Puiuti de Randunici 2008!! (109)
Raspunsuri - Pagina 19
blankar spune:
salutare randunici!
Liana imi pare rau ca e bolnavioara Teo,sa va faceti bine!
sa va treaca
noi suntem bine,ne pregatim de plecare
sa scoateti majoretele alea si pentru noi!
marti pentru Tuchi ,miercuri pentru Eric
a fost baiat cuminte azi noapte,a dormit de la 10 jumate pana la 8
de ar ramane asa cu programul ar fi super
va pup
http://community.webshots.com/user/blanka75
luny spune:
hello!
liana asa cu vantul la pescuit, si uite ca nici prea soare nu este...mi-a fost teama de raceala si mie!..
kya, frumoase fete, si tu si puiuta!
violeta nici Matei nu vrea apa, si stiu ca e suficient ce-si ia din lapte, cel putin deocamdata..inca nu i-am dat carnita, poate atunci..desi va fi complicat, inca nu stie, nu vrea bibe...saptamana viitoare mergem la control, o intreb si pe pediatra. Si Mufy a facut figuri cu masa, dar de o saptamana papa fff bine tot ce ii dau si cred ca sare 100 g la o masa..nu am mai masurat!
adrianadana nu inteleg care e diferenta intre lugumele fierte/piure pe care i ler dadeai inainte si cele din supa voastra pe care le vrea,,,pui ceva in plus??![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
blankar
...

....sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine si peste asta si sa va intoarceti sanatosi si veseli 
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Neata
Am bantuit pe aici vreo ora, v-am citit si am mai citit si pe la alte subiecte cat a dormit tepesu' voda
Acum s-a trezit i se screme , sper ca face ceva util nu are vreo durere
asa ca m-am hotarat sa scriu repede ca mai am putin, incepe maraiala si-mi expira timpul liber 
Liana sa va faceti bine repede
, sper sa fie de la dinti si nu vreo infectie de la mucii de saptamana asta 
Camisuper ca te-ai linistit cu bubu ...si eu i-am dat lui Vladut o chifla neagra, dar dupa ce a mozolit-o bine a aruncat-o cat colo...nu acelasi lucru as putea spune ca s-a intamplat cu biscuitele , pe care dupa ce l-a rupt si i-am luat bucata mare care cazuse iar el ramasese cu o bucata in pumn ascunsa, il cauta cu disperare si-si lingea mana
Stia el ca are ceva bun in mana, dar cum sa faca? daca desface pumnul , cade buscuitu' daca il tine strans , n-ajunge la el....am ras de m-am papadit :)))
Viote-am motivat
Vacanta placuta si nu-ti face griji cu apa, cred ca bea destul laptic...iar cu trezitul noaptea, eu cred ca exista o asociere in creierul lor intre aparitia linguritei si disparitia sanaului...asa ca tin de tzatzi cu disperare , zi si noapte
Profita de vacanta sotului la maxim sa te odihnesti 
BlankarDumnezeu sa aiba grija de voi si sa scapati repede si cu bine 

Asta sa fie ultima spitalizare din viata voastra!
Si stai linistita ca nu uitam nici de Tuchi...proba
mergeee...toate la timpul lor!
Lunyda' daca prinde peste vine cu el acasa cu solzi cu tot?
Il cureti tu?
La naiba!![]()
Adrianaasta inseamna sa fac si ciorba
Mai bine firb numa' legumele 
Frumusikstai asa la 59
Super...n-am mai avut 59 din clasa aVIa
Am vazut ca ai rezolvat cu semnatura 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
blankar spune:
multumim fetelor sunteti niste dragute!
am mai pus niste poze la Eric6
va pup si multumim inca o data ca va ganditi la noi
http://community.webshots.com/user/blanka75
ariel_7000 spune:
neata fete! te(r)o si-a facut showul pana la 11.45!!! cand a capitulat! pe la 22.30 a venit tat-su care fusese cu alex la mc d's la o alta zi de nastere
(cred ca asta e blestemul lui de vegetarian convins!!! noroc ca fiica-mea nu e amatoare de "trash food" ci doar de distractia de acolo:) ) si l-a gasit pe teo aproape potolit, hranit, schimbat, numai bun de nani...si-mi zice, cica in gluma:"eu nu te cred ca te-a terorizat!"....am vazut negru!!! m-am transformat in balaur fioros si m-am dat cu fundul de pamant si am dat si niste apa la soricei
, de se uita bietul om la mine ... in fine, teo, fericit ca a venit "sclavul stapanului iepurashilor" s-a pus pe topait in brate la el si chiuia de s-a dus naibii tot semisomnul in care-l bagasem eu...si pe la 11.15 l-a parcat si au inceput urletele...pana a adormit
...
eu la ora aia impachetam hainutzele pt bazarul soniei pt azi ma duc sa i le dau tipei care le va trimite la beneficiari...aruncati si voi un ochi la bazar, ca sunt lucruri tare dragutze, multe noi, mai ales pt fetitze!!! 
apoi am facut branzica calcica (pt prima data in viata!!! :))
), noroc ca mi-a iesit, ca altfel iar ma dadeam cu fundul de pamant! apoi legumele pt piureul de azi, ca azi sigur nu aveam timp...am cules rufele de pe sarma, le-am calcat
si uite asa m-am culcat iar la ora 3.30!!! 
...la 8 eram in picioare, cu ochii in gura, crapam de somn. acum il astept pe teo sa se scoale, sa manance si sa plecam...si teo doarme!!! acum ar trebui sa ma apuc eu sa urlu in capul lui!!!
si cam gata pt ora asta, fug, ca a facut teo ochi. sper sa pot intra pe dupa amiza!
sov, mea culpa!!! pt fast food:)) dar ma doborase hipoglicemia si nu aveam nimic de papa in casa
, plus ca eram cu cumnata-mea cea pofticioasa, careia nu-i rezist:)))....cu toate orgiile mele culinare de 1 luna si juma incoace, am ajuns la 67
...incet incet...ajung eu unde vreau.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
luny spune:
mimo cum sa curat eu pestele?
si-l curata singur, doar ca pana acum o ora..nu prinsese nimeni nimik pe balta!!
ariel imi pare rau ca e asa frichinit Teo..offf, lasa ca trece si asta!scoate
la randunoi!
LUNY
adrianadana spune:
Fata mea tot duce mana la o ureche de cateva zile. Am apasat-o de multe ori si nu pare s-o danjeze. Sa fi descoperit o noua distractie?
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianadana Luny in ciorba noastra pun si carnita - destul de multa. |
si doar de la aroma de carne le mananca?..
bun si asa!LUNY