Puiuti de Randunici 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

inca una rapida:))) ca plec de data asta:)
bebeii tzatzi-maniaci NU VOR sa bea apa:))!!! stiu asta de la alex si de la nepotul meu...si alte studii facute prin vecini:) stati linistite ca nu se deshidrateaza. mai incolo trebuie insistat, caci eu cu alex pana pe la 4 ani am avut mari prbl cu bautul apei/ceaiului...ii dadeam si facea un scandal monstru. voia numai lapte!

liana, trage-o usor de lobii urechilor si apasa pe ele cu grija...uffff! am vazut ca si seb are prbl cu urechiusa, TOT DE LA MAMA LOR DE MUCI NEMERNICI!!!

luny:)) pai el ce sa ma creada, cand fiu-su se distra de mama focului cand a venit el??? ...bine macar ca m-a "scapat" pe mine de mersul la mc d's...ca e sezonul party-urilor piticesti si ... trebuie timp, chef...ceea ce eu duc lipsa.
acum trebuie sa ma mai duc sa caut si ceara si lut de modelat si blocuri de desen canson pt gradi!!! si stiu ca gasesc doar intr-un sg loc, caci pe aici, la tara, nu s-au "inventat":))asta e...mi-a trebuit waldorf . ma alint si eu, caci am TOT respectul pt ei! inca odat' ma felicit ca am ales gradi asta!

teo a zis ca a facut mami a lui o branzica delicioasa!:)) a mers super bine cu para, strugure, banana si ananas:)) ...ma duc sa ling si eu castronasul:)

roxanaaaaaaaaaaaaa??? cum e amira???? FETELOR, CE STITI DE AMIRA?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Luny dupa cum am spus eu sunt mare carnivora - nu mananc nici o mancare fara carne- asa ca poate maimutica seamana cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

fetele, vad ca voi fierbeti legumele cu carnita; mie ambii pediatrii mi-au zis sa ii fierb carnea separat, si sa pun in legume doar carnita, fara zeama in care a fiert (desi m-a tentat de multe ori sa fierb carnita cu legumele, sa vad daca ii place mai mult); voi le-ati dat si zeama de carne de la inceput, sau mai tarziu?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

lyvy, sar'mana pt raspuns. nu mai e nevoie sa-mi trimiti. am vb cu orl-istul si mi-a zis ca e bun si unguentul atatat timp cat ma tin de treaba. deja nu mai am nimic la ureche, dar trebuie sa tin tratamentul pana miercuri cel putin.

adriana, urmareste-i "distractia", mai ales daca a fost racita inainte....ca asa incepuse si teo sa faca...si ce ne-am mai "distrat" pe urma ....celmai bine ar fi sa o vada un orl-ist cu lampita in ureche. lui teo deja i se facuse puroi cand a inceput sa aiba dureri si febra!!! nu o doare deloc de la lampita, chiar sunt atrasi bebeii de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

NEATZA la toate chiar daca e aproape amiaza...!!!
frumusik,eu cand am ramas gravida aveam 58 desi toata viata mea de la 18 in colo am avut doar 51 sau 52.dar primele luni a rezolvat tot.pana in 4 luni de gravidanta am dat jos 7 iar la nastere aveam 73.culmea.de la o vreme am 58 si asa se pare ca raman ca mai jos de atat nu ajung chiar daca nu mananc nimic.ai tu veo propunere?
pup

mamica de cristian

Mergi la inceput

Liana nu i-am fiert de la inceput legumele cu carnea dar in Capraru scrie ca de la 6 luni se poate face asta si oricum nu aveam alta varianta pt ca altfel nu le mai manca deloc.
Ariel de asta mi-e teama si mie mai ales ca Dari a avut o forma (usoara) de otita la 6 saptamani - dar pt care a facut gentamicina, fiind in spital cu ea pt alte probleme. Dar in orasul asta mic si amarat nu prea am incredere in nici un medic. Si da, a fost racita acum o saptamana... Oare sa n-o doara deloc cand o apas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am ramas datoare cu niste raspunsuri
Ariellingurita mea nu e "primii pasi" e aproape acelasi model dar alta firma...am luat-o din Cora si nu e asa adanca ...eu sunt multumita
Lianabiscuitii sunt simpli, cei mai simpli...desi si astia sunt prea fragezi, se rup usor si sunt cam dulci...pun numa' 2 biscu la 2 mere, 1 morcov si o piersica ...pana acum merge bine
Veste buna: se ridica singur in fund, cand vrea el N-am vazut actiunea propriu-zisa dar l-am vazut pe burta si apoi dupa 2 min era in fund...si nu mai era nimeni in zona O fi de la biscuiti?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Si ca sa vedeti in ce oras stau ... nici masina de facut paine nu pot sa-mi iau pt ca nu gasesc

Mergi la inceput

lyvy, sar'mana pt raspuns. nu mai e nevoie sa-mi trimiti. am vb cu orl-istul si mi-a zis ca e bun si unguentul atatat timp cat ma tin de treaba. deja nu mai am nimic la ureche, dar trebuie sa tin tratamentul pana miercuri cel putin.

adriana, urmareste-i "distractia", mai ales daca a fost racita inainte....ca asa incepuse si teo sa faca...si ce ne-am mai "distrat" pe urma ....celmai bine ar fi sa o vada un orl-ist cu lampita in ureche. lui teo deja i se facuse puroi cand a inceput sa aiba dureri si febra!!! nu o doare deloc de la lampita, chiar sunt atrasi bebeii de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Intrebarea zilei:
Unde este Clau? O fi cu Gecko?
Si inca o restanta
Si tepesu' voda se joaca cu etichete, snururi si curele macar la capitolul asta suntem in randul lumii
Si inca o intrebare
E vreo problema daca ii dau si legumele crude? As incerca azi ou, branza, rosie (pulpa) morcov si ardei gras crude...ca o salata asa...Ce parere aveti?
Aaaa
Cu zeama de la carne...de la 6 luni a zis doctorul ca pot fierbe impreuna...totusi, eu as arunca prima zeama de la carne si abia apoi as pune legumele....pana acum nu i-am dat zeama de carne .

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput