iti dau eu tarta o am salvata in calc.

TARTA xan

Blat: 125 g faina se amesteca cu 125 g zahar tos, unplic de zahar vanilat si o lingurita praf de copt; se adauga 125 g unt si 3 oua si se mixeaza bine. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta si se coace cca 25 minute.
Crema: in comert sunt plicuri cu creme pentru tarte cu fructe, care se fac cu lapte; eu am facut o crema de vanilie asa: am amestecat 2 oua cu 4 linguri zahar si 3 linguri faina, un praf de sare; amestecul l-am turnat in 1/2 l lapte care fierbea, amestecand continuu, pana se ingroasa crema (nu dureaza mult); dupa ce s-a racorit putin am pus un plic zahar vanilat si putin unt.
Peste blat se pune crema, apoi fructele bucati sau intregi (merg orice fel de fructe). Deasupra am turnat o glazura: am folosit un pliculet de Tort Gelee de la Dr.Oetker rosu, preparat conform instructiunilor de pe plic. Am dat la rece.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput