Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonab spune:
VINETE COAPTE PE GRATAR E VOIE LA BEBEI, SAU CIUPERCI?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ginnette spune:
Am vazut trei minunatii
! Doamne, sunt niste bobocei frumosi!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Laura Ioana spune:
Multumim, fetelor, ca va ganditi la noi si ne transmiteti sanatate
Thea tot mucoasa si tuseste nasol, dar avem rabdare, ca e parca mai bine ca in zilele trecute.
Sa va zic o treaba: io iar suparata pe sotz, din acelasi motiv ca sapt trecuta, mai putin meciul, intelegeti nu? So, luni seara se duse dl la bere si veni la 2 dimi, iar ieri nu-l vazuram nici io si nici fata decat la 9,30
Cand a venit m-am imbracat frumusel si am plecat la plimbare, l-am lasat sa-i dea de mancare si sa culce el fata
A ramas cu gura cascata
Si tot el, in timp ce ieseam pe usa "asta-i ptc am venit mai repede acasa, nu?"!!! Ziceti si voi! M-am dus la ai mei, unde naiba sa ma fi dus la ora aia si am ajuns acasa la 12 fix
Thea dormea si el era cu lumina aprinsa, ma astepta, dar nu am vorbit nik, nik....nu l-am bagat in seama, ca-s prea catranita!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ginnette spune:
Ramo, eu am citit ca ciuperci n-au voie pana la un an (am citit in 'alimentatia bebelusului' - de la 'mami'). De vinete n-am retinut daca scria ceva.
Poate stiu fetele mai multe.
LauraI,
ca i-ai dat IGNORE; da' sa-si faca efectul IGNORE-ul asta.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Am si eu o intrebare: de la 10 luni, pot sa-i dau NAN3?
Fetele cu NAN: LauraD, Ven - ca voi, stiu sigur, ca NAN dati la bobocei - voi cum veti face?
Am fost la pediatra si am uitat sa intreb; era stresata cu statul in picioare 
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab VINETE COAPTE PE GRATAR E VOIE LA BEBEI, SAU CIUPERCI? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
Nope. Sunt mult prea grele pentru ei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Roxi si LalaD multumesc.
Despre Nan si eu vreau sa stiu daca dam Nan3, pe cutie scrie ca se da de la 10 luni, deci?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ramonab spune:
lalaD acu am vazut pozele de la intalnire.Daria doarme ca Razvi uneori, cand e f obosit, asa adoarme.Ce frumosi sunt toti trei!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Laura Ioana spune:
Gatta, ma bucur ca bine Saratica si sper sa rezolvati si ultima pietrica fara operatie! Vai de mine, mi-e groaza cu cazaturile asa dure, saracuta s-a si invinetit
Pupam si noi sa treaca buba
Ancab
felicitari si multi ani fericiti inainte!
Si mie-mi plac pepsi si cola si tare nu vreau sa se invete Thea cu din astea. Acasa mai iau mountain dew, dar nici asta nu-i bun, ca asa-s sucurile[xx)]
Offf, Roxana, din pacate s-a obisnuit cu ignor-ul
AM impresia ca nimic nu-l mai sensibilizeaza...nu stiu cum sa mai fac si sa mai pun problema....cred ca doar divortul l-ar zgudui, dar atunci ar fi prea tarziu pt noi, ca nu m-as mai intoarce din drum! Poate daca il mai las singur cu Thea...ar vedea ca nu-i usor deloc si i-ar veni mintea la cap! Am fost si plecata de acasa (la parinti cateva zile), nu am vorbit cu el, am urlat la el, i-am vorbit frumos, cu argumente...el refuza sa comunice, tace ca mortu-n papusoi, asta-i cel mai nasol, cand incerc sa-l fac sa-mi spuna ce nu-i convine la mine sau ceva.
Ramonab
sanatate lui Razvanicu!
Alina
bine ai revenit. AI fost singurica la NY? Eu crezusem ca ati fost toti 4 si in pozici am vazut ca nu-s bebeii.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ioanact spune:
ginnette eu stiu ca de la 10 luni poti sa ii dai NAN 3, Ioanei ii dau NAN 2, are 9 luni fara 3 zile. Dar de la 10 luni ii voi da si eu NAN 3.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze cu IOANA