Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca m-am cam imbatat de atata betivaneala in cinstea lui Tudor si a apei rupte. Yaia, sa iti traiasca puiul, alte urari raman pe ziua cu pricina.

Ma duc la somn ca m-am ametit, taman acum cand am o misiune de supraveghere.

Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Multumesc ca m-ati pus pe lista de aniversari, mai frate, oi fi io mai mare de varsta dar nu-s chiar din 1900 !!!!!ce-i asa greu cu artimetica, 2008-24 primaveri rasucite ???????
Ia mai baga Yaio un pahar ca m-am ofuscat

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Roxana, suna foarte frumos ce face Alex la gradi, io fur idei pentru activitatile zilnice,le adaptez din mers si asa mai trece vremea fara sa mai traga de cabluri sau sa-mi verse malaiul prin bucatarie

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ne-am intoooooorrrrrrrrssssss!
Acum 5' am intrat pe usa,am mufat un bibe la puiu' si am dat fuga pe DC

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Nu detaliez acum ca sunt prea praf de oboseala,dar a fost cel mai reusit concediu de pina acum
Mihnutzu' a fost un adevarat!A mancat de m-a capiat(si noi pe langa,a-propos,am venit cu cateva kile bune in plus,dar nu-i bai scap eu de ele),s-a acomodat perfect,pe avion niciun car,in resort a fost delicios,pe plaja,la piscina,jacuzzi,etc!
Turcii de nota 1000!va recomand cu maare caldura un concediu cu copilul la un resort de 5*.Aveti cuvantul meu de onoare ca nu va trebuie decat biberon si lapte praf de acasa.Eu am carat ca fraiera borcanele,iaurtele si Mihnutzu' meu a mancat numai de la restaurant mancarica.Am venit cu borcanelele retur si iaurtul l-am lasat pe acolo.O sa-l cantaresc maine,sigur a luat mult in greutate saptamana asta!
Suntem negrii tuci,vremea excelenta,Mediterana calda ca o ciorba,ne-am scaldat de-am behait,sa ne ajunga si peste iarna;azi erau 35C cand am plecat noi,adica pe la 17:30!
In concluzie,BESTIAL!!!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Stefania de mami Crisjo. Sa-i scoata careva suzeta copilei ca a implinit un an de ieri...eu nu pot ...nu-s acasa...

Michael de mami Piciulika
Tudor Cristian, de mami Yaia
Mihaide mami Raluca
Alexandrude mami Adhnana

Hai sa ne veselim . Azi avem doar baieti...mai sa fie!

Va pup!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Poftiti la o cafea strong

Miru a facut un pic de febra,de la vaccin, si s-a trezit cu noaptea in cap...dupa ce i-am dat 5 ml de nurofen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani copilasilor sarbatoriti azi:

blondul zulufat Michael bear de mami Piciulika
piticul cu motor Tudor Cristian de mami Yaia
papanash Mihai de mami Raluca
papanash Alexandru de mami Adhnana!

Sa cresteti mari,sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna dimineata si de la noi.ieri nu am avut timp sa mai intru pe forum,am stat numai in spital.una peste alta operatia mamei a fost un succes,doctorii sunt optimisti,spun ca are un organism sanatos,proteza este de foarte buna calitate si in cel mult 2 luni va merge normal,fara dureri.
l-am luat si pe andrei cu noi si a fost atractia etajului intai.a urcat si a coborat la scari de am obosit si eu,a ras cu toata lumea,in final a adormit unde ii place lui mult,in rezerva mamei mele,ea fiind acum in postoperator,deci a avut un pat intreg.cel mai tare a fost doctorul care venea sa viziteze pe colega de rezerva a mamei si l-a vazut pe el in pat a facut o fata...........dar in final nu a zis nimic,a ras si a trecut mai deprate.

Mergi la inceput