Puiuti de Randunici 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursu, ghici ce?? maine vrea la peste,cica e mai liber decat in we!! sambata se cam anunta vreme noroasa, e si meciul Veniti???
cine merge maine cu noi la peste, la Zmeu, ca ne-a bagat cuiul randunoi de Ursulica?!!..ia sa va vad, ala eu, ala eu!!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

stai, ca nu s-a hotarat, maine sau sambata!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari..yo-s cam trista.Nepotzik-finutza e internata fiindca a racit tare,a avut ieri temper 39,5,a vomat ieri toata ziua.Acum e pe perfuzii,saracutza.Si sormea e si gravida in 7 luni,si cu contractii.Si azi noapte nu a dormit,pazind-o,fiindca avea perfuzie.Treb sa avem mare grija cu virozele astea..Ea este finutza:http://good-times.webshots.com/photo/2354688170102778794UdnvxW

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Stela, multa sanatate finutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Liana, intrebai de jucarii: al meu are o pasiune pt etichete(pe langa pasiunea pt laptop, mobil si telecomanda). Desi are tarcul plin de jucarii, daca vede o eticheta(dintr-aceea care e cusuta o data cu jucaria, nu stiu daca explic bine) se repede la ea intr-o secunda. In plus, salteluta de pe tarc are si ea etichete dar pe dos. Le cauta pana le gaseste. Nu ma mai obosesc sa ii dau alte jucarii deocamdata, ca tot etichetele sunt mai de pret. Suge la ele pana nu mai poate…
Acum am vazut ca si Luny a spus de etichete.
Si eu am probleme gandindu-ma la muchiile mobilei din camera…deocamdata in camera la el nu sunt decat patutul, o comoda, un poang si masuta de la televizor. De masuta pot sa scap…dar cu patutul si cu comoda ce sa fac, nu stiu…ca sunt tare colturoase.
Nici al meu nu dormea mai mult de o ora in timpul zilei, si asta incepand cu varsta de o luna. Insa am descoperit un mod de a-l adormi, care functioneaza in 90% din cazuri si acum suntem si eu si el muuult mai linistiti. Din pacate am incercat si cu finutul meu, care e mai mare cu aproape 2 luni dar n-a functionat…
Mimo, si sotul meu se uita la Badea si in direct si in reluare. Si cateodata si a treia oara, dupa net. Cand eram insarcinata, adormeam numai cu Mircea Badea . Ma lua somnul la jumatatea emisiunii, dar raaaau de tot. La un moment dat am plecat la munte la un curs si cand sa ma culc, nu mai adormeam. Am aprins televizorul si am cautat cu disperare emisiunea lui Badea. Dar nu am gasit-o si uite asa am adormit foooarte tarziu iar a doua zi am fost chiauna la curs. Badea era de vina, evident,ca nu l-am gasit si n-am putut sa adorm…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nu dorm clau, nici nu as putea la ce urlete sunt aici de azi dimineata ; eu nu stiu ce le faceti voi la copii de sunt cumintei (ma rog, macar cat de cat, nu cum e terorista asta a mea ); acum ii baricadez pe aici sa-i "dau drumu pe pasune" pe jos insufragerie, poate asa ma salvez de la surzenie si inca las liber locul la psihiatrie
luny asa face si teo: roade, molfaie, prinde si trage tot ce poate....e terminator! dar se plictiseste asa de repede de tot ....ii place la nebunie sa ii fac avionul, sa o duc pe umar ca pe un sac, sa o arunc si sa o prind...sporturi extreme, ca o fetita delicata ce e
a papat ceva lapte pe la 10 si acum 3 lingurite de fructe cu iaurt si restul....1 minut am lipsit, a prins canuta a rasturnat-o, iar ea era cu lingurita in gura, cica manca singura
http://community.webshots.com/album/567830973ERrVCZ

stela imi pare rau ca esti trista; si eu am auzit de multi copilasi in starea asta, nu stiu ce se intampla; sanatate finutei si surorii tale
sovi ti-am dat PM cu oferta metro

luminati-ma si pe mine cum faceti voi cand nu mai trimiteti tot link-ul cu poze, ci doar un cuvant pe care dam clic si apar pozele (se intelege ceva din ce zic ...sunt cheauna de cap...)
gata sa vad cum ii "ard" energia

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancka

Liana, intrebai de jucarii: al meu are o pasiune pt etichete(pe langa pasiunea pt laptop, mobil si telecomanda). Desi are tarcul plin de jucarii, daca vede o eticheta(dintr-aceea care e cusuta o data cu jucaria, nu stiu daca explic bine) se repede la ea intr-o secunda. In plus, salteluta de pe tarc are si ea etichete dar pe dos. Le cauta pana le gaseste. Nu ma mai obosesc sa ii dau alte jucarii deocamdata, ca tot etichetele sunt mai de pret. Suge la ele pana nu mai poate…
Acum am vazut ca si Luny a spus de etichete.

Anca, mami de Mihai, 22.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Neata pe la pranz si de la noi
Nu stiu cine m-o fi bodoganit ca pan' la 2 noaptea nu m-a luat somnul, m-am tot zvarcolit de pe o parte pe alta si.. nimic. Mandra mea dormea linistita de la 12 si am zis ca profit si eu, da de unde! S-a trezit la 5 dupa tzitzi, apoi la 8 si la 11. Acum e prin curte cu mama. Iar eu... o sa continui, ce credeti, .
Liana, s-ar putea sa ai dreptate, desi marti s-a anuntat o prietena ca vine la mine, asa ca tre' sa termin...
Mai, fetelor eu nu stiu cum rezistati voi sa faceti noaptea treaba si sa mai fiti si ziua apte pentru bebei. V-am rugat sa-mi dati si mie reteta si nu vreti... bineee.
Kitzy, nasoala treaba, fata sa se faca bine. Vezi cat de calda pe pieptuc, spatic, ca sa-ti dai seama daca are febra, zic si eu...
Stelutza, imi pare rau de nepotica ta, sa se faca bine.
Ursuletz, ce joc nou il inveti pe puiu mic?
Mai, Liana, ce fetita mare are mami, papa singurica!
Sovi, .
As mai vrea sa ne-ntalnim , randunici, dar stati sa termin si eu curatenia.
pe toate fara exceptie si revin dupa ce mai frec pe-aici putin, ce, vad eu.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

actiune!
..ultimele 2 filmulete sunt de azi dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

20 ml de lapte.....e dezastru copilu' asta; si dupa cei 20,, rade si roade cu sunet (nu stiu cum sa explic) tetina ....si a descoperit de ieri un nou fel de chiuiala, si nu se mai opreste ....
mai o fi ceva cu etichetele, ca si ea le cauta si le molfaie; la carut a depistat unde e si cand nu are centura se catara ca maimuta dupa ea ....nici 5 min nu sa dormit de azi dim de la 8....si dupa cum chiuie, urla se agita nici nu cred ca doarme curand
ccris spor si bafta la curatenie....eu bat pasul pe loc, se mai aduna intre timp.....da randunoiu' incearca sa n u mearga sambata la serviciu, asa ca am "bona" sa ma pot misca si eu mai repejor

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput