Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 12
ramonab spune:
[red]Teo2rina[red]
Anthony Gabriel (an k),SACHA DIMITRIS (miri mik) Victor Mihai (doniro), Edith Elena (camiedi), Adelina Mihaela(remiclea), Stefan Paul (danutaD), Matei (mamacapra)
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Si noi am vazut pozele Roxi RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
Stiu, dar tu le-ai vazut de ieri (impreuna cu LalaD, Angi si Ereena); ti-am si transmis un
in capit trecut.Da' iti mai transmit unul
sa nu fii suparata si sa nu o iei ca o ignorantza.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
anca.b spune:
Ema, ba da, le-am primit! un buchet de
pt tine.
Alina, am vazut pozele din NY. foarte fain. a meritat toata oboseala! iar orez ai putea sa fierbi in apa, simplu, si sa-l amesteci cu formula dupa aia...neindulcit..sa stii ca nu e rau la gust deloc.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
EliaElia spune:
Elle, mersi pentru trecutul pe lista!Deci cu alocatia n-am inteles eu bine ieri, oricum era normal sa dea mai mult pentru gemeni/tripleti. Ce mi se pare ciudat este ca venitul pentru CIC este cred singurul neindexat de cativa ani.Pentru Eva nu poti sa incerci un sistem din ala, nu stiu cum se cheama exact, sa aiba impresia sa suge laptic de la san dar el sa vina din alta parte? Ema, eu i-am dat brocoli saptamana trecuta, l-a acceptat, adica nici n-a refuzat nici nu s-a omorat. Mie mi se pare mai "usor" decat conopida, e doar o impresie personala presupun. Multa sanatate stoisor, eu am luat coldrex si mi-e mai bine. Sper sa nu fie ceva prea serios nici la voi.
Interesanta explicatia cu mersul de-a busilea data de alina, pana la urma nu cred ca putem sa-i convingem noi sa faca una sau alta, tot nu vor merge de-a busilea daca nu vor.Laura la inceput se arunca in fata ca nu stia sa mearga de-a busilea. In pat mai mergea ca era moale dar pe jos a dat niste frunti de podea urmate de urlete si dupa aia a inceput sa fie mai atenta.Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem
EliaElia spune:
Gatta, ati incercat si la medlife pentru o parere legata de calculi? Eu am fost multumita de ei in general, n-am avut treaba la urolog.Anca.b, multi ani fericiti impreuna de-acum incolo! Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem
ramonab spune:
Alina, si eu i-am dat brocoli si l-a acceptat.Orez in lapte inca nu i-am facut, dar cand o sa ii fac ii fac cu lapte UHT ca si grisul.Eu zic sa lasi deocamdata mierea deoparte, nu ii neaparat sa il indulcesti.eu nu-i indulcesc grisul.Si eu am crezut ca are gust rau daca nu pun zahar (mai ales ca mie imi place cu zahar deaupra cat e fierbinte si cu scortiosara si cacao), dar sa stii ca nu e rau la gust.Cred ca nici orezul nu e.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ginnette spune:
AncaB, sunt sigura ca rezultatul va fi ok.
Eu inca ma minunez cum de papa Stefan doar 4 mese; buburuza mea pe la 11:00 incepe sa miorlaie de foame si tre' sa-i dau.
Alina, bine-ai revenit! (nu pot sa vad pozele de la munca; le vad eu, acasa)
Ali(stoisor), multa sanatate Sarei si un
!
Si sa revin la Ramo: Razvi e racit? ai scris ceva si eu m-am uitat in spetele calc ?!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Stiu, dar tu le-ai vazut de ieri (impreuna cu LalaD, Angi si Ereena); ti-am si transmis un in capit trecut.Da' iti mai transmit unul sa nu fii suparata si sa nu o iei ca o ignorantza.Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Stai linistita ca nu m-am suparat, is zuza eu ca am uitat ca mi-ai transmis ieri pupici, scuza-ma te rog!

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA
alina023 spune:
Anca, Ramona, multumesc pentru raspunsuri! O sa-i fac atunci orez fiert in apa si apoi pus in formula dar fara sa il indulcesc.
Elia, putem incuraja mersul de-a busilea. Eu la Luca nu am facut asta si el nu a mers deloc asa. S-a ridicat direct in picioruse si la 9 luni mergea singur. Acum pe Ana nu am pus-o deloc in premergator si turuie prin casa in patru labute. Nu stiu cum e mai bine, dar daca as fi stiut, l-as fi incurajat si pe Luca sa mearga asa mai intai.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ginnette spune:
Ema, si eu i-am dat brocoli - in combinatie cu restul legumelor - si a mancat; bine, ea nu prea face mofturi decat dak n-are carne ![]()
Cat despre orez, eu i l-am facut cu laptele ei (NAN2) si nu i l-am indulcit - n-a fost prea incantata; de fapt, cred c-a ramas cu "sechele" din spital cand i-au dat doar mucilagiu si isi facea greata
. Asa c-am renuntat la orez.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI