Puiuti de Randunici 2008!! (109)
Raspunsuri - Pagina 18
cami33 spune:
Neata!
Bubu meu a dormit de la 8 seara pana la 7 dim (cu o pauza de papa la 1)
...iar acum s-a culcat din nou![]()
Sovi, sa nu-ti inchipui ca Bubu chiar a mancat coltul de paine...doar l-a mozolit bine iar la final era plin pe fata si pe manute de paine lipicioasa
Sa te distrezi la party si sa dai din buric si pentru noi
Mimo, chiar credeai ca dupa avocado si alte trufandale ii poti servi omuletului mamaliga
??? Are si el demnitatea lui...
Kya, sunteti frumoase raaaau amandoua
Liana, bravo pentru reusita cu pozele
, iar micuta Te(r)o e delicioasa ca intotdeauna
Simo, ma bucur ca e mai bine Sam. Ce simpatic trebuie sa fie cu "bu-ba" si "wau"
Cleme, nici Luca nu vrea legume in nici o combinatie
De ieri a mai invatat o smecherie si isi face greata singur cand are piure in gurita
. In schimb fructe cu branzica si cu cereale papa ca disperatul
Ariel, te invidiez pentru dezmatul culinar
. Eu am vreo doua luni de cand balesc dupa o shaorma dar inca rezist eroic.
Va pup pe toate 

Fug sa pregatesc branzica puiului si daca ma lasa mai vin pe la voi.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
frumussik spune:
vad ca unele dintre voi vor sa slabeasca pe cand eu nu stiu cum sa-mi mentin greutatea. cu burtica e mai greu dar de la atata dansprin casa cred ca o sa se rezolve si asta.
inainte de sarcina am avut 48
, la nastere 73 ,hihihi, si acum am 59. cred ca ar fi cam cazul sa ma opresc cu slabitul
adrianadana spune:
Cleme si Cami eu stiu cum e cand copii nu vor legume
. Eu care sunt carnivora convinsa va marturisesc ca nici eu nu as vrea asa ceva. Si asa cum mi-a spus d-na dr Culcer - daca tu nu ai manca ei de ce ii dai?![]()
![]()
Asa ca, dupa cum am mai povestit, eu fac ciorbita pt noi in care pun zarzavaturi taiate mare si apoi scot zarzavatul si ii fac pireut ei. Nu va spun ce incantata e de noul meniu
lianam spune:
vio ma bucur ca ai aparut si sunteti bine 
cami
de complimente si imi pare bine ca bubu e mai linistit
eu sunt necajita, ca iepurasu meu a facut azi noapte temp 38, a fost agitata
; a papat 150 ml pe la ora 5 si dim la 8 s-a trezit tot agitata, si plangand; avea doar 37,3 dar arde; si azi noapte si dim i-am pus supozitor cu paracetamol; a baut pe la ora 9 80 ml de lapte (cu chiu cu vai, ca imi dadea peste biberon si peste mana) si apoi bazaind a adormit la mine in brate; vreau sa sun dr mai tarziu si daca doar ma abureste la tel, ii fac programare la cealalta dr la medlife........sper voi sa aveti o zi mai buna 
Liana, mami de Teo
lianam spune:
a, am si uitat: frumussik, ca sa schimbi semnatura te duci la tine in profil personal, si undeva jos scrie optiuni +/- ceva de genu asta; dai acolo clic si modifici
....sper ca am explicat bine ![]()
Liana, mami de Teo
adrianadana spune:
Tuchi imi pare rau pt bebe bolnavior
. El nu stie ca mami are examen si e suficient de stresata? Dar gandeste-te cum va fi cand termini cu bebe bolnavior si cu examene..

.
Liana vad ca frumoasa ta nu se dezminte.. tot sclifosita si pe deasupra si plangacioasa
. Am vazut pozele si mi se pare ca fetitele noastre chiar seamana. Daca mi-as gasi cablul de la camera as incerca sa pun si eu poze... Poate im we. Dar Clau? Ce face mica sclifosita?
adrianadana spune:
Am citit mesajul Lianei
bebe bolnavior. Tot ce pot sa spun e ca Dari a avut febra 38.9 si in final i-am dat Nurofen si Panadol alternativ din 6 in 6 ore la sfatul unei verisoare pediatru dupa doua zile de paracetamol supozitor care nu a avut efect. Multa sanatate..uff de ce nu suferim noi de 100 de ori mai mult decat sa sufere ei?????
lianam spune:
adriana
abia astept sa vad poze cu "co-echipiera" noastra ![]()
frumussik, ca sa fiu mai explicita uite asa: clic pe profil personal...apare o pagina pe care scrie mai multe, tu mergi si dai clic unde scrie "editeaza profil"....iti va cere parola....dupa ce introduci parola, se deschide pagina unde editezi profilul....mergi in josul paginii, si vei vedea ca scrie optiuni +/- ....dai clic pe + si o sa apara o caseta pentru semnatura unde scrii ce vrei tu...spor 
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
Liana, imi pare tare rau ca nu e bine Teo
. Poate fi de la dintisori??? Mai bine o duci la dr., sper sa nu fie ceva grav

Adriana, m-am gandit si eu la varianta asta, dar sa-i scot inainte de a pune sare in supa/ciorba noastra. Il mai las in pace cateva zile si apoi incerc si asa
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici