Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 22
stancutza spune:
Asa...revin cu forte proaspete:
Grati, Dudu e un scump chiar si in varianta "Mutulica", si eu ii zic asa Sofiei de cand s-a clapaugit - cam mult pentru o fetita, dupa parerea mea! Oare le trece vreodata?
Ema, am vazut pozele inainte sa anunti...ce frumusel e Milan, si cum s-a schimbat...e clar mai mare...si un baietel in toata puterea cuvantului, in pofida caruciorului roz :-)
Lala_20, mi se pare pretul bun la premergatorul gasit de tine. Cel de la LR e totusi mai scump (40 eur), si mai si astepti vreo doua saptamani dupa el.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Shose spune:
Ema am vazut puiu frumos ce viteza prinde. Si nu`l deranjaza ca nu e covor. Cred ca aplicam si noi tactica de strans parosenia din sufragerie si lata putin Pipeta pe jos.
Pana sa va scriu si eu km meu de mesaj, terminati voi capitolul ![]()
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Dana cum mai e cu greturile? las ca o sa treaca raceala. Felicitari pt dintuci! ![]() Ioana somnic usor Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
14+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Jmoni... ,am sarit eu peste ceva?Sau voi nu a-ti mai pus poze de ceva vreme?Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
lala n-am mai pus ca am fost tot stresata cu raceala lui robi plus ca io iesit inca 2 dinti sapt asta...o fost foarte marait si dependent de ine de n-am putut face ninmic.acum l-am culcat si ma apuc sa uploadez desi nu-s f multe
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
seara buna,
m-a capiat eva azi .. a dormit numa' juma de ora, s-a certat cu jucariile, m-a certat si pe mine .. daca o auziti cum plange cand e nervoasa sau vrea ceva, va prapaditi de ras .. plange si spune in acelasi timp dadadaddadadad ... e tare haioasa, dar ma zgarie pe creier ..
dana multa sanatate!! sa va faceti bine repede.
laurici ce bine i-ai facut sotului. merita lectii din astea. si sa stii ca si al meu tace ca mortu' in papusoi si ma enerveaza la culme!!!
lala da, e super ca se pot regla rotile, si eu m-am uitat la el ptr nepotelul meu, dar el deja merge singur in picioare si vreau sa-i iau o jucarie educativa in lb romana.
stancutza plansul in parc e ceva nou .. ehehe .. vin la mama sa-ti arate specimen de copil .. e de groaza, daca nu mergem unde vrea ea sau daca nu ii dau ceva sau daca ii trebuie jucarie unui alt bb .. mai nou, a descoperit leaganele .. ce urla si ma trage de mana sa mergem la ele .. iar in parcul mare unde mergem de obicei sunt numai d-astea de copii mari .. si sa vezi echilibristica la elena .. cu o mana tin cupilu' cu una imping leaganu .. greu!
shose eu i-am blenduit orezul cu lapte ptr ca smechera .. sugea laptele si boabele de orez le scuipa, daca ai mai pomenit asa ceva. oricum, chiar daca nu are dinti e f important sa incepi sa-i pasezi cu furculita sau sa-i toci marunt marunt sa se obisnuieasca sa mestece .. altfel, vorba sorei mele, pierzi momentul si o sa-i blenduiesti pana la 2 ani .. nici eu nu am inceput inca dar tre' s-o fac asap!
ema tare tare dulce si frumos bufleiul mic! se joaca cu jucaria aia cu cercuri? am vazut-o si eu si nu stiu daca sa i-o iau evei ..
hai ca am scrie o placinta .. sper sa nu va plictisesc ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva

Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii