Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

multumesc de aprecieri fetelor, stiti sa ridicati moralul las ca scap eu si de burtoi cu putina ambitie. abia astept sa merg la aerobic sa imi revin dpdv fizic...si sincer simt nevoia de miscare si sa am o ora numai pt mine..face bine la "creierii" mei plini de hormoni depresivi
cred ca inchei cu forumul in seara asta ca-s asa de obosita...papam si noi, culc fata si gata..blana si eu
va pup, noapte buna

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Gata i-am dat si eu primul biberon de lapte praf. Ma simt groznic, parca sunt inutila...
A mancat tot ce a putut din amandoi sanii, am incercat cu mana sa mai scot si eu, dar nimic. Si atunci am pregatit un biberon din care a mancat 40 ml.
Parca s-a rupt ceva in inima mea asa ma simt. Eu imi pusesem sperante sa il alaptez pana la 1 an si uite ca incet incet lapticul scade. Am baut ceai de chimen cu anason, bere fara alcool...dar nimic. Maine ma duc sa imi iau galactogyl sa vad ce se intampla.

Stiu ca sunt multe mamici care dau lapte praf, dar prima data can i-am dat biberonul am plans...
Este cea mai trista zi din viata mea.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

anca seara buna...uite aici e o poza cu ilinca pr colaj...in albumul numit - poza colaj - deh lipsa de inspiratie
...super idee asta cu pozele pe luni â
fetelor voi stati f bine la capitolul kg , ilinca are in jur de 6300 si 68 cm si face 4 luni sapt viitoare...eu ma bucur ca e vesela, doarme bine noaptea ca oricum n-am incotro...am chinuit-o cateva zile cu lapte praf si nu vrea si pace...asteptam diversificarea
http://www.dropshots.com/veraniste

http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mai fetelor, ce zi e azi? ce aveti toate?
Hai sa va ridic moralul!!!
Nicole, Miss, inais, cresc copiii si de la lapte praf!! si inca ce bine! nu e de unde, nu e! priviti partea buna a lucrurilor, autonomie, puteti hrani si in parc, si la restaurant, control asupra dozajului, cantitatii alimentate etc. Stim ca in vise alaptatu e ceva frumos, dar uite, acum puteti face sport!!! si tine cura de slabire! si pune cereale seara in laptik, la unii merge somnu mai bine. Nu sunteti mai putin mame!!! ganditi-va ca sunt aici mamici care nu au putu alapta decat 2 zile!!! si voi, atatea luni 100% ? ce voiati? pana la scoala?
sa vina fetele la petit si voi tot tsatsa la apel? va rog frumos!!!!!! incep sa imi iamaginez cum umbla prin casa/juru blocului/in Mall si tragde de bluza, mami, tsatsa tsatsa......lucru care nu stiu daca il doresc.....

Miss, io te bat!!! la cap, la telefon . fiica mea s-a nascut cu 1.5 luni mai devreme, si cu 100gr mai putin. Si are acum 68 cm si 6780gr. Deci nu te mai alerta cu greutatea! e bine, e in grafic, e vioi, se agita, face mishcari. Nu mai sta David ca blegu, "pofta buna /ce mananc sa se depuna", acum consuma, face muschi, fibra, construieste. Uite si tu, are piciorutse ferme? cand mangai spaticu simti grasimitsa, si nu coaste? ei, atunci e bine!

iulia, daca mai zice barbatu tu ca esti grasa, zi-i sa stea 2 ore cu fata de 3 ori pe sapt ca sa mergi la sala. Punct. Si daca tu esti grasa.... 90% din forum isi face sepuku! nu de tot, doar asha, sa scoata din grasimea de pe burta
Burtica? am pacalit-o. Cum? chiloti cu talie inalta (sarutmana Socrate de pont!!!). Moaaaama, camd m-am uitat in oglinda...am avut un shoc! plata! Si daca el e nesimtit, poti sa fi si tu, shmechera. De fata cu el, cand vb la tel cu o prietenma, mama, sau lui ii zici direct: "mergeam pe strada, si ma fluiera unu, buna ziua domnisoara!! Ce shocat o fo cand m-am intors si aveam fifitsa in bratse....vezi, mama, inca mai ma considera lumea domnisoara". Si daca nu te ajuta el cu fata...asta e. Putini o fac. E important, insa pt toate fetele sa va faceti timp pt voi si pt sot . Exista viatsa si dincolo de bebe, nu e usor sa te rupi; de ex. am fo la film si desi nu am zis nik numai gandu acasa imi era!!!. Bine, io am mai facut GRESEALA sa il las pe tati: la baut cu baietii, la spectacole, concerte, etc. SIngur. Imi pare rau.... dar ma gandeam ca el nu tre sa sacrifice ca mine zilele si noptile. Noroc ca doarme lemn.tanase().

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ca bine zici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

priviti partea buna a lucrurilor, autonomie, puteti hrani si in parc, si la restaurant, control asupra dozajului, cantitatii alimentate etc. Stim ca in vise alaptatu e ceva frumos, dar uite, acum puteti face sport!!! si tine cura de slabire!

corect!

stiu ca e naspa sentimentul, insa asta este. Si eu fac totul sa am laptic, insa cand nu e , nu e, asta-i treaba, dam cu formula.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Nicole scumpa Te inteleg foarte bine, am trecut si eu prin asa ceva cand am esuat lamentabil cu alaptatul si mi-am dat seama ca nu il voi putea alapta pe piticot, asa cum as fi dorit. Dar asculta-ma pe mine, trece... E greu, se rupe ceva din tine, eu cel putin asa am simtit la inceput... si mai apoi, cand aruncam laptele muls de la mine ca nu mai aveam loc in congelator/frigider. Insa nu ma simt o mama mai putin completa din cauza asta. Sunt fericita cu bebele meu si ma bucura orice gest de-al lui, si ai sa vezi, nu e chiar asa de rau cu bibe. Poate nu il vei mai tine asa de strans la piept, dar cand va vedea biberonul, in momentele cand tu te pregatesti sa i-l dai, sa il vezi ce mutre haioase face, cum deschide guritza ca un peste, si se va uita drept in ochii tai... iar apoi este asa de haios cu bibe in gura, molfaind de zor si uitandu-se drept la tine... iar tu il vei putea mangaia pe par si ii vei putea vorbi... zau, este minunat oricum l-ai hrani, la san sau cu bibe. Cat despre ce a zis Cleo, libertatea pe care o vei "castiga", asa este ... mie mi se pare mai usor acum, cand piticul e pe lapte praf. Pot sa tzopai toata ziua , ii poate da oricine de mancare, in timp ce eu imi vad de ale mele etc Este un pic trist, dar incet incet bebii cresc si noi redevenim femei, pe langa rolul de mamici. Hai, curaj, o sa vezi ca desi esti suparata azi, maine o sa fie muuuult mai bine

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

se vede ca a venit sotu',plecat ajutorul...si voi scrieti..scrieti...
noi suntem mai bine,deja nu prea mai avem ce scoate cu 'batista bebelusului'....nu a mai avut accese de plans.am stat cu Mi_bebelina si Delia pana pe la 19.30 in parc.Pe drumul de intoarcere a mai scartait Sara,dar am mers aplecata peste acrut,am tinut-o d emanuta,am vb si cantat non-stop..si nu a mai urlat.oricum placere nu-i face,dar macar sa nu mai urle.
incerc sa mai citesc si din urma..
Nicole,nu ai de ce sa plangi...alaptatul are avantaje dar si dezavantaje.in seara in care mi-a urlat Sara ma gandeam ca numai din cauza mea sufera,ca i-am dat eu ceva prin lapte...imi venea atunci sa fug sa-i iau lapte praf....asa ca nu te supara.
Melly,offf..imi pare rau..
mai revin dupa ce reusesc sa citesc mai multe

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

revin...
DanaH,eu il mai las pe al meu..si oricum si eu am fost la amre fara el..si oricum 1 saptamana fara el poate fi uneori..odihnitoare,mai ales ca vine soacra/mama de ajutor.
Iulia,sa-ti zic cum e la mine:amandoi caposi,el pe deasupra si orgolios,2 copii,eu super ocupata,obosita..ies ffff des scantei.asa a fost si prima data,dar cand copilul a crescut si l-am mai putut lasa cateva ore,cand a dormit toata noaptea si nu a mai fost 100% dependent de mine,ne-am mai revenit...acum iar suntem dusi.Cat despre faptul ca esti grasa..in primul rand nu esti si chiar daca ai fi,ce el te-a luat de manechin?in afara de silueta nu-i mai placea nimic la tine?eu una chiar ca sunt mare rau fata de cum eram si tot nu-mi spune..si daca imi mai spune ma doare-n cot!cat despre machiaj..la botez am reusit si eu sa mau dau cu rimel..in rest nici ruj pe buze.stai linistita,esti tanara si frumoasa si ai o fata reusita.
mai vb fetelor

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ruj pe buze? ce ruj, maica???? noroc de o prietena care mi-a facut cadou unu .
Ca dupa ce am nascut, le-am verifitcat, si aruncat, expirasera mai toate....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput