Copiluti de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Baga-te dupa canapea, poate mai apare careva

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu il tot "descant" pe ala mic sa doarma si nu vrea, e cu margelutele rotitoare, se uita peste tot numa' sa nu doarma. Azi mergem la vaccinele.
Andutzy, noua ne-a dat sirop Prospan pt. tuse, nu stiu cat este de "gustos" dar Andrei il ia fara sa se strimbe.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Va multumesc din suflet pentru frumoasele urari ce mi le-ati facut: Anca, Laura, Gabitza, Daniela, Denisa, Mercedes, Simona, MamaJipa, Marilena, OlgaT, Clara, Teddy, Nelia, Andra ! Iar eu ca o femeie ocupata (ca sa nu spun "nipitzita" adica nesimtita) n-am iesit cu nimic la inaintare, dar ma pregatesc acusica si va ofer: , sper ca pe toate gusturile .

Laura si Oana va multumesc pentru telefoane, ca de obicei, o placere sa vorbesc cu voi !

Clara multumesc pentru mesaj ! Mi-ai facut o surpriza! Cu ocazia asta am elucidat si misterul unui mesaj primit de ziua lui Bia si nu stiam de la cine e, iti multumescsi pentru el!

Andra poate ai vechiul nr. de acum un an, altfel nu-mi explic, oricum iti multumesc !

Marilena Casa de piatra! Sa aveti o viata linistita, fericita si sa fiti sanatosi sa va puteti iubi forever! Am vazut pozele, superbi ati fost toti 3, ai avut o rochie foarte originala si frumoasa, mi-a luat ochii, Marutu o domnisoara de onoare superba si frumoasa, dar nici taticul bert nu e de ici de colo. Mi-au placut foarte mult!

Dau drumul la mesaj ca vine sefa, sper sa continui acasa, va pup!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Denisa, lasa copilul in pace, nu mai pierde vremea pe la medici. Pai din cate spui, ar trebui sa iei educatoarele si sa le tirmiti la un curs , ca sa nu spun doctor. Nu se poate asa ceva. cum sa-l lasi sa faca pe el ca n-ai timp. Pai daca n-au timp, inseamna ca e prea putin personal la numarul de copii. Auzi sa-i pui diaper - poate ei ca sa aiba mai mult timp, si sa nu mai mearga ea la baie .

Clar Cristian e frustrat si nu stie cum sa-si spuna. Ei nu cunos inca sentimentele pe care le simt, nu stiu cum sa le exprime in cuvinte si atunci normal le exprima prin comportament - impins, muscat, zgariat.
Du-te vorbeste cu ele, spune-le ca nu-i normal ce se intampla, incearca sa-l duci in clasa in care a fost before, daca nu definitiv, ca si test, sa le demonstrezi ca nu copilul are o problema ci ele. Sau cauta alt daycare.

Si noi suntem singuri "intrusi" adica emigranti in clasa /cred ca pe tot daycare-ul. Nu cred ca asta e problema, din contra ar trebui sa-i acorde lui Cristian si mai multa atentie, sa nu se simta marginalizat.

A, Patrick vorbeste Engleza cu accent canadian, la inceput nu mi-am dat seama - va dati seama ca nu ma stiu la fineturi, si mai ales ca am accent, dar ascultandu-l mai atent, sotul care se are cu "limbile" e canadian get pe get :) sa vedem pana cand .

Danelutza, nici eu nu l-am obligat pe Patrick la nimic. Dar cum in fiecare zi faceam 20 minute pana la daycare si alte 20 inapoi, am vazut ca-i place jocul de a invata ceva nou, asa ca perfect de ambele parti. Iti dai seama ca la 6:30 p.m. cand ajungem acasa nu se mai pune problema de a face ceva cu el. E la libera alegere. Deci daycare-ul ramane baza caci acolo e dimineata si cel mai mult.

A, si daca-mi trimiti fata m-am scos si cu croitoria la care sunt afoana - ti-am zis ca-i pica baiatului pantalonii de pe el.

Ne gandim din vara asta pe o perioada de 3 luni - adica toata vara sa aducem babysitter din Germania. Avem foarte multi prieteni care au fete destul de mari, dar nu suficient de mari ptr. un job bun, adica in liceu si ne bate gandul sa le aducem sa vorbeasca cu Patrick numai germana. Sotul a facut scoala in limba germana si o stie la perfectie, doar ca nu apuca sa o exerseze cu Patrick Asa ca ne gandim ca daca prinde baza de la altii, el atunci sa continue.
Sa vedem daca functioneaza, incercarea moarte n-are.

Mercedez, chiar la daca la grupa de 3-4 anisori fac lucruri simple, las-o sa mearga, incet incet va incepe si mai complicat, iar daca are talentul asta, dezvolta-l.
Cu innot-ul avem norocul ca aici e foarte comun sportul, si fiecare orasel fie cat de micut, are piscina bine amenajata si cursuri de innot. Am incercat, am vazut ca-i place si am continuat. Parerea mea e ca trebuie incercat cate putin din fiecare, si continuat cu ceea ce se simte copilul comfortabil. Si la noi innotul e tot sambata, caci 1 ora numai el si instructorul e foarte obositor in timpul saptamanii. Dansul o sa-l pun in timpul saptamanii, ca acolo nu cred ca depune asa de mult efort, plus ca la varsta lui incep cu numai 1/2 hr.

Elisor, yummy oferta si nici nu ingrasa. Maine o sa lucrez de acasa, asa ca poate apucam sa ne auzim si la telephone. Pe la ce ora ajungi acasa?
Cum mai merge Bia cu gradinita, s-a mai obisnuit? Cum faci fata la toate - sunt sigura ca Andreas are o gramada de teme - nici nu vreau sa ma gandesc ce ma astepta.
La noi la serviciu ni s-a dat obtiunea sa venim redus time / week - adica 4 zile /saptamana cate 9 ore / zi. Cine vrea. Am refuzat oferta frumusel - asta insemna ca Patrick sa fie in daycare peste 10 ore /zi. Iar ziua cand puteam fi libera era prin rotatie - deci nici cum nu functioneaza cu schedule din daycare. Asa ca le-am spus pass si ce-mi doresc eu acum e cat mai mult timp pentru si cu Patrick.

Chiar ma gandeam aseara, chiar daca nu petrec cu Patrick foarte mult timp, macar atata cat apuc e fun, fun, fun. Tot ce-mi doresc e sa fie sanatos, sa ramana intotdeauna acelasi copilas fericit, sa nu fie nevoit sa cunoasca niciodata partea mai putin placuta a lucrurilor, a vietii, sa fie fericit.Si acelasi lucru le doresc tuturor copilasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza ce fel de tuse avea Andrei si ce efect a avut Prospanul? Tin minte ca i-am dat si eu acum ceva vreme dar l-am lasat deoparte pe lista celor cu 0 efect (la vremea aia)
ce zici tu de Raducu azi am trait eu cu Dragos care nu a vrut nimic, a fost cu fundu in sus de dimineata. Pe rand nu a vrut sa manance, nu a vrut sa-i curat nasul, nu a vrut sa se culce si chiar nu a dormit nici o secunda desi a stat 2 ore si jumatate in pat de mi-a facut nervii prastie. Eu nu reusesc sa mananc linistita cand sunt amandoi acasa si astept ca pe sfintele moashte pranzul cand dorm amandoi. Ajunsesem sa tremur de foame incercand sa-l adorm pe Dragos....am zis ca inebunesc! Ma rog la toti sfintii maine sa nu mai behaie asa si sa-l duc la gradi. Ah, ca am uitat sa va zic, nu mai tusea atat de tare...dar acum, de la atata urlat toata dimineata, tuseste INTRUNA!!!!!!!!!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Eli, sigur am numarul vechi. Te rog mult da-mi un PM cu cel nou. Pentru mine adresa comuna este un vis frumos....tot visez sa ajung pe ea....dar ramane doar la nivel de vis

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

ce ziceti daca imi pun la semnatura in felul urmator?

Fac haz de necaz, dar nu sunt departe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andra, hai ca nu merge semnatura asta...

Ma lesin de ras ca-l vad pe becali la realitatea ca si-a facut blog si primul lucru pe care l-a spus a fost ca el n-are timp de bloguri da asa l-au indrumat consilierii lui sa-si faca blog

In sfarsit mi-am luat canapea! Maine vine! Dupa ce am sunat de mi-a venit rau la ikea, dupa ce ieri mi-au spus ca o au si cand am ajuns acolo nu mai erau, azi dimineata la 10 eram acolo si ma gandeam ca nu gasesc nici tipenie de om, dar cand colo parcarea era deja jumate plina Frate, cred ca au aia niste vanzari... Abia astept sa vina Mihai acasa sa incepem sa strangem patul ca sa facem schimbarile necesare.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput