Puiuti de Randunici 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny multumesc! am tot facut proba cu aceleasi, ca nu ma ducea neuronu' cum sa pun pozele

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Helo helo
Regret sa va dezamagesc dar Te(R)o a mea a fost extrem de cuminte azi In schimb Vlad a fost tepes curat, la cat de tare m-a chinuit cu sadism...totul a inceput cu mamaliguta care a marcat primul esec total in ale alimentatiei lui Si cum eu abia astptam sa spuna si el ceva, la prima lingurita de mamaligutza a zis clar si raspicat BLA! si mi-a scuipat-o vehement ...Eu, care eram "precisa" ca va manca bineinteles ca nu pregatisem si altceva (legume, carne, etc) Am sunat repede omu' sa vina cu Hipp acasa repede ...si a venit dupa 1 ora si fara Hipp Deci a mancat Vladutz lapte cu cereale si iar lapte cu cereale iar intre bibiroane am avut concert de immmm si innnn incontinuu...mai ales ca am vorbit la telefon si n-am putut sa-i acord intreaga atentie ...sunt super epuizata si dezamagita
Clemeeu in rautatea mea ma bucur cand aud ca mai sunt si alti bebei frichiniti afara (deh, asta arata ca al meu nu-i anormal ) dar imi pare sincer rau pentru noi toate cele cu copii "de apartament"
Lunytie iti place la pescuit? Ca eu n-am inteles taina asta pana acum
Stelaimi pare tare rau pt puiul bolnav cu mamica incercata...numai ganduri buna si de la noi, sper sa ajute
Arielce ma oftic cu fast foodul tau dar azi in mod exceptional ti-am zis ca n-am a mai plange ...am gasit si eu acasa papica buna
O mai fi ceva de zis dar clar n-am avut o zi usoara si sta sa-mi crape capu'

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Liana, ti-am dat si eu pm, poate punem de o intalneala, cine stie :)
Ti-am vazut mandretea in linkul frumos mestesugit de tine

Frumussik, bine ai venit!

L-am vazut pe Mufi, care deja poate fi inscris lejer la maraton, caci nu mai e mult pana e apt :)

Cami, cu ce a ros bubu coltul de paine la 5 luni jumate?

Eu nu i-as da paine asa repede lui bb, cel putin nu paine de cumparat din bucuresti, ca are multe mascari.

Cris, de intalneala, ce sa zic, daca e sa o facem, ar fi bine cat e mai caldut afara, ca in frig va fi mai greu de asteptat

Ziceati de bebeii vostri ca trag de sfori, si noi ne amuzam de Sash, ca i-am legat o jucarie cu sfoara de carut, si el este interesat numai de sfoara :))... si la fel, roade capetele hamurilor si le intoarce si pe fatza si pe dos. Dar, totusi e interesat si de jucarii, daca i le tot bag sub nas, pana la urma imi face si mie hatarul si se joaca.

Acu vo 3 ore m-am intalnit cu fata care ma va ajuta la menaj. E studenta anul 3 la medicina Am avut de ales intre ea si alta tanti, si prietena care mi-a recomandat-o m-a rugat sa o aleg pe ea, ca asa isi castiga banii de studiu, ea fiind de la tzara. Pe de o parte mi-e jena ca ea trebuie sa faca asta, pe de alta, ma bucur ca pot sa o ajut. Hm... mixed feelings. Mi-a placut mult de ea, love at first sight. Dar tre sa ii bag putin mintile in cap, ca la plecare mi-a zis "sarumana"!!

Asa. Si pentru cele care mai tin catusi de putin la silueta lor (Ariel fatstfood, huh?!) azi am facut neste pseudo-sarmale monti, fara orez, desigur, si fiind facute cu varza acra, se pot manca f usor fara paine. este asta
Faza tare este ca n-am stat sa invart sarmale, am tocat juma din varza murata si ceapa pe fundul vasului, la mijloc am trantit carnea -vita in cazul meu- si deasupra restul de varza tocata.

Gata. acum stiti si cu cine m-am vazut, si ce am gatit
baie si culcus scrie pe mine.

aaa, peseu de peseu:
sambata intentionez sa merg la prima petrecere adevarata de vreun an incoace. Omul va sta cu bb, si io la dat din buric Asta numai daca gasesc maine un cadoutz pe la mine prin zona, junelui de 20 de ani ce va fi sarbatorit.

noapte buna!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

imi place la peste incepand cu anul trecut, cand iub m-a dus prima oara si ne-am superdistrat!!
dar maine nu ma mai duc, e prea complicat cu Mufy, cu frigul dimineata/papa/misunat/etc..se duce Liviu cu tatal lui...bine ca a gasit un voluntar, ca era mai mare daraua cu Mufa dupa noi...
sovi ce petrecere cu juni e asta, bre? si te duci singura, hmmmm...have fun, sa pozezi ambianta!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mai traiesc, dar am fost ingropata intr-un munte de trebi pentru servici... Am scos putin capul sa va salut, si ma bag la loc.

Avem si niste poze noi.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

sovi ..va gasim noi
mimo nu mai fi suparici, ca acu' nu se poate ca la tepesu tau sa ii placa tot, are si omu' preferinte
eeee, gata, asta seara program redus si la mine ; calc ceva rapid (calc cu taraita....la sf sapt le-am pus gand rau la toate ), baita si gataaaa, nani ...ca teo nu a papat mai deloc, asa ca nu e exclus sa "serveasca" masa la o ora "indecenta" ...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,Ariel-imi pare rau de bebelusii agitati!si al meu a fost putin mai agitat,dar nu a plans,doar nu putea sa adoarma si se foia ,dadea din picioruse,canta...vad ca e mai rabdator!
Sovi,sa dai tare din buric,da?
Simo-Mimo,mai bine ii faceai lui Vlad un bulz!
noi duminica avem musafiri(cei la care am fost noi duminica trecuta si am venit eu infometata acasa)la masa si am de gand sa fac printre alte mancaruri si niste bulzuri pe gratar...Mimo,tu mi-ai dat ideea cu mamaliga!
A,nu v-am zis ca Barosanelul meu nu mai zice Ma-Ma ci Bu-Ba-adica Buni !si o striga toata ziua !iar cand o vede asa se agita si tipa de fericire!cred ca o iubeste mai mult pe Buba decat pe mine si in seara asta imi tot musca degetul ,si ma durea si am zis AUUU si m-a dat pe spate cand a zis WAUUU,si a repetat de fiecare data cand imi lua degetul sa-l bage in gurita!ce comici sunt astia mici

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am vazut 2 fete frumoase:Raluca si Sanziana!cred ca taticul e tare incantat de fetele lui

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya
Avem si niste poze noi.
Raluca mamica de Sanziana mititica

ce fete frumusele!
luny, mai bine ca stai voi2 cumintei acasa; be balta intotdeauna e curent (frate-meu e pescar inrait, asa ca m-am molipsit si eu si tare imi place sa pescuiesc ; nu sunt pescarita inraita, dar imi place )si la ce virus urat bantuie printre copii...mai bine asa, precauti
sovi buna treaba cu dantzuiala

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naseara..in sfarsit ajung la voi.
Multzam mult fetelor.Dea Domnul sa ne fie toti puii sanatosi,ca tare-i greu sa-i vezi suferind.Finutza,insa tot rau e,si azi a avut febra mare.E cu perfuzii in continuare.Inca nu am aflat rezultatele analizelor.
Mimo,cum de este bre asa brig la voi?Ca la noi e mai cald si rareori dam drumul la AC.Si lasa bre precocul Adriutei in pace,ca or invata si ai nostri o data si o data ce trebe..[pup
cris,zici ca sunt pozele?Inca nu am intrat
Mai liana,cand pove cum doarme tiza,parca ziceai de Te(r)o a mea.Ce-or avea frate fetele astea de nu vor sa doarma ziua?Poate ne invata ancka secretul.
tuchi,hai ca mai e putin,iar tu sigur esti pregatita!Mult curaj.Dumnezeu te va ajuta.
kitzy,sanatate multa Dianei!Mie mi-a spus o asistenta ca pana la 1 an,temperat la bbi se ia doar rectal (cu termometrul clasic).
Continuarea maine ca-mi cad ochii.NB

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput