Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Apar si eu la sfarsit de zi sa urez sarbatoritilor:

Michael de Piciulika si Radu Un de la noi.

Tudor de Yaia

Mihai de Raluca

Alexandru de Adhnana

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Sper c-a mai ramas si pentru mine o felie de tort, un suc, ceva

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Papanash, sanatate lui Ghighi, sper sa nu aiba nimic.

Eu una ma duc la nani. Noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara. A adormit Daria. tare se mai foieste cind adoarme. In seara asta parca era un pui de foca cum se tot invirtea prin asternuturi. Numai ochii ii apareau ca negri pe fundalul alb.

Papanash. imi pare rau sa aud de Ghighi.
Poate fi ceva pasager. In urma cu vreo doua luni si Daria a facut la fel. I-am dat Panadol si in patru ore ii scazuse la 36.

Daria nu mai are mucisori de ieri seara. Febra nu a facut deloc. E vioaie si maninca bine. O tin tot pe mucilagiu, morcov, carne pasare, budinci, banana si alte mincaruri de dieta pina la sfirsitul saptaminii. Azi a facut o mica abatere pentru ca a poftit la Sahne kefirul pe care il mincam eu.

Chiar ma gindeam ca daca nu putem veni la party era bine sa fi trimis macar cadou pentru tombola. Dar mai sunt 3 zile si lucrurile se prezinta imbucurator.

M-a pus pe ginduri si treaba cu maratonul. Noi venim cu masinuta mea si ne bazam pe gps. Acum sa vedem cum si daca ne-om descurca.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Ah, am vazut acum ca s-a intors Teo. Tare ma bucur ca v-ati simtit excelent. Eu una n-o sa vad Turcia prea curand din cauza lui Danut, dar gasim noi alte locuri interesante.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am vazut poze cu delfinasul Tudor de mami Yaia. Ce baietel frumos, mami radioasa, torturi delicioase ( mi-a placut mult cel in forma de masina) si ce cadouri faine!!!

Am vazut ca a postat si Simona. Nu stiu daca am scris dar am vazut pozele lui Stefan obosit de la gradinita. Ce baiat mare si frumos!!!

Fug si eu la un dus si nani!!!

Noapte buna!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

199

Mergi la inceput