cum ne educam copii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tibiuta

DELIA21, pare o aberatie ce povestesti tu.Adica fata aia dragalasa a ales sa-si omoare sotul, in loc sa divorteze, doar pt. ca nu a invatat-o nimeni ca va ajunge in iad?Nu prin a avea stiinta de focurile iadului se masoara caracterul omului,sau intentiile lui malefice.Sau crezi ca cei mai monstruosi crimali n-au auzit in viata lor de pedeapsa divina?
Da,exact,...pentru ca ea chiar a crezut ca nu va fi descoperita si ca va trai bine mersi si nestingherita cu ce-i va ramane de la sot,adica tot.Eu acuma nu o sa-mi propun sa va fac sa vedeti lumea prin ochelarii mei cum nici voi nu ma puteti pe mine.Fiecare se relationeaza la experientele lui/ei de viata si daca eu o vad verde,....macar sunt atat de inteleapta sa nu sustin ca e 100 la 100 asa.Fiecare isi creste copiii cum crede,....si importante sunt rezultatele pana la urma,nu?Iar de atei si crime comise in numele religiilor,...am impresia ca eu vorbesc de mere si voi credeti ca de dinosauri.Dar nu vreau sa-mi mai consum energia aiurea,fiecare ramane cu adevarul lui si atat.
Spunea cineva de povesti americane,da asa si este,eu traiesc in america asta s-a intamplat aici.Pe mine m-a frapat,speriat,....faptul ca o mama de 3 copii s-a putut lasa prada lacomiei intr-un asa hal,....bine ea a sustinut tot timpul ca nu ea l-a pus pe politai sa faca ce a facut,dar investigatorii cazului au prezentat emailurile scrise de ea catre el,....In fine,ma duc la ale mele,unde mi-e locul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21
Si inchei cu un un lucru,....pe mine una ma amuza rau de tot,ideile de educatie si altele,....de la persoanele fara copii,....si am intalnit destule,zau..

Reciproca nu e valabila, adica nu toti parintii se pricep sa educe copii. Multi se bat cu pumnul in piept ca vor binele copiilor lor si de fapt fac contrariul. Unii au avut cate 5 copii si tot nu stiu ce inseamna de fapt a fi parinte.

Nu m-am referit la tine, desigur, ci la modul general.

Cat despre exemplul de imoralitate dat de tine, desi sunt credincioasa si pledez pt. credinta, sustin totusi ca nu doar religia ii fereste pe oameni de rele, ci si bunul-simt, respectul, tinuta morala - pe toate le poti intalni si la atei caci nu sunt apanajul credinciosilor.

Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia21
bine ea a sustinut tot timpul ca nu ea l-a pus pe politai sa faca ce a facut,dar investigatorii cazului au prezentat emailurile scrise de ea catre el,....

... si politaiul o fi fost vreun nou-nascut care nu si-a dat seama ce face.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

OFF TOPIC:Maria,ma provoci la vorba dar nu ma pot supara .In dimineata cu pricina,ea i-a dat aceluia un mesaj pe tel,...genul,stii unde e cheia,eu plec acum,vino in max jumate de ora,....caci sotul era inca in casa ,ea pleca la munca mai devreme decat el.Ea a fost creierul,...iar el,..of,mai bine inchei aci caci imi fac sange rau degeaba cand imi amintesc.

Iar in privinta parintilor,...da se stie ca nu toti sunt de nota 10 si cu studii de psihologie.Eu dor spuneam ca ma amuz ca in viata mea am intalnit destule atotstiitoare intr-ale copiilor,...desi nu avusesera copii.Adica ,mie nu mi se pare ca intrebarea de genul de ce nu il las pe fiu-miu sa invete pe propria pele,...poate veni de la o mama.raspunsul e simplu:pentru ca eu ca orice mama normala,m-am trezit de sute de ori noaptea ca sa raspund nevoilor copilului meu,si la felca orice mama normala,am investit enorm in copil,ca sa il tratez cu usurinta,...lasa-l domnle sa invete din datul cu capul.Ma repet:oricum nu pot sa-l feresc de toate,oricum va face si greseli pe care eu nu le pot prevedea,....oricum i dau dreptul sa nu fie perfect asa cum nici eu nu sunt perfecta,...Deci,...e tare usor sa spui,lasa-l domnle sa cada pe scari,....ca o sa vada el ce rau e sa stai cu picioarele in ghips si o sa fie mai atent apoi.Deci,....cand persoana va avea copii,...sau daca avea copii,...mai ca as fi citit de 2 ori sfatul ca sa fiu sigura ca nu e vreun dram de buna-intentie si intelepciune care scapa primei citiri,....dar alfel,....nu ma obosesc.Imi amintesc si eu cum eram si ce credeam despre cresterea copiilor inainte sa-l am pe al meu,...si vad acum ca e o diferenta in a pretinde ca esti parinte si chiar a fi...Fug caci am multe de facut pe azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Bagati frica n ei cu iadul si cu raiul...

Cresteti i frumos sa invete sa nu minta, sa nu fure, sa respecte pe cel de langa el, sa incerce sa fie cel mai bun in tot ce face (chiar daca nu reuseste mereu), sa aibe incredere in el, dati le un exemplu BUN si eu cred ca este mai mult decat destul.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Delia, amandoi sunt vinovati - si femeia si amantul criminal = doi nebuni. Oamenii normali nu fac asa ceva.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

[quote]citat din mesajul lui Ingrid S
Parol ca fiica-mea nu stie de iad, nici n-am sa-i spun de el vreodata, cand va creste mare si va intreba, io-te raspunsul meu: iadul e doar nascocirea unuor oameni, care sa-i sperie pe altii si sa-i faca sa-i asculte!

I-mi pare rau ca asa impresie ai despre iad.I-mi pare rau ca nu te numeri printre cei care simt ce inseamna IAD.Nu-mi pare rau pt. mine ci i-mi pare rau pt. tine...in fine..v-a veni si timpul in care vei intelege ce este iadul.

Recunosc!Am gresit poate nu asa trebuia sa procedez!Cert este ca o sa-i spun copilului meu despte ceia ce am invatat si eu.
Nu sunt atee,nu sunt nu stiu de ce religie insa stiu ca existaí DUMNEZEU care este mai presus de toti,aude si vede tot si nimeni nu ramane nevazut sau nepedepsit pt. tot raul ce face. A..... inca ceva!Binenteles ca exista IAD SI RA!Pai hai sa facem ce vrem ca tot in RAI ajungem!
In fine...nu suntem la lectii de religie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui naiuta

Parol ca fiica-mea nu stie de iad, nici n-am sa-i spun de el vreodata, cand va creste mare si va intreba, io-te raspunsul meu: iadul e doar nascocirea unuor oameni, care sa-i sperie pe altii si sa-i faca sa-i asculte!

I-mi pare rau ca asa impresie ai despre iad.I-mi pare rau ca nu te numeri printre cei care simt ce inseamna IAD.Nu-mi pare rau pt. mine ci i-mi pare rau pt. tine...in fine..v-a veni si timpul in care vei intelege ce este iadul.Recunosc!Am gresit poate nu asa trebuia sa procedez!Cert este ca o sa-i spun copilului meu despte ceia ce am invatat si eu.
Nu sunt atee,nu sunt nu stiu de ce religie insa stiu ca existaí DUMNEZEU care este mai presus de toti,aude si vede tot si nimeni nu ramane nevazut sau nepedepsit pt. tot raul ce face. A..... inca ceva!Binenteles ca exista IAD SI RA!Pai hai sa facem ce vrem ca tot in RAI ajungem!
In fine...nu suntem la lectii de religie

Adica tu ma trimiti in IAD? Esti foarte dragutza, mersi pt intentie. Nu trebuie sa-ti para rau pt mine...ma descurc eu si fara amenintari din astea voalate. Pt mine iadul inseamna o existenta in eternitate fara Dumnezeu. Nu crezi ca e destul, chiar si fara dracii aia care te chinuie? Sunt ortodoxa, dar nu cred tot ce spune biserica, asta ca sa-ti elimin indoiala ca as fi afiliata la vreo secta ciudata.
Dar tu ai vazut iadul, nu-i asa? Ai fost acolo si te-ai intors plina de bucurie, nu? Speculatiile si elucubratiile nu ma intereseaza, cand se va intoarce cineva de acolo, mai vorbim.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

[

Adica tu ma trimiti in IAD?. Nu crezi ca e destul, chiar si fara dracii aia care te chinuie?
Dar tu ai vazut iadul, nu-i asa? Ai fost acolo si te-ai intors plina de bucurie, nu?

Eu nu te trimit, nici putere sa te trimit acolo nu am si nici folos.
Tu te-ai referit ca iadul este nascocit de unii(adica eu)sai sperie pe altii(adica copii mei).
Eu cred ca exista si de aia spun ca i-l vei cunoaste.Bine,daca pt. tine nu exista,e mai bine asa?!
Eu nu vreau sa te schimb insa nu ma jigni spunand ca eu am inventat asta.Repet, am procedat metoda gresita lipind hartiile alea pe perete,insa cred ca exista si i-i voi invata altfel pe copii de existanta lui, nu asa!

Te inseli daca crezi ca ma chinuie asta.SINCER, ma ajuta mai mult de cat a-i crede.Asa mi se pare ca are un rost viata mea(ma refer in a crede in DUMNEZEU,RAI SI IAD).

Pai daca am sti ca cineva s-a intors de-acolo,ce farmec ar mai avea existenta lui?Ar ramane gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nu-mi rastalmaci cuvintele, nu m-am referit la tine ca te chinuie dracii, mai citeste odata. Tu crezi ca exista iadul si ca il voi cunoaste. Intai, iti pare rau pt mine ca nu-l cunosc, apoi ma asiguri ca il voi cunoste, esti chiar nostima. Dar, btw, de cand e dorinta unui crestin ca iadul sa fie plin? Nu e mai bine sa ramana gol, iar oamenii sa fie mantuiti? De ce trebuie neaparat sa fie fermecator plin? Numai asa, ca spui tu sau altii?
Ma rog, ramai cu ideile tale, mi-e si frica de conversatia blajina cu tine, la urmatorul raspuns trimiti niste cornute pe mine...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput