Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Asa...revin cu forte proaspete:

Grati, Dudu e un scump chiar si in varianta "Mutulica", si eu ii zic asa Sofiei de cand s-a clapaugit - cam mult pentru o fetita, dupa parerea mea! Oare le trece vreodata?

Ema, am vazut pozele inainte sa anunti...ce frumusel e Milan, si cum s-a schimbat...e clar mai mare...si un baietel in toata puterea cuvantului, in pofida caruciorului roz :-)

Lala_20, mi se pare pretul bun la premergatorul gasit de tine. Cel de la LR e totusi mai scump (40 eur), si mai si astepti vreo doua saptamani dupa el.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ema am vazut puiu frumos ce viteza prinde. Si nu`l deranjaza ca nu e covor. Cred ca aplicam si noi tactica de strans parosenia din sufragerie si lata putin Pipeta pe jos.

Pana sa va scriu si eu km meu de mesaj, terminati voi capitolul

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ereena, Stankuta,Shose multumim

va pupic, ciao

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Dana cum mai e cu greturile? las ca o sa treaca raceala. Felicitari pt dintuci!

Ioana somnic usor

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Multumim!Greturile au disparut de cateva saptamani si ma simt destul de bine.Obosesc repede si mai ametesc .De foarte multe ori uit ca sunt insarcinata si ii iau in brate pe cei mici.Nu imi pot imagina ce va fi la noi in casa cu 3 pitici ca deja cu 2 casa e mereu intoarsa pe dos.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 14+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Jmoni...,am sarit eu peste ceva?Sau voi nu a-ti mai pus poze de ceva vreme?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

lala n-am mai pus ca am fost tot stresata cu raceala lui robi plus ca io iesit inca 2 dinti sapt asta...o fost foarte marait si dependent de ine de n-am putut face ninmic.acum l-am culcat si ma apuc sa uploadez desi nu-s f multe

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna,

m-a capiat eva azi .. a dormit numa' juma de ora, s-a certat cu jucariile, m-a certat si pe mine .. daca o auziti cum plange cand e nervoasa sau vrea ceva, va prapaditi de ras .. plange si spune in acelasi timp dadadaddadadad ... e tare haioasa, dar ma zgarie pe creier ..

dana multa sanatate!! sa va faceti bine repede.

laurici ce bine i-ai facut sotului. merita lectii din astea. si sa stii ca si al meu tace ca mortu' in papusoi si ma enerveaza la culme!!!

lala da, e super ca se pot regla rotile, si eu m-am uitat la el ptr nepotelul meu, dar el deja merge singur in picioare si vreau sa-i iau o jucarie educativa in lb romana.

stancutza plansul in parc e ceva nou .. ehehe .. vin la mama sa-ti arate specimen de copil .. e de groaza, daca nu mergem unde vrea ea sau daca nu ii dau ceva sau daca ii trebuie jucarie unui alt bb .. mai nou, a descoperit leaganele .. ce urla si ma trage de mana sa mergem la ele .. iar in parcul mare unde mergem de obicei sunt numai d-astea de copii mari .. si sa vezi echilibristica la elena .. cu o mana tin cupilu' cu una imping leaganu .. greu!

shose eu i-am blenduit orezul cu lapte ptr ca smechera .. sugea laptele si boabele de orez le scuipa, daca ai mai pomenit asa ceva. oricum, chiar daca nu are dinti e f important sa incepi sa-i pasezi cu furculita sau sa-i toci marunt marunt sa se obisnuieasca sa mestece .. altfel, vorba sorei mele, pierzi momentul si o sa-i blenduiesti pana la 2 ani .. nici eu nu am inceput inca dar tre' s-o fac asap!

ema tare tare dulce si frumos bufleiul mic! se joaca cu jucaria aia cu cercuri? am vazut-o si eu si nu stiu daca sa i-o iau evei ..

hai ca am scrie o placinta .. sper sa nu va plictisesc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput