Puiuti de Randunici 2008!! (109)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
simooo bulz pe gratar 

...aoleu ce-mi place...n-am mai mancat de anul trecut...ce dragalas tre sa fie barosanelu'
...asa e, sunt asa simpatici cand imita sau scot diverse sunete ![]()
Liana, mami de Teo
Kya spune:
Simo, Liana

N-am apucat sa citesc nimic din capitolul asta.
puiutii bolnavi. Noi suntem inspre bine. Eu si randunoiul ne-am factu bine. Sanziana e mai putin mucioasa, si se vindeca, incet dar sigur.
Caninii tot stau sa erupa, incisivii mai au. Deci in loc sa fie iepuras, o sa fie nepoata de Dracula
. Mai au putin si sparg gingia, si vad ca nu plange, si nu e miorlaita.
Nu inteleg de ce ii ies ambii canini deodata, si primii!!!
Desi mi-a spus o prietena ca la fel a patit cu baiatul ei. A stat gingia umflata in dreptul caninilor foarte mult timp, fara sa iasa, si tot incisivii au iesit primii. Asteptam sa vedem.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Simoma bucur ca te-am inspirat cu bulzul ...cam scumpa inspiratia, m-a costat de spalat doua oale si-un ibric, blander si castron si vasul in care am strecurat branza
Umpleam o masina de vase 
Kyam-am uitat la pozele voastre si m-a apucat depresia
ca baiatul meu nu o sa aiba niciodata poze cu mama lui tanara si frumoasa
Nu va pot spune cat de rau imi pare ca nu l-am facut acum 10 ani 
Soviai facut sarmale dezbaracate
Uite acum la tv e o reclama "poti slabi fara sa te misti"
reductostart
Eu ma bag numai daca pot sa si mananc...sau ma misc daca mananc 
Eu zic sa nu te simti ciudat cu fata studenta, e un semn ca si la noi lumea s-a adaptat si gandeste deschis...am vazut student la medicina care spala pe jos in saloane ca sa castige bani, deci 
Mie una, recunosc, mi-e f greu sa depasesc niste mentalitati invechite si sa-mi educ copilul asa, dar cred ca trebuie 
Lunyeu am trauma din copilarie cu pestele...bunic pescar, tata pescar, toate duminicile la peste..mi-a intrat in nari mirosul de matasea braostei
Si faze d-alea: ssst, nu face galagie ca sperii pestele, nu da cu piatra-n balta ca sperii pestele...rosii taiate pe patura frumos,ce vremuri...as vrea sa mai fiu copil, dar sa nu ma mai duca la peste ![]()
Stelanu ma mai oftic, bine...chiar daca aseara am ramas paf la filmuletele adriutei si azi m-a terminat simo cu sam care zice buba si oau
...
Auziti lume, ca alocatia la tripleti e totuna ca pt un singur bebe:8 mil
ca a fost o singura nastere
INCREDIBIL!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Mimo lasa mami ca nici acum nu esti mai prejos. Te cred ca regreti, dar mai bine mai tarziu, decat niciodata. 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Kya spune:
M-a facut Mimo curioasa, si m-am dus in urma sa caut filmuletul cu Adrian.

Am filmat si eu mandra care a inceput sa se deplaseze in 4 labute. Se mai sprijina ea in cap, in umeri, mai cade intr-o parte, dar pune deja genunchii si mainile una dupa alta, si avanseaza. Mai ales cand tinta este... telecomanda, laptopul sau telefonul!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Kyam-am uitat la pozele voastre si m-a apucat depresia ca baiatul meu nu o sa aiba niciodata poze cu mama lui tanara si frumoasa Nu va pot spune cat de rau imi pare ca nu l-am facut acum 10 ani ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008) |
ntz, ntz, ntz
mimo ce scrie pe ursuletul primit de ziua ta? ...
...aud?ei bine, scrie bine; pentru vladutzu esti si vei fi mamica lui frumoasa si speciala
.... ar vrea ele multe mamici mai mici ca tine cu 10 ani (cum spui tu) sa aiba tonusul tau 

Liana, mami de Teo
VioletaH spune:
Buna dimineata, fete frumoase!
Poftiti la o cafea buna si aromata, sa va faca ziua minunata!
(desi eu n-am mai pus gura pe cafea de luni multe, nici nu mai stiu ce gust are...doar o adulmec in fiecare dimineata pe a sotzului si parca ma invioreaza doar mirosul)
Nu ma certati, nu sunt la curent cu noutatile de pe cracutza, sper sa prind din zbor ce s-a mai intamplat in ultimele saptamani.
Am avut ceva treburi (inca mai am) si am avut si musafiri.
Sean e bine sanatos, dar ma cam fenteaza cu mancarea, In ultima vreme el nu mananca mai mult de 50-60 g la o masa, fie ea cereale, legume sau fructe (uneori nu vrea decat 2-3 lingurite). Foarte rar ajunge la 100g si atunci cant, dansez, e eveniment. Dar papa tzitzi zi si noapte. L-am cantarit, in ultimele 3 saptamani a luat 700g (!), din ce?...nu stiu. Poate din avocado si banana, ca e singura combinatie la care nu face mofturi; de obicei pasez 1 avocado + 1 banana si el mananca jumate, eu jumate. Continuam cu trezitul pentru tzitzi de 2-3 ori pe noapte.
Ai vostri copii beau apa? Sean nu vrea apa cu nici un chip. Nici in biberon, nici cu lingurita, nici cu sippy-cup, cu nimic. Singurul lichid e laptele. O fi OK?
Cam atat de pe frontul de vest.
Saptamana viitoare intra Mr. Sotz in concediu pentru 2 saptamani, abia astept! Asa ca s-ar putea sa absentez iar, ca ne-am propus sa profitam cat de mult putem de vacanta.
Mami de Sean
frumussik spune:
buna dimineata ! hop si eu, cafeaua am baut-o de mult pt ca bb al meu e tare matinal,nu mai spun ca noaptea numai la san sta, care de-i iese din gurita urla de greu il mai opresti, asa ca am intrat putin sa va salut si sa va urez o zi cat mai placuta !
mihutza11 spune:

Frumusik bine ai revenit pe crengutza!
Luny e mortal Mufy!
Kya sunteti niste frumoase!
Sovi bv!! sa dai din buric macar o data si pt mine! ca eu sa mor de mai stiu sa dansez, numai tropai cu mandra in brate, ca cica o dansez pe ea!![]()
apropo de slabeala.. sa va spun? dar nu va inverziti, da? eu inainte de sarcina aveam 56 kg si acum am ajuns la 59kg
.. si nu am facut nimic special.. fara diete/exercitii.. ca sa nu mai spun cate praji/inghe am tot bagat in mine.. gata, ca lauda de sine nu miroase a bine!
Vio ma bucur sa te revad! si sa aud ca sunteti bine!
Roxana cum mai e Amira?
Simo ce frumos povestesti de Sam.. e mai bine cat de cat, nu?
ma duc la
ca tocmai ce a terminat masina de spalat!
deci am si eu program din asta de nocturna ![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara