Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 11
betty78 spune:
Sim merci...hai ca nu vazusem...si nic nu m-am gandit sa vad daca exista acest user
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, du-te si baga ul alcool acuma sa compenseze apa pierduta anul trecut. |
Bine ca mi-ai amintit ca mi-am luat in Bacardi Breezer sa sarbatoresc.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Bine ca mi-ai amintit ca mi-am luat in Bacardi Breezer sa sarbatoresc. Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
ma bag si io in seama la un pahar cu tine cu ocazia evenimentului.
hai noroc,sa-ti traiasca
!.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
isabeluta spune:
Papanash, Maria a retinut bine. Trebuie sa onorez o obligatie mai veche! Asta nu inseamna ca nu voi fi cu sufletul si gandul alaturi de voi.
Yaia, facand o gluma mie nu-mi vine sa cred cat de putin am dormit anul asta...
Am cateva gravidutze in jurul meu si cateva fff proaspete mamici. Deocamdata nu am uitat foarte multe. Mi-e necaz ca a trecut asa repede...as vrea sa retraiesc fiecare clipa fie ea dureroasa sau nu. Acum am un omuletz care intr-un final va merge singurel si anul trecut nu era decat un botz cu ochi caruia nu stiam cateodata ce sa-i fac...iar voi erati aici cu sfaturi, experiente, cu aceleasi trairi sau indoieli ca si mine...parca v-as cunoaste dintotdeauna...

Ma duc la somn...urmatoarele 3 saptamani sunt "terminatoare" pentru mine...
Noapte buna!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
cecilia L spune:
Yaia cred ca trebuie sa te apuci sa sarbatoresti, sa sti ca am trimis sacosa, pana la 3-4 dimineata ajunge, numai bine implineste baiatul un anisor, dar mai intai trece pe la Piciulika, o asteapta la cotitura, ca bb Michael implineste anisorul inaintea lui Tudor.
si
mamicii si sarbatoritului.
petrecere frumoasa.(pt Tudor urarile mai tarziu).
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxali spune:
Rox ce sot curajos ai...daca nu s-a umflat pana acuma inseamna ca a decurs bine interventul
Cum sant activitatile circle time?
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
cecilia L spune:
Ma retrag si eu langa Cristi, tati nu a venit, deci suntem singuri....
noapte buna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
papanash spune:
Rox, bine ca-i bine !
Devyla, ti-am admirat pozele de diva,super!!!!! 
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Bebeka, multa sanatate Rebecai. Eu personal nu cred ca 7 scaune pe zi pot fi de la dintisori, in nici un caz scaune apoase.
Roxali,
mai fricoasa am fost eu, sper ca au prestat corespunzator doctorii aia. Aseara citisem pe diverse forumuri numai grozavii, dar nu i-am mai zis si lui. Nu stiu cum sunt la Stefan activitatile alea, dar la Alex se aseaza in cerc pe jos pe niste pernute, in dreptul unui tablou. Fiecare zi incepe cu aceasta activitate: se saluta, spun in ce zi sunt, cum e vremea, etc. La Alex se face bilingv activitatea cu pricina. In plus exista anumite poezii si cantecele specifice pe care le repeta. De exemplu spun ce zi a saptamanii este in ambele limbi, apoi repeta toate zilele si apoi au un cantec cu zilele saptamanii. La fel cu data, cu vremea, cu starea lor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
ma bag si io in seama la un pahar cu tine cu ocazia evenimentului. hai noroc,sa-ti traiasca ! |
Hai noroc si sanatate la toata lumea!

Sunteti cu totii invitatii nostri la beut! Mancare pe maine.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze