Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 20
stancutza spune:
Cati, multumim frumos de intrebare si de aprecieri.
Noi suntem bine, am pus gaza la somn dupa o dupa-amiaza in care nu m-am inteles cu ea mai deloc. Asta e ceva nou la noi, m-a luat prin surpindere.
Mai intai de toate, a plans in parc. Iarasi ceva nou. A plans tare. Pana mi-am dat seama ca de fapt plangea ca i-am luat din mana ciotul de la piscotelul din care mancase pana atunci. Ce conta ca nu mai ajungea la el sa-l pape, fiind strans tot in pumn, era AL EI iar eu i l-am luat! Am sarit cu alt piscot, pe care dupa scurt timp l-a scapat singura pe jos. Ce credeti? N-a zis nici pis.
Am ajuns cu ea acasa. Ii era somn, am dat s-o pun sa se culce. Dar dadea sa se ridice in patut, se agata cu mainile de margine, pe burta fiind, si incerca sa apropie si genunchii. Nu ii iese, plange. Daca ii iese, e vesela, pana ce isi pierde echilibrul si se loveste cu nasul sau buza de marginea patului. Iar urla - aici o inteleg. Iaurtul nu l-a mancat tot, ceai n-a vrut desi avea fontanela cat Groapa Marianelor...uf. I-am facut baie, apoi i-am dat 100 ml formula, titi de adormire si gata. A dus-o tati lemn in patut.
M-am lungit ca o zi de post, scuzati...sau nu cititi...:-))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
LaLa_20 spune:
Multumesc de raspuns Ema si mi-e imi place ca se regleaza rotile si mi s-a parut si pretul foarte OK...poate fac o comanda pt Sf.Mihail si Gavril ...doar e prima onomastica a printesei si merita un cadou....
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ramonab spune:
Emma si eu incarc 4 filmulete de cate 1 min fiecare si merge f greu.Nush de ce, ca inainte le incarca mai repede.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Multumesc de raspuns Ema si mi-e imi place ca se regleaza rotile si mi s-a parut si pretul foarte OK...poate fac o comanda pt Sf.Mihail si Gavril ...doar e prima onomastica a printesei si merita un cadou.... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
ereena
MATEIPrimul
5.10.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ereena spune:
ema, ramonab ,daca vreti pun pe mailul comun un program prin care treceti filmulete si le miscoreaza ffffff mult,astfel eu le incarc in 2 minute . tot cu el fac si clipurile cu matei.
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
emabucuresti spune:
Stankuta asa sunt bblusii cand se intorc din concediu, nici eu nu ma mai intelegeam cu al meu. e dependenta de biscuitei, ai grija hihi
am pus filmuletul cu busileala , se vede cu incetinitorul, ereena,help , e ceva ce as putea face?
http://good-times.webshots.com/album/567808882cCdrrh
lala e dragut pemergatorul, dar cand am vazut ce preturi bune au pe laredoute la jucarii, parca nu mai merita hotomanii astia de la siturile online romanesti
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
LaLa_20 spune:
Ereena...?ce? nu am dreptate sau nu-ti place premergatorul?
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
emabucuresti spune:
ereena tu citesti ganduri? ca mi-ai raspuns inainte sa intreb
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
LaLa_20 spune:
Ereena VREAU eu programul pls!!!!!!!!
Ema e vb chiar de modelul asta e mai ieftin?SI acolo cum se plateste cu cardul?
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
stancutza spune:
Sunt restanta cu aprecieri la poze. Tare ma tem ca am sa uit pe cineva, insa.
IoanaCt, bine ai venit intre zuze! Fetita ta e o rotunjoara tare simpatica!
Honey, AJ e tare harnicel se pare...inclusiv noaptea...ce se forta el acolo sa-ti ia camera, vroia el sa dirijeze tot show-ul, nu? E tare scump!
Gatta, Lala-D, am vazut si pozele din parc, si pozele separate ale Saratelului. Am admirat cele doua printese, si pe cavalerul pletosel, care lasase armura deoparte si sforaia "pe cal". Lala, imi place cipilica lui.
Ereena, ce comic e Matei murdar de iaurt, mai stim pe cineva...hmmm
Ven, ziceai ca e mucos si balos? Dar frumos si serios ca un om mare, de ce nu spui ca este? Imi place mult figurica lui Mathias, mi se pare deosebita sa stii!
Ceska, melancolic sau nu, Benji e un frumusel, si un dulce...mi-a placut foarte mult poza in care ridea cu gura pana la urechi. Am vazut si filmuletul in care dadea din picioare, pai el vrea sa plece la plimbare, numai nu stie cum!
Ginette, Adela e frumoasa foc, imi plac sprancenele ei, cred ca sunt ale tale si ii stau tare bine! Si e o rasfatata la bunica in gradina!
Oare atat sa fi fost? Daca nu, scuzati si voi un neuron lucrator :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei