Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 13
EliaElia spune:
Daca le accepta fara zahar, eu nu-i pun. Eu nu le suportam cu zahar cand eram mica, imi puneam sare.
Prajituri nu mancam ca mama nu stia sa faca, ciocolata nu se gasea. Cam asta era treaba. Partea buna e ca n-am avut nicio carie.
Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette AncaB, sunt sigura ca rezultatul va fi ok. Eu inca ma minunez cum de papa Stefan doar 4 mese; buburuza mea pe la 11:00 incepe sa miorlaie de foame si tre' sa-i dau. Alina, bine-ai revenit! (nu pot sa vad pozele de la munca; le vad eu, acasa) Ali(stoisor), multa sanatate Sarei si un !Si sa revin la Ramo: Razvi e racit? ai scris ceva si eu m-am uitat in spetele calc ?! ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
e racit de cand am venit de la Cj.Ca a veni c noi in salon o idioata de tiganca, a facut schimb cu fica-sa sa stea cu copilu, si era extrem de racita, stranuta si tusea intr-una.Si asa a reusit sa il imbolnaveasca si pe razvi si pe sot (sotu a rams cu noi in spital si peste noapte).
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA
ramonab spune:
Sa va spun care e marea placere a lui Razvi inca de cand s-a nascut: ii place fffff mult sa fie dansat.Sa il tin in brate si sa dansez cu el.Ii foarte incantat.Nimic nu-i trebuie atunci! Asa sta de serios si asculta muzica, se mai uita la mine cand cant.nimic nu-i place mai mult.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
e racit de cand am venit de la Cj.Ca a veni c noi in salon o idioata de tiganca, a facut schimb cu fica-sa sa stea cu copilu, si era extrem de racita, stranuta si tusea intr-una.Si asa a reusit sa il imbolnaveasca si pe razvi si pe sot (sotu a rams cu noi in spital si peste noapte). RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
Off, asa de nasoala e perioada asta; si, dak mai si "socializeaza" riscul e mai mare.
baiatul sa treaca repede!La sot banuiesc ca se rezolva mai usor, c-o tarie, ceva Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
EliaElia spune:
i-ai un pian din ala de jucarie si poti sa canti diverse prostioare din astea simple daca ai chef si poate sa se joace si el singur. Daca suporti zdranganeala aferenta.
. E chinuiala mai multa decat la jucariile cu melodii dar e si distractie.Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem
ramonab spune:
Frumoase locuri Alina, frumos NY, am vaz ca te-ai fotografiat cu politisti, portari, dansatori de strada...
Da ce de reclama peste tot!!!
Am vazut primele 200 de poze, restulle voi vedea mai tarziu.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
anca.b spune:
Camelia, 
Ema, inca nu i-am dat brocoli. i-am luat saptamina trecuta, da' l-am papat eu. mama denaturata ce sint!
Ramona, sa-l vezi pe stefan cu se calmeaza brusc cind ii pun muzica din maramures...se uita fix la boxe, fluiera (isi tuguiaza buzele si trage aer, nu sufla...hihihi) si incearca sa pocneasca din degete...bineinteles ca nu-i iese miscarea, da' e haiu' lumii sa-l vezi!
Roxana, si al meu face figuri daca nu are carne la prinz. azi a avut ou la legume. prin urmare, dupa 300 de grame de pireu cu ou a papat si doua piscoturi de la nestle si a baut 100 ml de apa...si parca tot ar mai fi vrut ceva...carnitza... 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Azi am avut o plimbare tare frumoasa si deosebita ![]()
Ne-am intalnit in parc cu doua mamici deosebite si doua clopotele frumoase si tare, tare dulci 
Asa incat Andrei azi a cunoscut o satena cocheta si curioasa - Daria de Nemary si o blondina finuta cu gene lungi - Sara de Gatta.
Ne-am plimbat, Andrei ca un "cavaler" a dormit in front
dupa ce a studiat-o cu interes pe Daria , apoi a adormit Daria si a socializat cu Sara pe care tot cavalereste a lasat-o sa il traga de ciuf 
Si dupa ce il tot laudau fetele ca e atat de cuminte am parasit parcul in urlete
ca sa le dovedeasca ca aspectul cumintenie poate sa fie teribil de inselator.
M-am simtit tare bine cu fetele sper sa na revedem curand 
Poze de la intalnire : http://good-times.webshots.com/album/567789222lvRvJf
Apropo urletele erau totusi justificate, domnului ii era foame , a ras in 3 minute un castron de 250 de gr legume ( cartof, morcov si rosie) cu spaghete si carnita de vitel.
Chiar nu stiu unde se duce atata mancare cat bag in flacaul asta
...cred ca in ciuf 
Deci el mananca acum bine , in medie pe zi 600 ml lapte din care 400 ml sunt cu cereale ori in bibe ori chiar la lingurita, 250 gr de legume cu carne, 200 gr iaurt si 170gr fructe cu cereale . Deci chiar bine . Si totusi cantarul nu se misca de la 8.300 - 8 .400 kg 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ioanact spune:
In sfarsit am reusit sa citesc ce ati scris.
Madanic s-a mai intamplat odata pana acum sa vomite, eram in masina ne intorceam de la Bv de la parintii danybv catre Pitesti , cand am plecat i-am dat 150 ml de lapte si am pus-o pe bancheta din spate culcata , cand am ajuns la serpentine a inceput sa vomite era si cu capul prea jos...dar de atunci nu am m vomitat pana aseara, deci f rar. Asta e bine
Jelimoni
, nu o sa-i mai dau mancare inainte de baita. Si tu ai un baietel tare frumusel.
Gatta 

Am vazut pozele cu Sara sunt frumoase deasemenea si mamica e tare frumusica. Imi pare rau pt Sara ca are probleme cu rinichiul si ca s-a lovit la cap,
ca se simte bine.
Anca.b
multi ani inainte si fericiti impreuna.
Ellenuta, Ginette merci pt sfat, asa voi face.
Ellenuta da ziua mea e pe 30.
Alina bine ai venit, am vazut filmuletul cu Ana si Luca, pozele nu am reusit sa le vad pe toate, nu sta deloc Ana si tot il striga pe tata
mama nu vroia deloc sa zica.
Stoisor imi pare rau pt voi.
Ema nici eu nu i-am dat brocoli, inca.
Am plecat sa ii dau Ioanei sa manance ca s-a trezit.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze cu IOANA
danybv spune:
Buna fetele 
Multumim de cafeluta
cola nu beau ca nu e buna
Shose sanatate multa va doresc
Madanic saru`mana pentru compliment
iar de palariuta ce pot sa-ti spun ca am primit-o impreuna cu niste hainute pt Maria si am constatat ca este pt baietel , de accea am imbracat-o pe Maria in albastru si i-am pus si palariuta aia sic
Ellenuta nu-mi pot sa-mi dau seama daca mama aceea se gandeste la ce pericol isi expune copilul dandu-i cola
Angi toti bebei fac buffff pe jos , nu este nici o problema , bine sa nu se loveasca fereasca Dumnezeu la cap foarte tare ( sa-i fie rau , sa vomite , s-au sa fie in stare de inconstienta ) asta da e grav, dar ce patesc ei acum este ceva normal , dupa ce au invatat ei ca mai sunt si mici obstacole in calea lor atunci le vor evita s-au isi vor micsora viteza in dreptul lor
Am patit-o si eu acum cu Maria , noi avem pragurile foarte inalte la camere si prima data cand a trecut de-a busilea peste un prag a cazut direct cu obrazul de pamant si are un machiaj pe obraz de toata frumusetea , acum dupa ce a invatat ea ca acolo e periocl sa o vezi cum incetineste , pune mainile mai bine in fata si isi ridica mai bine funduletul sa poata sa paseasca fara sa se mai loveasca .
Asa ca tu esti o mama grijulie si nu-ti face probleme , prietenul tau sa nu te mai necajeasca pe tema asta , tatiilor in general daca le dai sa aiba grija de copii fereasca sfantul 
Cati si eu m-am prapadit de ras la cum povestete tipa si cate a patit ea acolo
Ioanact am vazut filmuletul cu Ioana , incearca si las-o cat mai mult timp pe jos , sa invete sa se taraie s-au sa se ridice, pune-i jucarii si las-o acolo
EliaElia ai dreptate referitor la lucrurile date copiilor
gattasalvaje
santate multa in continuare printesei sa se faca bine
foarte frumoase pozele
Lala20 spor la sofat
anacab aniversare frumoasa azi , sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti 

Alina023 bine-ai revenit 
, foarte frumoase pozele
Stoisor multa sanatate va doresc 
Pup
pe toate mamicile din grup
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze