Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Urmy, multumim frumos. Pe noua Loredana mecanica nu am montat-o inca, trebuia sa vina cineva azi dar nu s-a putut. Oricum va fi pusa in locul masinii de spalat rufe care se muta in garaj si depindeam intai de mutarea primei.
Oricum in weekend nu mananc pana la petrecere, si recuperez atunci, asa ca nu am farfurii de spalat. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
greyeras spune:

Sarbatoritilor azi care fac un anisor! 

Am intrat si eu pe fuga sa vad ce s-a mai hotarat cu petrecerea. Am fost cu Aduta azi la dr si am facut vaccinul, acum doarme, i-am dat preventiv 5 ml de nurofen. Cica are 9,200 kg si 73 cm, dar eu ma cam indoiesc pentru ca masuratorile astea le-au facut cu fata imbracata si scad ele ochiometric. Mi-au mai zis si ca e cam slabuta pentru varsta ei, desi eu banuiesc ca are mai mult decat au zis ele. In rest e bine.
Roxana multa sanatate sotului tau.
Papanash 38.4 e mult baga mai bine 5 ml de nurofen ca e maricel acum.
sa fie bine.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
papanash spune:
am mai bagat inca 2.5, e cam apatic, vrea numai in brate si nu a dormit azi decat jumatate de ora.
sper sa nu ajungem la urgente.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
toma_lly spune:
hi hi....are si Nati elicopter exact ca cel din poza asta (apare mai in spate)
http://good-times.webshots.com/photo/2080272230102107756ZMCWDB
LA MULTI ANI !!
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze
Sabina spune:
La multi ani cu bucurie tuturor sarbatoritilor!
Yaia, am vazut pozele e f f dulce Tudorasu! Sa creasca mare si sanatos!
Piciuliko, sa traiasca Michael, il pup tare de tot, mi-e f dor de voi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
38.7
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Sabina spune:
ooof, papanash...sper ca nu e viroza.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina ooof, papanash...sper ca nu e viroza. ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
tocmai ce-a adormit. n-am mai patit asa ceva pana acum.
poate fi viroza fara sa-i curga nasul ? ca in afara de febra n-are alt simptom, mananca bine, nu are muci, e ok. e un pic mai mamos, am stat cu el mai mult in brate
filme Ghighi
urmychance spune:
Tudor a facut febra o singura data, dupa vaccinul de la 6 luni. Tot cam asa, 38 cu ceva. I-am bagat un supozitor cu paracetamol si in jumate de ora i-a scazut.
Mai poate fi si de la un pojar ceva si sa nu fi aparut inca bubitele.
Despre tricouri personalizate nu a mai zis nimeni. Eu as fi fost interesata, dar poate alta data.
Sanatate lui Ghighi.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toma_lly are si Nati elicopter exact ca cel din poza asta (apare mai in spate) |
aveti voi de grija cu elicoptere astea.. ca face victime domle'.. azi esti ministru, te sui in elicopter si cand te dai jos.. gata, nu mai esti ministru
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)