Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
alina023 spune:
Buna dimineata!!!!

Bine v-am regasit zuzici dragi!
Am venit in tara vineri noaptea dupa un tur de forta. Trezita la New York joi dimineata, am reusit sa mai pun capul pe o perna abia sambata dimineata pe la ora 3. In tot timpul asta am calatorit cu avionul, trenul, metroul, picioarele... Nici nu mai stiam pe ce lume sunt. Vineri toata ziua m-am plimbat prin Paris pe o ploaie de toata frumusetea si un frig infernal. Noroc ca am mers la o prietena care m-a dotat cu un palton.
La New York a fost minunat. Un oras plin de viata, intens, cu oameni atat de prietenosi incat pareau ireali...o minune de oras. Ce este sigur insa este faptul ca nu cred ca poti rezista prea mult in ritmul asta. Eu dupa o saptamana m-am simtit ca dupa bombardament. Abia azi pot spune ca am inceput sa-mi revin la normal.
Am apucat sa citesc putin din urma. Am vazut ca sunt clopotei bolnaviori... A inceput perioada racelilor, nu aveam ce face. Si Ana este in continuare mucioasa, Luca la fel si tuseste. Asta e! Ceiut cald si rabdare!
Am pus aici pozele de la NY si Paris http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/New%20York%202008/?start=0
si aici un filmulet recent cu Anita si Luca http://www.youtube.com/watch?v=EqTkESW4KgY
Va pupacesc si merg sa mai citesc din urma.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ellenuta spune:
uitati , am gasit
http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-4673202-senatorii-vor-diferentierea-indemnizatiei-pentru-cresterea-copilului.htm
nu e vorba de majorare a indemnizatiei ci de diferentierea pentru nasterile de gemeni, tripleti si multipleti, precum si posibilitatea ca societatile comerciale care au cel putin 200 de angajati sa poata infiinta gradinite in cadrul lor ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
ceau zuze...
intru doar sa va salut si sa transmit zona de carantina la noi in casa,tata bolnav mama bolnava,sa fi scapat bebelusa?exclus....bolnava si ea
asa rau nu am mai fost demul timp numai ce ia trecut Sarei si a luat din nou ,de data asta si cu tusa,tot tacamul
am incercat sa citesc,mai mult pe diagonala,despre buff-uri de clopotei ,cola si altele....dar nu pot sa fac comentarii,abia respir,si imi pastrez energia pt pitik
ieri am fost toti la doc,fiecare cu trat lui,Sara a primit dinnou antibiotic,ceva amoxicilina,3,5 ml la 8 ore iar noi cei mari ,evident pt noi,iara avem circcu bani ,intr-un cuvant e groaznica situatia la noi
va pupacim ,din zona conatminata,sper ca nu se ia prin net virusul![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Este o frichinita , ma plangeam sambata ca i-am luat premergator si nu merge cu el...sa vedeti ce viteza prinde acum ! Merge in picioare si fara premergator tinandu-se de mobila sau de patut...nu prea merge de-a busilea...face 3-4 pasi dupa care o ia taras.Cred ca faza cu de-a busilea o s-o sarim si vom merge direct in picioare . Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE [blue]Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
Simonici, multa sanatate Saratelei mici!!
Profit acum de ocazie ca sa va spun ca este extrem de important si benefic pentru copil sa mearga de-a busilea. In genunchi sunt niste terminatii nervoase care prin solicitarea datorata mersului de-a busilea actioneaza niste zone importante in creieras si ajuta la dezvoltarea emotionala ulterioara.
Din pacate nu m-am documentat f mult cu privire la asta, dar mi se pare ca natura ar trebui lasata sa-si faca si ea treaba pentru ca stie mai bine decat noi.
Lasand copilul sa mearga de-a busilea intarziem putin mersul in picioare dar eu personal nu vad asta ca pe un dezavantaj.
Pupaceli!
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
ramonab spune:
Alina023, welcome back!!!!
Chiar ma gandeam la tine ca trebui sa iti trimit castanele ca au aparut in sfarsit in piata.Am vazut filmuletu cu Ana si Luca.Tu spui sa zica mama si ea zice tata, hmmmm, mai cunosc unu.Frumosi copii ai.Pozele o sa le vad asa in reprize ca is tare multe.
Laurici nu am uitat de tine.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ramonab spune:
Stoisor, imi pare rau ca sunteti bolnavi!!!
Si la noi e o carantina, da deocamdata eu am scapat, nush prin ce minune.
Gatta sanatate multa si voua!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
emabucuresti spune:
Shose nu am gasit inca uf. mai caut ca sunt pretentioasa rau. da busileste fi'miu de cand a facut opt luni, hihi.l-am filmat, sa vad daca pot pune pe webshots .Ps ti-am citit povestea! frumos!
AncaB felicitarile mele nu le-ai primit? 
Stoisor sanatate multa intregii familii!
Danonik sanatate multa intregii familii si la voi, of racelile astea! Pupici lui Albert si Vanessei!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
ati dat la bb broccoli? vreau sa ii dau, mai ales ca ,contine chestii mai bune decat sora lui conopida. I-as pune azi un pic in peste cu cartof( fish and chips -boiled, hihi)
Ramona sanatate multa si la voi!
Alina am vazut pozele din NY , ce fain v-ati distrat in super orasul asta!
emabucuresti spune:
Elle humana cu vanilie nu e humana 3? noi suntem pe 2, fara arome
alina023 spune:
Stoisor,
sa va treaca repede raceala! Si la noi e cam aceiasi situatie cu singura diferenta ca eu inca nu am nimic. Dar ma astept si eu cat de curand sa ma inveselesc cu o aspirina, ceva![]()
Ramonici,
multumesc mult! Acum mi-am amintit ca ma intrebai cate kg sa-mi trimiti....cred ca 3 sunt suficiente. Sper numai sa nu-ti fie tie greu. Daca sunt multe...trimite-mi te rog cate poti tu....si mai ales cand si daca poti tu, da?
Cat despre piticutii mei...seamana amandoi cu tatal lor leit, amandoi au spus tata mai intai si nu mama... Pupa-i mama pe ei de scumpi!!!
Fetele, eu stiu ca nu se da miere copiilor pana la un an. Dar ma gandeam ca as vrea sa-i fac Anei orez cu lapte (chiar...pot sa-l fac cu lapte de vaca pasteurizat?) si sa il indulcesc cu putina miere. O fi ok?
Mirik!!!!! Ma bucur mult ca mami tau este mai bine!
Si la multi ani Sacha mic si frumos!!!
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei