LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
cata14 spune:
Buna fetelor,
revin dupa o f lunga absenta.
Ce-am facut intretimp? Am suferit!
Am pierdut 2 sarcini pana acum si de unde eu eram spargatoarea de gheata cu al-2lea bb ... abia sunt iar gravi dar am o mare spaima in suflet.
N-am citit inca din urma ca am ceva de recuperat.
CristinaGoji spune:
Neatza! 
Cata14 - Sa dea Domnul sa fie totul bine de data asta si sa va tineti bebitzul sanatos in brate cat mai curand! Cate saptamani ai acum?
Cristina - poti sa mori de ras cu Victor si perlele sale!
Eunice - si de scula marii am ras cu mare pofta! Cat priveste declaratia de dragoste, chiar m-a dat gata!
Sa va spun ce ziceam eu cand era Vladut mic si urlacios
- ii spuneam sotului, ca ok, rabd totul, numa sa-l aud pe el zicandu-mi "Mami asa de mult te iubesc"
. Si acum cand am citit ce zice Petru, iar m-a cuprins aceasta dorinta, dar mai am de asteptat.
Xandrutza-ce frumos ca Narci a acceptat-o atat de bine pe Diana!
Princess - stiu ca nu te simti prea bine in situatia in care Rares a muscat un alt copilas, dar si eu cred ca e o reactie normala. Ce poti tu sa faci e sa ii arati ca esti empatica fata de suferinta copilasului muscat, sa-l mangai pe cel muscat, eventual pupi locul unde a muscat, ii repeti lui Rares ca baietelul plange pentru ca l-a muscat si il doare. Iar cu impartitul jucariilor, asa am inteles ca la varsta asta ce poti sa-i inveti e sa-si astepte randul la jucarii, nicidecum sa le imparta.
Dudu si Mateo - sanatate!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!!
La multi ani cu intarziere pentru Maria-Diana si Ruxa!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
microbu spune:
LA MULTI ANI VLADUUUUUT !!!
Sa cresti mare, sanatos, cuminte si sa ai parte de tot norocul si fericirea din lumea
.
Andra 1000 de
si inca 1000 de
.
microbu spune:
Buna dimineata!
La multi ani Susa pt ieri
. Ce-ti mai face flacaul?
Cata14 cred ca ti-a fost foarte greu, iti doresc mult noroc si incredere de-acum incolo
.
Cristina multumim mult. Cand mai vedem si noi poze cu nepotica Daria?
Princess asa facea si Ruxa cu jucariile. Asta a incetat in mai putin de 1luna in colectivitate. Imi spunea chiar ieri educatoarea ca este darnica cu ceilalti copii, desi la inceput toate jucariile erau ale ei
.
Mamilili
. Mess-ul il mai deschizi vreodata doamna?
Monica sa vezi ce iese cand pronunta Ruxa "priza"
.
Lilina multa sanatate
.
Pufy ai toata admiratia
pt cum te descurci cu turele, pufisorii si treburile casei.
Adriana asa putine poze
?
Ramo incearca Pulmex baby si Karvol, va respira mult mai bine noaptea.
printesa sa se faca repede bine. Ai obs foooaaarte bine ca Ruxa seamana EXCLUSIV cu tacsu (bine ca nu-i vreo uratzenie
).
Lexi nu am fost atenta daca ai spus ce are Maria. De la ce face febra?
GETY spune:

Sandra, la tine macar e clar ca seamana Ruxa cu tat-su, dar la mine in aceeasi zi mi s-a spus de catre o ruda ca Maria seamana cu mine tot mai mult, iar alta ca-i leita tat-su.
LA MULTI ANI, VLADUT!
Sa cresti mare, frumos si sanatos!
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Am admirat si eu Pufisorii lui Pufy si pe Dudu la petrecerea de ziua lui.
MamiLili, uelcam bec.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Cata14, sa dea Domnul sa fie bine si sa duci sarcina pana la capat.
Multa sanatate!
Asa creste Maria Diana
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Multumim tuturor pentru aprecieri si urari.
La Multi Ani, Vladut, sanatate si mult noroc!
Cata, tin pumnii ca de data asta sa fie bine!
Princess, si Dudu are uneori tendinta sa muste, nu pe copiii din parc ci pe noi! Si, desi merge la gradinita, nu s-a obisnuit inca pe deplin cu ideea de a imparti jucariile, sau de a lasa si pe un alt copil la leagan in locul lui. Cred ca inca sunt mici, trebuie sa le explicam cu rabdare ca nu este bine sa faca asa (pentru ca provoaca suferinta).
Si Dudu zice cam la fel unele cuvinte, inversand ordinea literelor: "pacac" - capac, "maghizin" - magazin, "afalantu Bumbo" - elefantul Dumbo, "baghen" - galben. A invatat sa zica "te og mumos" si "mersi", "buna dinineata" si "noate buna", iar aseara se amuza teribil incercand sa zica "gadinita Pichidei". Stie pasaje dintr-o multime de cantecele si a inceput sa exprime foarte clar ceea ce vrea, sau daca nu vrea sa faca ceva (nu am reusit sa scapam de expresia "nu vau" din vocabular).
Din pacate, noi suntem deficitari la capitolul olita. La gradi ne-au promis ca incearca sa ii obinsuiasca direct la wc, acasa l-am pus de cateva ori pe colacul reductor, dar fara prea mare succes indiferent cum am incercat sa il atrag.
Sandra, avem atat de putine poze intrucat nu toate sunt de cea mai buna calitate. Am lasat la gradi un aparat mai vechi, au facut poze educatoarele, asa cum s-au priceput. Dar mai avem in plan o petrecere acasa (vin nasii sa il serbeze, chiar daca cu intarziere) si atunci cu siguranta vom avea mai multe poze reusite.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Monique_new spune:
Buna dimineata.
La multi ani ! Vladut sa cresti mare,sa ai parte de noroc in viata,
si sa le aduci parintilor numai bucurii .
Cata Doamne ajuta sa fie bine acum
. Imi pare rau ca ai suferit. Dar ce s-a intamplat?
Sandra imi inchipui ce iese la " priza"
.
Eunice am ras de m-am prapadit cu scula marii impreuna cu colegele de birou, dar de unde i-a venit " inspiratia"?
. Cat priveste declaratia ce sa mai spun
o sa inebuneasca toate fetele....macar sa ramana asa in continuare
.
Princess sincer nu stiu ce sa spun, banuiesc ca este o faza trecatoare
. Cosmi momentan nu a prins astfel de apucaturi si sper sa nu capete.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006