Puiuti de Randunici 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna dimineata soare!!!!! Eu azi voi fi f activa pe forum deorece se supara cuoana si duamna Mimo.
Asadar: dormit de la 21 la 9, trezit, papat laptic si acum se joaca pe covor normal. Mai stau si ma apuc de legume. Fug sa il invat un joc nou.
Si noi ne jucam cucu-bau de mult

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Mihu, in ultima poza s-a intamplat asa: am lasat copilul sa se joace si eu am fugit sa ii pasez legumele (maxim 5 minute). Cand m-am intors si l-am vazut ca dormea am murit de dragul lui

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bv Ursule! noi nu am experimentat nici adormit la joaca/nici la mancare-cum mai fac alti pui.. dar nici o noapte intreaga de nani..
eh.. dar macar de papat inca nu facem figuri.. papa tot, nu fie de deochi si ii place piureutul de legume .. sper sa o tina naravul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihutza, nici noi nu adormim cu una, cu doua! Tare mi-as dori s-o vad si eu ca adoarme la joaca...
Ieri de exemplu afara a adormit in brate la mama mea in pozitia verticala bineinteles. A privit prin jur pana a adormit cu degetul in gura...Iar eu plimbam caruciorul.

Ursule, asaaa, sa fi activa!

Liana, dormiiii?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Merci tare mult de gandurile bune!
Diana s-a tot trezit noaptea, nu putea respira, saraca, cred ca jum de noapte m-am plimbat cu ea in brate sa poata dormi cat de cat, cum o puneam la orizontala, iar se sufoca, si acuma e infundata de numa, ii si curge nasul, stranuta, sper sa-i treaca repede la pui.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ca intrebati de jucarii, Liana...
Mufa are o groaza, dar rar il intereseaza...ultimele chestii fascinante in viata lui,descoperrite in ultima luna si de care inca nu s-a plictisit, sunt: etichetele, patrate, dreptunghiulare, orice forma/culoare, de la jucarii, haine, prosoape, tot ce va trece prin cap(sta minute in sir cu ele la studiu, mor de ras, ii aluneca printre degete si se tot chinuie sa le prinda bine, ca-s mici!!), orice leguma cruda, o spal si se joaca/suge pana se plicti si de ea( gogosar/ardei gras, rosie tare, vanata fara coada etc, sa nu poata musca din ea), snururi, de la caciulite, sortul lu' ta-su, la fel, si le infasoara pe degete si e fascinat!!revista, ii dau o revista si rupe la ea cu o mare placere; curelele de asigurare de la scaunul de masa/carucior/scoica, le molfoleste in maini si le studiaza textura de zici ca cine stie ce o fi!
tuchi multa sanatate copiilor, bietul Seb, ce noapte grea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Kitzy, Tuchi multa sanatate bebeilor.

Clau, eu nu pot sa imi dau seama cum mai rezisti dupa atatea nopti nedormite, sincer. Si cum au zis si fetele, arati super, nu ai zice ca nu dormi.

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Luny, si al meu studiaza mult curelele. El are albumul lui foto si e f fascinat de el. Stie sa intoarca paginile (cate 4 o data) dar e f mandru. Si sta asa si jumatate de ora.

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Ursuleato sa dea DD sa-i treaca ca ma doare sufletul cand o vad asa.

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Ce temperatura e considerata febra la copii mici? Ce-i peste 38, nu?
Mie mi se pare cam calda Diana, mi s-a terminat bateria la termomentru, tre sa ma chinui sa-i pun sub brat termometrul de adulti.

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput