Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetelor, am facut clatite si budinca cu fidea si branzica si m-am abtinut eroic!
Mananc maine dimineata ca seara se pune.

Alysh adevarul e ca nici mie nu-mi place sa mananc de la congelator, am pus totusi niste piersicute si sunt curioasa cum va reactiona.SI eu aveam teoria ca mai bine un mar proaspat decat altceva congelat.

Nicole de ce sa te simti inutila daca i-ai dat lapte praf???
Sa vezi ce rau ma simteam eu cand am fost la cantar si mi-a spus aia ca a luat prea putin! M-am invinuit ca numai din pricina mea ca nu dau bibe copilului si insist cu sanul...cand vad foarte bine ca nu creste productia, oricat ar trage el bietul! SI eu ii dau cam 150 ml pe zi la biberon. Bucura-te ca ai cu ce suplini lipsa de laptic matern! Eu mereu multumesc ca exista laptele praf cand ii e foame lui MIrci - si papa cu pofta!

Miss tinem pumnii sa accepte bibe si sa dormi si tu 5 ore legate!Sunt tare curioasa cum primeste laptele praf.

Pigy ti-am admirat fetitza! Cand ne mai intalnim iti dam de veste sa vii si tu!

Melly imi pare rau de faza cu telefonul. Macar ai satisfactia ca e parolat!
Ma duc sa ma uit cu sotul la film, Cleo, sa nu-l neglijez!
pupici fetele

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna...!

In primul si primul rand ma bucur pentru taticul surorilor. Simo, Laura ati vazut ca a fost totul ok?! Acum recuperare usoara in continuare!

Mihaser bine ca ai inceput antibioticul. Sa stii ca m-am tot gandit la tine! Eu zic ca e mai bine ca i-ai dat!

MissP bine ca te-ai lamurit cat papa David. Acum ii dai completare, foarte bine...dar sper ca ii dai cu laptic de la tine, nu?

Alysh am aceeasi parere despre mancarurile congelate. Tocmai de aceea n-am pus nimic la congelator. Las' ca-i cumpar! Si ce daca sunt din export...si taranii folosesc de muuult seminte modificate genetic, grabesc coacerea legumelor cu diverse chimicale si tot asa...ce sa mai vorbim de ploile acide. Daca le luam la puricat...cred ca foarte greu mai gasim legume/fructe bio in pietele noastre. Au aparut cele din supermarketuri la raionul de produse bio. Scumpe si foarte putin variate!

Melly imi pare rau de telefon...uoff!

Cleo las ca ma intalnesc eu cu sotul tau si ii spun eu ca il aburesti (vezi colicii Iasminei). Iar cu lapticul, eu una nu am nici o problema! Pe bune! Cat mai am, i-l dau...si niciodata nu am facut tragedie nationala din asta! Recunosc, as fi vrut sa fie mai mult, as fi vrut sa-i dau doar de la mine. Nu a fost asa...ei si ce?! I-am dat oricum de la mine lunile care au contat.
Si pe de alta parte Nicole, eu am o vorba: Tu iti faci planuri si Dumnezeu rade de tine!...Tocmai de aceea eu nu imi mai fac planuri. Te inteleg cu alaptatul, insa pana la un punct. Copilul tau este perfect sanatos! Asta este cel mai important lucru din lume! Sa spui ca ai trait cea mai trista zi din viata ta inseamna ca nu ai trecut cu adevarat prin probleme! Sa nu ma intelegi gresit, dar crede-ma, pe lume sunt lucruri de o mie de ori mai grave...desi te inteleg! si eu am vorba aia: cel mai grav e ce mi se intampla mie! si fruntea sus!
Iar tu Miss...mie nu mi se pare ca ai vreo problema in a-i da puiului bibe! Asa-i?!!! Important e sa nu mai fie si el asa necajit ca-i e fomica si tie ca ti-e somn!

Merg la strans ultimele lucruri prin bucatarie si apoi trec langa pui la somn!

Si maine e o zi...vine tati!!

Noapte buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, este a treia oara cand pierd mesajul E atat de frustrant...incat nu mai am nici puterea sa rescriu A PATRA OARA tot conspectl pe care il facusem..Sorry, sunt mult prea obosita! si acum si enervata la culme de chestia asta cu msj... Asta dupa ce toata ziua nu mi-a mers netul...E clar nu e ziua mea cea mai buna...

Noapte buna tuturor!

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Cleo – te pricepi excellent sa destinzi atmosfera, cu toate ca tot abatuta sunt m-am distrat in momentul in care am citit. Stiu ca ai in mare parte dreptate, insa cand ti se intampla tie parca nu mai este chiar asa de simplu. Tin sa iti multumesc mult pt pozitiile de alaptat. Am aplicat-o pe aceea stand pe dreapta si alaptat din sanul stang (cred k ma intelegi) si mi-a iesit in seara asta. M-am bucurat k macar a acceptat sanul, chiar daca nu era mare lucru in el. Iar cat despre agatat de fusta mamii, sincer nici eu nu vreau sa imi cresc copilul asa, mai ales k e baiat. Vreau sa fie independent si pe picioarele lui, sa-I fiu aproape la nevoie si cand cere el, dar nu sa-I dictez eu ce sa faca, cum fac multe mame de baieti (soacre)
Simonix – multumesc pentru incurajari, sper sa fie bine cu timpul si la noi. Adevarul k am inceput sa iubesc tot ce face, orice gest al lui, pana cand si cand plange mi se pare o frumusete de copil si rad de el, si imi vine sa-I mananc gurita urlatoare…O sa ma obisnuiesc si cu figura lui sugand la bibe…
Din pacate eu in bucuresti nu am rude la care sa apelez sa-l las pe bebe pt cateva minute sau ore, insa ai dreptate o sa-l pot lasa pe tati mai mult cu el, sau sa-I trimit in parc impreuna fara sa-I fie teama ca plange copilul… Hai ca usor usor incep sa-mi dau curaj si sa vad mai multe aspect avantajoase, dar imi este teribil de greu sa renunt la alaptat. Inca sper sa fie doar o singura zi cu completare… Offff
Adreap – merci de incurajari.Ma bucur k s-a mai linistit putin Sara, poate e un inceput de mai bine.
Laura – si eu am controlul saptamana asta, nici nu vreau sa aud ce-mi zice doctora de cresterea in greutate. Poate recuperam pana joi cateva sute de grame…Merci mult.
Sanatate si recuperare rapida pt tatal vostru.
Inais – iti admir felul de a fi si stiu ca ai si tu dreptate, insa tocmai pt faptul k am citit mult inainte despre alaptatul la san, am vorbit cu multe mamici, ca mi-am dorit foarte mult sa alaptez si mai ales ca nu au fost probleme pana acum (din contra lapticul era sufficient) , tocmai de aceea introducerea formulei mi-a dat acest sentiment de ruptura a ceva mult drag si mult dorit. Stiu ca ma voi adapta la situatia asta, daca nu cumva este trecatoare…insa e foarte greu la inceput. Este exact ce ai zis si tu , tocmai pentru ca mi se intampla mie este foarte grav. Merci mult pentru gandirea sanatoasa si plina de realism.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Hai sa dau si eu o ca tot e dimineata si nu pot sa dorm.
Buna dimineata !

As mai scrie dar nu am capitol nou, iar aici nu mai am loc.
Hellooooo.... cine face un capitol nou ? Dau si un

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

IO

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

uite-l

Mergi la inceput