Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
pai poate sa fac febra si sa aiba muci dupa 2 zile, din pacate :(
virozele functioneaza cam, asa.
Sau Doamne fereste Burtica, dar cred ca nu e cazul, zici ca mananca bine.
uneori virozele debuteaza cu febra, apoi burtica, si abia in cateva zile nasucul.
eu sper insa ca nu va avea nimic din toate asta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
papanashoooo... fa-l bine pe ghighi.. ca io' vreau sa stiu ce era in cutia alba.. si ma gandisem sa faci un pic de spionaj pentru mine...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
am vb cu dr si mi-a zis sa-i dau 3-4 picaturi algocamnin si impachetari cu haine ude reci. frige tot, geme in somn.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
AYUMI spune:
Papanash insanatosire grabnica lui Ghighi sa puteti ajunge la intalnire!
Ce fain ca va intalniti cu toate fetele,ce mi-ar fi placut sa va vad pe toate cu bebeii vostrii.Dar o sa ma multumesc sa vad pozici.
Eu iar am lipsit o perioada luuuuunga,dar voi scrieti nu gluma.Mai am de citit cateva capitole de cand nu am mai scris.
Gemenii sunt bine,cresc.Maine mergem la controlul de un an(pentru ca ei de-abia saptamana trecuta au implinit un anisor corectat)si avem emotii foarte mari.Am inteles ca le fac un control mai amanuntit care se face prematurilor nascuti sub un kilogram.Eu stau ca pe ace pentru ca pana acum nu le-a facut nici un control psihologic cum am citit ca se face prematurilor.Va trebui sa il intreb maine pe doctor pentru ca imi fac griji pentru Naoki,care mi se pare ca este mult in urma bebeilor de un an.
Sabina spune:

ooof.
Nu te grabi cu algocalminu, e extre,m de toxic, vezi mai intai daca nu alternanta paracetamol rectal -nurofen pe gura nu e mai eficace.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxali spune:
La multi ani Michael de mami Piciulika!
La multi ani Tudor Cristian de mami Yaia!
La multi ani Mihai de mami Raluca!
La multi ani Alexandru de mami Adhnana!
Multa sanatate ,sa cresteti mari,destepti si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Papanash nu algocalmin...nurofen din 8 in 8 ore si intercalat din 4 i 4 ore daca creste rapid tachipirina(paracetamolul ,ce se foloseste la voi
poze
Roxali spune:
La noi ptr febra 39 si se foloseste si bentelanul(cortizon)1/2 dintr-o pastiluta de 0,5 depinde de greuatea copilului.
Teo ma bucur ca va placut...am bagat la cap ca turci stiu sa faca mancare buna ptr pitici.
Bebeka a mea cnd e de la dinti ii miroase fff urat scaunul...e acidos...bine ca si-a revenit.
Rox interesante activitati.
Yaia ai facut tu tortuletele??
poze
Gabriela77 spune:
Azi e mare sarbatoare. Sa bem o cupa de sampanie pt sarbatoritii nostri:
La multi ani Michael de mami Piciulika!
La multi ani Tudor Cristian de mami Yaia!
La multi ani Mihai de mami Raluca!
La multi ani Alexandru de mami Adhnana!
Yaia, ce frumose poze! ce dulce e Tudor!
Piciulika, ce dor mi-a fost de tine! Sa stii ca nu stiu ce i-a facut Michael Sarei, dar nu se mai uita la nimeni...Sta si suspina in tacere....Pupici multi-multi sarbatoritului.
Raluca, il pupam pe Mihai cel mare si voinic de 1 an!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina papanashoooo... fa-l bine pe ghighi.. ca io' vreau sa stiu ce era in cutia alba.. si ma gandisem sa faci un pic de spionaj pentru mine... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
i-a mai scazut la 38.6 acum.
stai linistita, daca e Ghighi virusat nu mergem la party dar trimit si eu spioni
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi