Puiuti de Randunici 2008!! (109)
Raspunsuri - Pagina 8
lianam spune:
mimo
pai eu am ciripit mai toata ziua, tu cam fusesi absenta
(ia zi, tot in spatele la chioscul de inghetata stai de cam lipsesti pana dupa-amiaza de pe crenguta?
)....am iesit cu mandra afara vreo 2 ore, am intrat intr-un supermarket unde bine ca nu era nimeni de la protectia copilului ca "imi salta" podoaba de copil: tot analizam eu rafturile, si duracellu' meu, care nu cumva sa stai cu ea intr-un loc, a inceput sa zornaie dintr-o jucarie si sa ofteze; la un oment dat a facut un "eeeeehhhh" asa de tare, ca s-a uitat toata lumea din jur la noi, si o doamna ii zice: "vaaai, da de ce oftezi asa mai copilas?" ...i-am zis si eu: "e grea viata asta doamna, si cand vede preturile de la raft...." (eram la raftul cu chilotei de bebe
).....a fost plangacioasa toata seara...adica urlatoare, nu plangacioasa 

am capul cat casa poporului (ca sa pastrez totusi proportia cu corpul care e cat china
)....nu am reusit sa fac mai nimic, la un moment dat faceam mancare cu o mana si cu una tineam puiul de maimuta agatat de mine
...trebuie sa ii amenjaez sufrageria sa se taraie, catere, sa mearga de-a busilea ca ma termina altfel....voi ce jucarii le-ati mai luat care sa le capteze atentia, sa le consume energia
...si inca ceva: exista ceva de genul unui gardulet pe care sa il serpuiesc pe langa mobila asa incat sa ii delimitez un spatiu de joaca fara sa se dea cu capul de toate muchiile corpurilor de mobila? neaparat trebuie sa gasesc o metoda sa o las mai mult sa misune, ca asta ii place cel mai mult, nu suporta sa stea intr-un loc, sau sa o leg cu centuri la scaunel, carut etc... adriuta te mirai de ursulet ca sta treaz pe zi 8-9 ore; pai e cumintel
, teo doarme cel mult o ora pe zi (adunat o ora), si nu reusesc sa o fac sa doarma mai mult sub nicio forma; dimineata la cel tarziu 8 se trezeste si seara la 22-23 adoarme (doarme bine noaptea in schimb; acum e cam frichinita, nu stiu de ce); hai ca m-am lungiiit 
lyvy un tzoc maaare
si de la noi
adriuta

super tare pustiul tau! bravo si la mai multe realizari 
clau duracell-sclifosel nu a vrut deloc cereale cu lapte dupa amiaza (doar laptic a papat 100 ml) si dupa baita 200 ml de lapte cu cereale in el; n-a mai vrut cereale, ca a fost ocupata sa urleeeee
, si pasiunea zilei un nou soi de chiuiala; cand nu plangea si urla, chiuia si radea de fericire
ccris
probabil termini curatenia cand o s-o termin si eu 

sovi m-am uitat pe site la metro; insa ca sa vad catalogul de produse, am introdus codul de pe cardul metro; era pachet de huggies simplu, am marit si se vedea scris 5-9 kg
bubu
am o tona de calcat, dar ma simt super obosita (oblojesc "la dublu" ca si randunoiul e racit tare, teo tot haraita si semimucoasa....), si mai am cate ceva la bucatarie de facut, sa intind niste rufe, ca de spalat nu mai am chef desi as mai avea o tura, asa ca am sa calc doar o camasa si restul....dumnezeu cu mila ....
ariel
sper ca esti retinuta doar de treburi de-ale casei
kyaaaaa asa rau "te-ai atasat" de tabelele si excelurile tale?![]()
as mai zice, da am depasit deja spatiul
(cred ca iar ocup o pagina ca balivernele mele
), vreau sa termin pe aici ce am inceput sa merg la culcare la ora 2 si nu la 3
...si nici nu mai stiu daca mai aveam sa zic ceva cuiva 
Liana, mami de Teo
ariel_7000 spune:
hop si eu!!!
mimo,cica nemotivata!!!
nu ti-am zis draga ca-s la mama??? mama e mai la tara, nu are net:))
azi am avut 2 copii cuminti!!!
Doamne! teo super papacios, incepe sa ma sperie!! face atat de urat la foame!!! isi ia zborul din carucior, din pat, de unde o fi...deci:la 11 a papat 200 de mar + piersica + ananas + strugure + banana - am facut mai mult si am papat si eu:))), numai ca lui i-am adaugat si cereale.
la 15 a balotat: 200 de morcov + ardei + rosie + dovlecel + ulei masiline, lamaie, cereale + 150 ml de zeama in care am fiert legumele, cu putin piure in ea, rezultand o supa , in care am pus 5 masuri lapte!!! delir total!!!
...abia cand a terminat ospatul asta s-a declarat SATUL!!!
...
la 19: 240 ml lapte, bauti in 7 minute (pe ceas)
la 22.30: 210 ml lapte cu 5 masuri de cereale, ca nu se mai poate nene!!!
si acum ma astept la "strigarea" de la ora 4, cand am vazut tendinta de a-si micsora portia!! uraaaaaaaaaaa!
.pana acum manca 210 ml, de 2 nopti cate 100 ml...
a cazut lat in seara asta,pe la 23, fara megashow si vad ca inca doarme linistit!!! ura! sper sa vina transformarea de la 6 luni:) ![]()
intrebare!!! cat se poate amana vaccinul??? data fiind problema cu microbul, cu analizele pe care trebuie sa le repet sapt. viitoare, amanam vaccinul...pana cand?
adriutza!
m-a lasat cu gura cascata chris (adrian)...cum ii ziceti pana la urma?? e tare! numai, ca trebuie sa fii super atenta cu scarile alea!! 
sovi, mie praful mi se pare mai puternic. eu cumparam de la un tcm un praf asemanator "oxypower", era f. bun...acum am ochestie albastra, nu stiu cum ii zice...
curcanul e ok, de preferat de tara...eu ma tin pe pozitie :)))
cred insa ca voi incepe zilele urmatoare sa-i dau branzica facuta din lapte praf (d-ala dat gratis de catre stat...e f. bun pt branza!!!) si m-as baga si la oua , dar vreau sa ii dau de prepelita si poate reusesc si eu sa tin o cura cu ele...pt imunitate.
lyvy!!! am tampit azi cautand pimafucort/pimafucin solutie!!! m-am certat cu toate farmacistele care imi ziceau ca nu exista solutie! pe net scrie ca e...am luat unguent pana la ura, dar mi-e cam greu sa ma dau in ureche cu el, il pun pe betisor...
...dar cat, nu stiu.
te rog, poti sa-mi recomanzi ceva asemanator? cu aceeasi substanta activa, pe care sa-l si gasesc in farmacii??? sar'mana!
luny, bine ca ai cald! eu am inghetat sub pilota aseara!! 
symo, cum e sam? e mai bine???
roxanaaaaaaa!!!! cum e amiraaaaaaaaaa????
liana, clau si adriana! fete model aveti voi! s-au apucat sa pape de teama ca vine capcaunul meu sa le manance mancarea! eu asa o amenint pe alex, ca daca nu mananca, vai de capul ei cand va creste teo, ca o va lasa nemancata:)))
bubu, cum e puiul? i-au mai trecut bubitele? ziceam de plusuri ca intra acarienii in ele...si mi-a mai venit o idee!!! apropos de ce citeam de urechea mea
...in perna!!! cica sunt foarte alergenici carcaiasii astia mici de acarieni!
tuchi, mama ce putin mai ai!!!! scoatem pamatufele sa le dezmortim oasele alea amortite! uffff, bietul seb! las' ca se face el bine! incearca sa-i dai septilin sirop, e f bun pt imunitate si scurteaza si perioada racelii. si pt ilinca e bun, acum ca e in comunitate. noi incepem de maine, 3 luni, toata gashca. ultima data m-a ajutat enorm!
aaaa, cine intreba de vit c??? lyvy???si eu i-am dat lui teo, la sfatul pediatrei si ii voi da si acum, pt fortificare. e buna si pt fixarea fierului. de haussman i-am dat alexutzei pe la 8 luni, dar ea a fost alaptata la san, nu artificial. formulele de lapte au aport de fe, stiu ca se da NUMAI in urma analizei de sange. stiu ca e chiar periculos sa se dea "profilactic", caci excesul este daunator...eu nu i-as da fara o analiza prealabila...
liana??? sa nu-mi zici ca...calci!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
lianam spune:
ariel
acus bag fierul in priza; dar doar o camasa si nimic mai mult; intind rufele si gata, trec in pat
; nu stiu ce are teo ca e cam agitata, ea care doarme noaptea fara probleme...
maaai ce teo papacios si cumintel ai avut tu azi
; sa isi tina obiceiul asta iti doresc
....eu gata, de maine, adica azi, nu ii mai pun picaturi in nas, no pulmex etc..., ca i-am tot pus o saptamana; ii mai dau doar vit C, immunobaby (chiar asa, cat timp sa ii dau din asta, aveti idee? zici ca septilin e mai bun? sa o "reprofilez"?) si oscilo (asa cum mi-ai zis 12 doze ![]()
); si daca tot haraita e, o sa merg cu ea la dr (desi nu are alte semne sau febra), o sa ii fac aerosoli (sambata cred ca o sa cumpar aparat)
aaaa, stiu ce am uitat: tuchi
inca putin, inca putin 

......
seb si sper sa se insanatoseasca repede repede
cami
te inteleg, stiu cum e cu urlete fara sfarsit
Liana, mami de Teo
lianam spune:
gata si eu , merg la
....iar buhuhuiesc singira pe aici
...mimo pentru mine era videoclipul ala, nu
? 

de toate pentru toate ![]()
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Neata, neata, poftiti la cafea naturala, decof, capucino, ness, ceai, laptic...

Rebecca inca doarme...
Liana, am vazut ca iar buhuhaiai in noapte, mai poti?
Mimo, 25 de grade cu centrala. Sunt friguroasa si la temperatura asta ma simt cel mai bine, stau in tricou si pantaloni scurti in casa! 

Kitzy, cum se mai simte Diana? Multa sanatate!
Tuchita, ce putin mai ai! Esti pe ultima suta, nu? HAi ca agitatele chiar ca s-au prafuit rau de la nasterile noastre, e cazul sa le scoatem...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Am terminat brusc ca s-a trezit Rebecutza...
Liana, da adormita eram ca nici nu am vazut ca ai lasat cafeluta si am facut si eu. Lasa , sa fie pentru toata crenguta!
Adriuta, e fenomenal Adrian. Nu mi-a venit sa cred cum urca scarile la 7 luni, iar cu olita, fantastic. Jos palaria pentru voi, n-am cuvinte!

Lyvy, super ca o sa ai concediu, sa aveti vacanta frumoasa la Felix, relaxare maxima va urez!
Tuchi, imi pare rau de Seb, sa-i treaca repede raceala si tu sa scapi de examen.
Bubu, eu stiu ca merge carnea de curcan, e tot carne alba, nu? Asa ca go for it!
Simo, si eu azi am pacatuit cu savarine si ecleruri, bune rau!
Liana, si eu am intrerupt tratamentul la rebecca de cateva zile chiar, am ramas doar cu Marimer-ul in nasuc si vad ca e bine. Putin de tot mai e mucioasa.
Ariel, mamaaaa, ce mancacios e teo! Bravo voua!
Si acum sa ma laud si eu cu fie-mea ca e in parametri
, de ieri ma striga intruna prin casa : ma-ma-ma-ma. L-a lasat pe tacso si m-a luat pe mine la rand, toata ziua ma striga si intinde manutele dupa mine, e super haioasa!
Acum capul la fund si la joaca cu Rebecca!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Neata neata , merci de cafea ca era nevoie
Uite ca ma uit la Badea si-n reluare, sa-mi intre bine in cap...mai un vas, mai un rand pe forum ...inca vreo ora cat o mai fi liniste 
Lianadaca vrei tu, pentru tine era videoclipul
Doamne ce program ai si tu! Exista gardut la IKEA, am vazut eu...sa spun drept nu prea mi-a inspirat incredere, era cam subrezel pentru "tancul" meu....as incerca mai degraba ceva improvizatie!
Clauasa da, cu centrala
Eu, mai idealista din fire, cand m-am mutat am zis ca nu pun centrala ca sa nu demolez toata casa...cica avem caldura acum , dau astia berechet
N-am tinut cont insa de schimbarile de clima si nici de populatia preponderent penionara din bloc , cu care avem discutii in fiecare an referitor la amanarea momentului in care dam drumul la caldura din motiv de economie
Acum au repartitoare, dar platesc parte din consumul de pe scara si tot nu-i bine 
Ancka te-ai prins
Sunt duo Vlad Alexandru pe crengutza, dar al meu e mai mare si il bate pe ursulet
Mai ales acum ca ursoica nu ne mai baga in seama prea des
Multumim de aprecieri 
Sovite-am iertat, lasa ...scrie tu cand poti, ca eu ma descurc si singura
F bun pretul pe care il cere tanti, cand vine? As vrea sa ne intalnim intr-o zi...da-mi si mie nr tau, poate te scot la pranz in Carol 
Arielbine ca ai aparut, ca ma ingrijorasem
Si cum stiu ca mama ta sta mai "spre mine" , prin deductie logica NU STA LA TARA,DA? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
'neata! Nersi de
, Clau!
am baut una si cred ca ma duc sa ma culc!
Seb e oarecum mai bine, s-a trezit doar la 1 si la 4, insa cu febra mare! De dimineata am constatat ca are o oarescare jena la urechea stanga si m-am felicitat pentru decizia de a-i da antibiotic inainte de a a face superotita purulenta si mai stiu eu ce!
Saracul plange numa' cand ma vede cu sticla de ser in mana!
Numa de asta nu mai aveam eu nevoie inainte de examen, dar se pare ca Dumnezeu si-a propus sa-mi testeze capacitatile la maxim!
Cel mai mult mi-as dori sa-mi ajunga si mie mai putine ore de somn pe zi!
Pe bune ca nu-nteleg cum poate Liana sa calce, spele, sa faca mancare in miez de noapte, sau Ariel...
Va pupez si nu stiu daca ma duc sa dorm sau sa invat!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
cami33 spune:
Neata, fetele!
Vreau muuuulta cafea, direct in vena, daca se poate
Bubu meu s-a frichinit TOATA noaptea, cred ca am dormit maxim 2 ore, si acum a luat-o de la capat cu maraielile
In plus, cred ca si laptele a cam secat, asta noapte pe la 4 i-am facut cereale ca aveam senzatia ca trage in gol de la san
Eu tot mai sper sa fie de la dinti, dar nu se vede inca nimic...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
mihutza11 spune:

LA MULTI ANI TEO2RINA!! multa sanatate si tot ce iti doresti! nu mai vii pe crengutza? 

am avut zile pline.. mai cu randunoi pe acasa, mai cu treburi.. si ciu-ciu timp de forumeala.. asa ca acum bag la recuperari..
pana acum:
Clau mi-a placut joaca lui Rzavanel cu fata lui!
Bubu l-am vazut si pe Batzaila si pe Dalmatian!
Liana bv ca ati trecut de pragul de 7 kg
Blankar tare frumusel Eric! si multa bafta sa se faca puiul bine!
SImo
chiar zici ca e mare Sam.. adica nu mai are fata de bebe..
Ariel ce te apuci si tu sa inveti? brrr.. mucegai
Adriutza multa sanatate!!
si mersi de raspuns.. asa ma gandeam si eu, dar zilele astea inca a mai transpirat (mai mult transpira cand papa la san) si inca facem baita complet...
Bravo cu olita!! ma crezi ca m-am gandit si eu sa o pun.. dar inca nu am olita.. dece m-am gandit? pt ca eu cand ma duc la baie o iau si pe ea si o pun in cadita ei(sa stea) si ii dau o jucarie si eu imi fac treaba.. dar incepe si ea imediat si face kakutza!! deci mai facem si noi la tandem(bine, ea in pampersul ei)! si are cred ca vreo luna de cand face kk numai in baie.. deci stie deja ca ala ar fi loc de facut kk..e bun si atat!
Stela, Sovi
si multam' de raspuns.. deci ma gandisem eu bine..
Ursule mi-a placut ultima poza cu pozitia de nani!
Kitzy multa sanatate Dianei!
Mimo haioasa ca intotdeauna!
mama mia ce viteza are Ginerica!! da le are frate cu asta, nu se joaca!!
Tuchi sanatate lui Seb! si tie inca spor la invatat! hai ca mai e un pic si macar scapi de una!
cred ca am mai uitat de zis una alta.. dar am citit ceva, si neuronu' stiti voi..![]()
ma duc si eu sa mai mananc ceva, ca ma lua cu foame.. si doar nu ma pot culca cu stomacul gol ![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara