Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

AU RAMAS PE ACOLO BLOCATI SI SAU INFLAMAT
cel putin asa a zis doc

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

pai ma sperii ca si robi o tusit azi de vreo 3 ori..i-am dat repede sirop..ar mai fi ceva de facut?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

AU RAMAS PE ACOLO BLOCATI SI SAU INFLAMAT
cel putin asa a zis doc

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

pai ma sperii ca si robi o tusit azi de vreo 3 ori..i-am dat repede sirop..ar mai fi ceva de facut?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Moni Sara nu o mai avut muci deloc,i puneam ser caldut sau pic de nasuc si nu mai aveam ce trage .....cu bb,dar cand dormea se auzea ceva pe acolo,o trezeam,insistam,nimik,dupa 5 zile,de treaba asta o inceput cu tusa asta tampita,nu are muci acum,nici febra nu o facut deloc ,doar tusa cu expectoratie,apoi eu nu mai stiu ce sa zic

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

zuzici????????nu mai e nimeni ?

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna seara,

asadar i-am dat azi un pic de broccoli in pangasius cu cartof si o foita de ceapa. I-a placut si a papat tot. Fetele care dati pangasius, nu vi se pare ca pestele asta e sarat?

am culcat copilul (care se va trezi la 12 pt papa si pana atunci de cateva ori pt suzi) si cum sunt home alone am vazut poze cu clopotei

ancaB pt tine de aniversare! ce-mi place sa ma uit la poze cu Stefanelul tau, desi nu esti prea generoasa cu noutati! ti-a mai spus cineva ca e frumos ca o fetita?

Intalnirea dintre Andrei,Daria si Sara- checked!

Maria de daniBv si Ioana de Ioanact doua fete frumoase foc!

grati ce zambet dulcic-dulcic are Tudor!

Adela de Ginette o rasfatata cu casa si piscina

Bianca fericita la baita si zambitoare in orice ipostaza,
Razvanici- personaj de desene animate

sunteti niste dulci toti.

O sa pun si eu poze noi si filmuletul cu vitezomanul meu de cand a descoperit mersul de-a busilea

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Stoisor sunt eu pe aci.Aaa parerea mea e sa ii faci baita Sarei daca nu a facut febra, doarme mai bine cand e imbaiata si un pic de masaj.
honey79 e super tare poza asta http://family.webshots.com/photo/2434243640102058884uWgCfl si de cine e vorba ca a pupat o fetita , de Andrew John? Dar Andrew merge?

danybv o las pe Ioana pe jos numai ca ea nu prea vrea sa mearga de-abusilea , si mai este o problema acum in perioada asta e rece pe jos doar stii ca stam la casa si usile nu prea sunt facute ca lumea , mai se simte aer rece, si iti mai zic ceva Ioana s-a invatat in patut sa se ajeze de pe burta in fundulet, are loc in patut sa mearga ...
ceska777sunt frumoase pozele chiar daca v-ati plimbat singurei.
Ioana s-a culcat, daca doarme de la ora sa nu se treasca noaptea ...vedem maine.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze si filmulete cu IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Stoisor, eu zic sa nu te panichezi. Uite iti spun experienta noastra.
Isabella are de vreo doua luni probleme cu mucisorii. Mai intai avea nasul infundat, apoi au inceput sa curga valuri. Avea si o haraiala in piept cand respira, sau cel putin asa mi se parea mie.
Am dus-o la doctor si a sucit-o pe toate partile, a ascultat-o la plamani si mi-a zis ca este doar o viroza, ca plamanii sunt curati iar ceea ce aud eu sunt mucisorii pe care cei mici ii tot plimba prin gat. Mi-a zis ca fiind o raceala de natura virala, nu are ce sa ii dea, antibioticele nu au nici un efect.
Deci de vreo doua luni noi suntem cu mucisori, tuse exact asa cum descrii tu. Fetita s-a invatat sa scuipe mucusul dupa ce tuseste. Il scoate cu limbutza afara.
Ii fac baie de trei ori pe saptamana, nu zilnic. Noi am ignorat sfatul medicului de a nu face baita zilnic cand eram mici mici si am avut de tras. I s-au lipit labiile si a trebuit sa o tratez.
Cand ii fac baie incalzesc un pic mai mult in casa merg cam pana la 26 de grade, ca sa nu ii fie frig.
A si la noi a functionat foarte bine umidifcatorul de atmosfera de la Vicks, il poti folosii si sa o faci sa aspire abur (scuze nu mai stiu cum se numea procedeul, stii chestia aia cand iti puneai un prosop pe cap si stateai cu nasul deasupra unui ibric cu apa fierbinte si un ulei mentolat ).

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

aa, si poze cu Benji in iarba, in ce ipostaze melancolice il pozeaza mami, ii cultiva latura poetica, hehe

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Honey la grasunelul cavaler. Noi avem un singur baietzel in camera cu noi la daycare si din pacate este foarte atras de parul Isabellei, mai tot timpul il prind cu mana in parul ei. Saraca de ea cand il vede nu mai vrea sa stea pe saltea.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ema multumesc mult.Dar tu nu ai poze cu bb tau?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze si filmulete cu IOANA

Mergi la inceput

multumesc pentru raspunsuri
o sa i fac baita pt ca a mai facut si diaree asa ca ...

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput