Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
si am desfacut si cutia de la tine. Care va sa zica de aceea mi-ai tot zis sa deschid cutia alba? Eeee, nu se poate asa ceva. si multumim din suflet. Esti minunata!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Carpatino, gogosile au ajuns in cutia alba la Rox

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

apropo de carrefour, eram o data cu sotul si de regula nu prea misunam impreuna, el se duce la alimente si io la restul. ei,si caruciorul de cumparaturi era la mine si tot bagam si bagam in el, mai venea si sotul cu cosul plin pe care-l descarca in carucior si cand ajung la casa ( aici iar avem rolurile stabilite, eu pun produsele pe banda si el le ambaleaza) incep sa pun pe banda si tot pun si cand ajung pe la jumatate dau de niste pantofi marimea 39 ( io port aproape 36 )de dama, il intreb ce-i cu aia si ii dau la o parte si continui, vreo 3 pachete cu vata ( nu cumpar decat din farma ) si-mi dau seama ca am luat la un moment dat alt cos, de la mijloc in jos nu mai erau produsele noastre....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

apropo de carrefour, eram o data cu sotul si de regula nu prea misunam impreuna, el se duce la alimente si io la restul. ei,si caruciorul de cumparaturi era la mine si tot bagam si bagam in el, mai venea si sotul cu cosul plin pe care-l descarca in carucior si cand ajung la casa ( aici iar avem rolurile stabilite, eu pun produsele pe banda si el le ambaleaza) incep sa pun pe banda si tot pun si cand ajung pe la jumatate dau de niste pantofi marimea 39 ( io port aproape 36 )de dama, il intreb ce-i cu aia si ii dau la o parte si continui, vreo 3 pachete cu vata ( nu cumpar decat din farma ) si-mi dau seama ca am luat la un moment dat alt cos, de la mijloc in jos nu mai erau produsele noastre....

filme Ghighi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Hait, ca vorbesc singura, precum TV-ul.
Ce naiba au facut astia cu noua formula de Milumil 3 ca e groaznica!!! Azi am facut turneu prin vreo 3 farmacii si am luat toate cutiile de Milumil varianta veche - adica vreo 5. Sa vad pe unde scot camasa cand o sa le termin Probabil o sa trec la Humana...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

corect.asta ziceam si eu in cap trecut...

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Am gasit-o, am umplut-o, am expediat-o...dar vezi ca astia de la DHL sunt neseriosi...sper ca sacosa ta o ia pe rumele googsilor pt. Carpatina!

Citat:
Mie sa nu imi pui la sacosa ca abia imi mentin silueta, donez portia doritorilor.

Stai linistita Roxano.. daca sacosa o ia pe rumele gogosilor trimise mie.. nu mai ajunge inapoi... Ca rumele astea ie ceva mai ceva ca triunghiul bermudelor

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Exact de rumele astea am vrut si eu sa zic initial dar apoi am lasat optiunea deschisa si altora.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

mey, 38.4 in fundulet e mult? acum 1 ora mi se parea ca frige si i-am dat 2.5 panadol si acum i-am luat temp. n-am facut vaccin, deci pica asta.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
si am desfacut si cutia de la tine. Care va sa zica de aceea mi-ai tot zis sa deschid cutia alba? Eeee, nu se poate asa ceva. si multumim din suflet. Esti minunata!

Rox ,

Poze

Carpatino, gogosile au ajuns in cutia alba la Rox

filme Ghighi

Oooops, m-a prins! Degeaba m-am prefacut ca nu vreau nimic!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Papanasho, lasa glumele astea, sa nu care cumva sa te fi suparat de gogosi si sa cauti pretexte sa nu ne vedem la party. Sa stii ca eu voiam sa te cumpar cu jumate din ele. 38.4 nu e mult in fundulet, dar e ceva din pacate. Bubu a avut si el asa si a disparut de la sine a2a zi, poate aveti noroc sa fie doar asa. Oricum baga un Nurofen ceva, ca e si antitermic si antiinflamator. Sa ne tii la curent, dar preferam vesti bune, da?

Iar de Carrefour... imi dau seama ce ziceai daca se ducea singur si venea cu produsele cu pricina, cred ca trebuia sa va aducem la tombola si un set nou de tigai.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Apropos de petrecere, din pacate vom avea o mica problema cu traficul in zona . Pentru ca exact pe 12 octombrie ora 9 va incepe Maratonul Bucurestiului pe traseul Piata Constitutiei - Palatul Parlamentului - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - Universitate - Romana - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Splaiul Dāmbovitei - Opera Romāna - Podul Cotroceni sii finish la Palatul Parlamentului, aceasta insemnad ca strazile cu pricina vor fi inchise, si pentru a ajunge si respectiv pleca de la party va fi nevoie sa alegem rute ocolitoare, si cel mai probabil drumul va dura mult mai mult.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

papanash - super tare, m-ai facut sa rad. ce ati facut in cele din urma?

Vreau si eu sa urez "la multi ani" tuturor sarbatoritilor de astazi. Dragi mamici sa va bucurati de familiile voastre pana la adanci batraneti.

Roxana - recuperare rapida sotului tau. Ce ne mai spui despre Loredana?

Mergi la inceput