Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
Grati.ela am vazut ce urecheat ai tu acolo.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze cu IOANA
LaLa_20 spune:
LauraI...nu stiu daca ai citit,era vorba de ora de condus...
si am facut tot ce poate face un om imprastiat:frana cu moaca in parbriz,semnalizat stanga-virat dreapa si numai de genu...adevaru e ca am si o stare de...kko
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
honey79 spune:
3 filmulete cu Andrew al meu.Daca vreti sa le vedeti,of course.
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=TalkyBaby2.flv
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=UpDown.flv
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=MoreTalk.flv
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Acum sa raspund fetelor care au intrebat de rezultatul de la doctor.
In primul si-n primul rand, am schimbat clinica.Caci cea la care am mers pana acum, nu avea niciodata 5 minute, daca sunam disperata, sa-l vada un doctor.
Anyhow.... a long story short.... ne-am mutat peste drum, la alta clinica, unde, doctorita care l-a vazut, a zis ca vrea sa fie " medicul lui "...adica a lui Andrew.
So... s-a uitat la el si ne-a zis ca... nu are infectie, ci doar o raceala puternica.Ne-a dat picaturi de ochi sa-i punem de 3 ori/zi , timp de 7 zile.
Referitor la kk moale a zis ca sa vedem cum e in urmatoarele 2 zile si, daca nu se schimba treaba, sa-l trecem pe lapte de soia, rice cereal , banane... de-astea. (multumesc zuzicilor care already mi-au zis de tratamentul acesta).
De tuse a zis ca, e din cauza de mucisori, care coboara in piept. Sa continuam sa-l aspiram si sa punem umidificator in camera lui.
Cam astea.
Ieri deja era mai bine.
Speram si la mai bine.
In alta ordine de idei, de doua zile, al meu baiat .... la day care, pupaceste o fetita. E mai mica decat el, nu merge de-a busilea inca, asa ca o pun doamnele de-acolo, in bouncer. Ehhh...al meu crai... fuge la ea, se prinde de bouncer, se ridica , o pupa pe obraz, apoi intoarce capusorul..gen..oups..i'm shy.... si fuge iar sa se joace cu jucarelele.
Si eu habar n-aveam ce am la usa. Daca incepe de-acum, ce m-oi face cand o avea 12-14-16 ani????????![]()
Va pup dulce si promit sa vad toate pozicile si filmuletele maine sau vineri, cand sunt ..finally!!!...libera.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
stoisor spune:
AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT
sai fac baita ? nu are muci ,nu o facut febra deloc dar are o tusa asa urata ,nu seaca,de aia cu expectoratie ,nici nu stiu cum se cheama,cand tuseste i vine in gurita si saraca nu stie sa scuipe ca noi,ea tot inghite si se ineaca....nici nu stiu ce sa fac,a mai facut si diaree de la siropul de tuse sau de la antibiotic ,nu stiu exact de la care ,ca din papica nu avea cum sa faca,si as vrea sa i fac baita pt ca o tot transpirat mult la caput... si din cauza diareei ,ieri nu i-am facut ca eram eu chiar rau ,dar azi as vrea sa i fac .....nu vreau nici sa i fac ceva rau
help me please 
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT sai fac baita ? nu are muci ,nu o facut febra deloc dar are o tusa asa urata ,nu seaca,de aia cu expectoratie ,nici nu stiu cum se cheama,cand tuseste i vine in gurita si saraca nu stie sa scuipe ca noi,ea tot inghite si se ineaca....nici nu stiu ce sa fac,a mai facut si diaree de la siropul de tuse sau de la antibiotic ,nu stiu exact de la care ,ca din papica nu avea cum sa faca,si as vrea sa i fac baita pt ca o tot transpirat mult la caput... si din cauza diareei ,ieri nu i-am facut ca eram eu chiar rau ,dar azi as vrea sa i fac .....nu vreau nici sa i fac ceva rau help me please ![]() Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
ali e stiu ca-i poti face daca nu are febra...dar sper sa nu te sfatuiesc gresit asa ca mai bine astepti un sfat de la cineva care e mai in masura sa-l dea..
sa va faceti bine cat mai repede!!si noi inca tragem cu mucii...nu-i mai prea iasa cu BB dar ii tot fornaie nasu mai ales cand papa titzi...azi a mancat mai bine in sensul ca mi-a acceptat si alta mancare in afara de titzi..nu multa da tot e bine..probl e ca mi-a crescut rau lactatia de la atata alaptat exclusiv..
va pupam!multa sanatate!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
stoisor spune:
Moni de la treaba aia ne-am ales si noi cu tusa asta ,de la faptul ca nu mai ieseau cu BB
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
AU RAMAS PE ACOLO BLOCATI SI SAU INFLAMAT
cel putin asa a zis doc
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
jelimoni spune:
am vazut pozele lui alinush tare frumos la NY ce njorocoasa esti de asa saptamana!!1si eu tare tanjesc de ieri macar la O ZI fara urlete ,fara pampersi...da nu mi se arata..
laura f bine i-ai facut sotului..de multe ori am zis si eu ca fac asta...da n-am avut curaj,...cred ca m-ar fi si omorat..
oricum el s-a mai dat pe breazda e mult mai implicat cu copilul nu mai prea am ce sa=i reprosez in afara ca nu -i schimba deloc pampersul...
si nu iasa deloc seara...asa ca..no comment.
cred ca ar trebuie s-o faci mai des..si data viitoare iasa si tu la un suc cu prietenele[pup/]
lala tu faci scoala de soferi?tin pumnii!
elle ti-a mai trecut supararea cu sotu?sper ca da!
ginnete cred ca am uitat sa-ti spun felicitari pt rezultatele bune la analize!si pt aparitia in revista!avem o vedeta!
robert acum a adormit...poate iar nu doarme la noapt...nu-l las mai mult de jum de ora..
va pup
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!