LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
Monique_new spune:
Sephora tu sti mai bine.Mi-am spus si eu parerea. Daca ii face bine este ok.
Sanatate multa.
ramo
incerca vezi ce iese. Si Cosmi cand nu stie ceva sau nu e sigura spune " nu " in prima faza, dupa care ii spun " mai gandeste-te" si iese ceva. Din cuvinte amestecate amintim " PAPALAGU "
= papagalul, " pacac" = capac nu mai imi vin in minte acum dar mai sunt ceva.
Vazut cei doi pufisori
si turtuletul aferent. Draguta petrecerea.
Adriana am vazut si pozele voastre de la gradi.
am sarbatoritul.
Fug acasica....gata programul.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

princess spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru urarile si gandurile voastre frumoase! Sunteti niste adevarate si niste dragute! Mii de 

La Multi Ani! Sanatate, impliniri si bucurii!
Alessia
Teodora
Susa
Am reusit sa vad pozele cu Ruxa: este dulcica, frumoasa si eleganta ca de obicei si tare papacioasa! 
Pufisorii, niste fratiori tare scumpi! Ati avut o petrecere foarte frumoasa, cu copilasi veseli si care mai de care mai frumosi! 
Lili, bine ai revenit! 
Sephora, multa sanatate puiului tau!
bolnaviorul si sa se faca bine cat mai repede!
Moniq, mi-o si inchipui pe Cosmi cu fatuca ei smechera pronuntand "soparla" ![]()
Xandrutza, super tare Narcisuca! Cum sa indraznesti tu sa ii strici bebelusul?
Ia te rog ai grija cum "te joci" cu bb-ul!
Buchetelul virtual nu l-am putut vizualiza, insa am apreciat gestul 

Si eu scot copilul afara cand are febra, lui Rares chiar ii face bine cate o plimbarica in astfel de situatii!
Ramo, simpatica Patry la faza cu pampersul!
fata sa se faca bine!
Cris,
tare baiatul tau! Daca de la varsta asta scot atatea perle mai tarziu sa ne vezi!
Lexi, imi pare rau ca nu papa Maria, dar eu zic sa nu insisti prea tare, las-o sa ceara ea si da-i doar ce ii place! 
Tanima, stai si tu mai linistita, mai relaxata, odihneste-te cat poti! BB e mai important decat alte treburi casnice!
Eu sunt tare suparata
pentru ca Rares a muscat de manuta un baietel mai mic decat el
Nu este prima data cand face asta! A mai muscat si altadata si tot pentru acelasi motiv, jucariile lui! Baietelul a incercat sa ii ia mingea din brate, el nu a vrut sa o dea nici in ruptul capului, baietelul a inceput sa tipe si sa traga de minge, atunci Rares l-a capsat la degetel! Bineinteles ca s-a lasat cu plansete de ambele parti, eu l-am certat, i-am explicat, dar mi-a venit sa intru in pamant de rusine fata de mamica baietelului care a fost o draguta, nu s-a suparat, dar nici bine nu i-a picat! Ce sa fac ca sa renunte la acest gest primitiv de a-si apara jucariile? Rares nu impinge, nu bate copiii, ba chiar ii pupa, ii imbratiseaza, se bucura de prezenta lor, insa pe cei de varsta lui sau mai mici nu ii lasa sa se joace cu jucariile lui!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
anangel_lexi spune:
Am vazut poze tare frumoase cu Pufisorii si Dudu. Se vede ca ati sarbatorit frumos! Si ce ginerel frumusel am!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Crisnemes spune:
Pufi am admirat cei doi fratiori, care sunt niste superbi.
Adriana - bine ai revenit si pot sa spun ca petrecerea cred ca a fost tare frumoasa,iar Dudu - un scump.
MamaLili-
bine ai revenit.
Princess- nu stiu ce sa te sfatuiesc dar e o reactie oarecum normala la un copil de varsta lui. Doar aratandu-i ca daca imparte jucariile se poate juca si cu alti copilasi si ca e mai frumos jocul in 2.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new " pacac" = capac 1 Anisor 2 Anisori Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |
In schimb sunt disperata ca fii-mea a inceput sa zica "misto" si "shit". Trebuie sa avem grija de-acum cum vorbim in prezenta ei. Suna tare urat in gurita unui copil de 2 ani!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
princess spune:
L-am vazut si eu pe Dudu in poze! Foarte frumos si-a serbat ziua cu colegii de gradi! Este un dragalas! 
Cris, iti dai seama ca eu ii spun tot timpul "hai sa ii dam fetitei/baietelului mingea/masinuta ta sa se joace si ea/el" si in general se joaca frumos, insa s-a mai intamplat la copilasii mai micuti sa reactioneze si asa urat! Si el a fost muscat de un baietel mai mic decat el si nu mi-a picat bine, acum sunt de cealalta parte... Sper sa ii treaca cu timpul...
Rares zice "gamazin" in loc de "magazin" si "pileste" in loc de "lipeste".
Alina, astept pozele de la receptie sa vad cat de eleganta a fost Papusica!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
Crisnemes spune:
Princess - stiu ca asa procedezi - mi-am dat cu parerea
- a mei se bat ca turcii si nu stiu de multe ori ce sa mai fac.
Lexi - imagineaza-ti cum suna din gura unui copil - il tai pe lup , si te omor (pe lup) .... de multe ori nu mai pomeneste pe cine omoara si pe cine taie - si astea sunt cuvinte din povesti spuse o data, ca a doua oara am evitat sa le pronunt ... dar nu au fost uitate de Victor.
Ii spune bunicu lui Victor - hai sa te pup "- Nu pot ca am puieci(pureci)" .
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
| citat din mesajul lui Crisnemes Ii spune bunicu lui Victor - hai sa te pup "- Nu pot ca am puieci(pureci)" . Cristina si Dragos (31.01.2004)+ Victor(19.09.2006)Poze www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album |

Pe noi cel mai tare ne amuza cand vine fii-mea la noi cu cate un balon si zice "fufa" ("umfla"

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
eunice78 spune:
Intru si eu pe fuga. Am citit pe diagonala, din ce am retinut,deci punctual:
UNDE A FOST ACHIZITIONAT TORTUL KRANTZ???? Ca m-am imbolnavit ..de pofta..am renuntat si la regim, a zis barbatu ca ma iubeste si asa..
Moni, noi pt gat folosim niste pastilute homeopate Homeogene se numesc. Cate una pe ora la inceput daca e situatia mai nasoala, apoi se raresc.Parca asa retin ca se administreaza.
Din ciclul perle, Toma nu prea scoate, cuvintele pe care le pronunta nu le stalceste, eventual lipsesc litere.
Dar din ciclul Petru: m-a terminat ieri sa ii arat pe tastatura unde e ...scula marii...asa retinuse el ca se numeste semnul exclamarii, a durat ceva pana m-am dumirit ce vrea copilu..
Iar aseara mi-a zis, citez: "mama tu esti dragostea mea, inima mea, rubinu care-mi sta in piept"...inutil sa mai zic ca m-am inmuiat toata..de unde le scoate nu stiu..va dati seama ce texte o sa aiba cu gagicile..
Citesc din urma si daca ma lasa gasca mai revin..
Sanatate bolnaviorilor! Nici eu nu ii scot cand au febra, desi nu sunt convinsa ca procedez corect, dar aerisesc la greu, indirect.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
microbu spune:
| citat din mesajul lui eunice78 Intru si eu pe fuga. Am citit pe diagonala, din ce am retinut,deci punctual: UNDE A FOST ACHIZITIONAT TORTUL KRANTZ???? Ca m-am imbolnavit ..de pofta..am renuntat si la regim, a zis barbatu ca ma iubeste si asa... |
Cuscra Ioana este "vinovata", mi-a facut o pofta grava vorbindu-mi de krantz. Am mers in www.angels.com.ro/ro/angelsro.swf" target="_blank">locatie sa il degust pt ca de-acolo am luat si tortul Ruxei (vanilie-cioco minunaaaattt
).