LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crisnemes Sa va pove ceva vesel- Duminica dimineatza inainte de a ne imbraca in haine de casa- Victor era in fundu gol si se aseaza pe covor pe un creion "-Mami am un cheion in cui(cur);il i-a se uita la el si ma intreaba senin - Sa-l mai bag o data ? " Cristina si Dragos (31.01.2004)+ Victor(19.09.2006)Poze www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album |

Foarte tare!!
Bebe
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new Daca vreti sa va amuzati puneti-va copii sa spuna " SOPARLA " 1 Anisor 2 Anisori Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |
Ioi, Monica, asta da idee
Bebe
xandrutza_76 spune:
Patri, multa sanatate!
Lexi, imi pare rau ca Maria face greva foamei, sper sa-i treaca repede!
Bebe
Sephora spune:
Va pup fetelor
la noi bine,incepem sa intram in cursul normal,branula la locul ei,vine asistenta si ne face tratamentul acasa,inca mai asteptam uro,la una a iesit negativ o asteptam pe a doua,in gat totul e absent,maine repetam hemo ca vedem daca leucocitele au scazut dupa 4 zile de tratament si facem coproparazitologic,coprocultura si o analiza ptr tubul digestiv,mia asteptam si electroforeza.Dar vad ca a raspuns bine la bombardarea cu antibiotice.
Moniq el nu a mai avut febra de vineri seara si nu stiu cum dar eu nu pot tine in casa un copil care sta afara cate 3-4 ore pe zi,sa stii ca l-am scos si cu febra si-i face mult mai bine decat sa-l tin in casa,il duc prin locuri ferite de oameni si copii si asta e,dar de data asta chiar nu avea febra.Tantum verde si noi.
Lexi o cunoasteam si noi pe asta cu BECH la orice mancare,acum am inceput putin si des dar macar baga.
Lilino sanatate multa.
Susa la multi ani si numai bucurii.
MamiLili spune:

I'm back!
A reinviat laptopu', dupa ce-a dat subit ortu' popii acum cateva saptamani. Bine macar ca am net, ca-n rest trebuie sa-mi reinstalez 'jdemii de programe si programase, nici poze nu pot sa descarc, deci vom fi inca scumpi la vedere.
Noi suntem ok, cu programul obisnuit de gradi.
Sper ca toata lumea e bine si nu-i nici o Bucurie bolnava.
Voi incerca, pe cat posibil, sa tin pasul cu voi ca tare mi-era dor de conversatie pe forum.
pufymic spune:
Buna fetelor!
Din ce in ce mai rar apuc sa intru pe forum....cel putin sapt. trecuta a fost nebuna de tot si la serviciu si acasa.....agitatie maxima!
Sambata am tinut ziua lui Alesio si a lui Nicolas(le-am tinut impreuna de data asta ca n-am reusit altfel), asa ca avem ceva POZE.....
In rest ne luptam cu incapatanarea maxima a lui Nicolas si cu istericalele pe care le face(ca nu vrea sa se imbrace-de ex azi am fost de rasul curcilor ca l-am dus la gradi in pijama
).....asa ca ma declar deja cu rabdarea la limita....
!
Va
si sa aveti o saptamana mai linistita decat mine
!
ramomar spune:
La multi Alessio!
Ioana, foarte frumoase pozele, Alesio si Nicolas zici ca sunt doi ingerasi
, iar Nicolas tot chip de bebelas are, numa bun de pupacit pe falcute!, iar tu arati super si esti tare draguta 
lili
ma bucur ca ai rezolvat problema cu laptopu
xandrutza
multumim.
lexi, sper sa-i revina cat mai repede pofta de mancare Mariei si insanatosire grabnica!
Moni, am sa incerc si eu azi cuvantul "soparla"
desi ea s-ar putea sa zica "nu", asa face cand nu e sigura pe vreun cuvant
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Adriana mica spune:
Bine v-am regasit! Nu stiu de ce, dar in fiecare an am o perioada foarte aglomerata la inceputul toamnei, am avut o multime de deplasari si proiecte, de abia m-am mai eliberat cat de cat!
Xandrutza, feliciatri pentru micuta Diana, sa fie sanatoasa si sa va bucurati din plin de momentele petrecute impreuna!
Sephora, va tin pumnii sa iasa bine analizele lui Matti. Monica, pt rosu in gat poti folosi cate un fas de Bioparox (mai bun decat Tantum Verde) si cate o doza de Nurofen dimineata si seara (chiar daca nu face febra). Multa sanatate tuturor celorlalte bucurii bolnavioare!
Si noi ne numaram printre ele, in sensul ca avem muci abundenti de care nu reusim sa scapam. Iar joi a facut un puseu febril de peste 39, doar atat. Dupa episodul de otita din primavara are mai mereu mucisori, care de cele mai multe ori persista dupa orice tratament (inclusiv antibiotice). In incercarea de a depista cauza acestei afectiuni, ne-am programat la alergolog si la un medic orelist (al treilea, dupa ce doi dintre ei ne-au diagnosticat cu rinita alergica, si ne-au recomadat sa mai asteptam cu operatia de polipi). Asa incat, mergem 4 zile la gradi, stam o saptamana acasa, si tot asa. Dar este atat de incantat cand merge acolo, incat suntem decisi sa continuam, mai ales ca nu a facut nici o boala in forma grava. Pacat ca pediatra nu ne prea ajuta sa tratam cauza mucisorilor, ea doar ne da cate o doza de Augmentin si ne tot repeta ca ne-a avertizat referitor la gradinita.
Anul acesta Dudu si-a serbat pentru prima oara www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.7t4ene6h&Uy=-gk0as3&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=196688362382_892062307209&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">ziua la gradi. Pozele nu au iesit prea clare, dar eu cred ca a fost un eveniment reusit. Mai ramane, cu o intarziere de aproape o luna, sa il serbam si acasa, in familie. Iar pe 29 octombrie avem la gradi serbare de Halloween.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
xandrutza_76 spune:
Lili, bine ai revenit! Ti-am trimis aseara un sms, nu stiu daca l-ai citit. Sper sa fie ok laptopul, mult timp de-acum incolo.
Sephora, pupam pe Matti, sper sa primiti rezultate bune la analize.
Pufi, foarte faine pozele cu pufisorii, sunt asa de simpatici baietii tai
Mi-a placut si tortuletul!
Bebe
xandrutza_76 spune:
Adriana, multumesc pentru felicitari!
Am vazut pozele cu Dudu, a fost foarte frumoasa petrecerea de la gradi, am vazut ca s-au distrat copiii. Sanatate va doresc!
Bebe