Copiluti de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Horia face primii pasi nesustinuti din viata lui!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui andutzy

Horia face primii pasi nesustinuti din viata lui!

[b]BRAVO, Horia - way to go [/b]! Andutzy, de abia acum incepe fun-ul
Am uitat sa-ti spun ca eu am avut Humex din Ro si i-am dat cand tusea Patrick - nu la ajutat - dupa o sticla intreaga - tusea mai rar dar la fel de rau. Altele de pe aici sunt niste siropuri naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andutzy felicitari mergaretului , de-acum sa te tii. Mie imi place semnatura ta

NewMami pai asta spuneam si eu Denisei, sa nu-l forteze/streseze, sa-l lase sa se joace cum vrea ca oricum la gradinita invata destul de multe. Vad ca Isabella a inceput sa cunoasca numerele, desi eu i le aratasem de multe ori, dar nu are rabdare. La gradinita, vrea nu vrea, trebuie sa mearga in rind cu turma
Dar sotul tau de ce nu incearca sa vorbeasca germana cu Patrick ? Am vecinii mei care vorbesc cu copiii, mama in portugheza, tata in germana, iar copiii aici vor nu vor trebuie sa vorbeasca italiana. E adevarat ca au o dadaca vorbitoare de portugheza, deci pe asta se axeaza ei, ca oricum italiana si germana vor "servi" la scoala.
A, multumesc pentru sfat, tot asa m-am gindit si eu sa nu-i raspund cind imi spune Daniela. Mai nou, cind o intreb "cum te cheama", cica "Daniela", face misto de mamasa

Elisor multumesc pentru tratatie. Nu ne spui mai multe despre voi ?

Gabitza gata, ati rezolvat vaccinurile ?

Androix sa folositi sanatosi canapeaua, vezi sa nu te ascunzi dupa ea si sa uiti de noi .
Ce-ai facut cu Filipete, l-ai dus ieri la gradinita sau tot la soacra este ?

Laura nu mai spui nimic, cum se mai simte Delia ? Hai treci la povestit ca e joi si putem spune de toate

Teddy unde-ai disparut, ti-ai gasit de lucru si nu mai ai timp de noi ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari pentru plimbaret, Andra! Vroiam sa te intreb: Dragos il capaceste pe Horia? Filip cum o prinde pe Georgia cum i-o trage: ori o impinge de o da cu rotile in sus, ori ii da cu palma, ori ii arunca in fata vreo jucarie. Sunt foarte suparata si nici nu mai stiu cum sa reactionez. Altfel cand ii culc o pupa, o mangaie, ii spune ca o iubeste, rar dar totusi si nu pricep...

Danelutza, pai daca ieri m-au anuntat (e foarte mult spus ca m-au anuntat ) ca au primit canapeaua nu am mai fost sa-i iau ca sa pot sa merg azi dimineata sa o iau si sa putem sa amenajam camera lor. Asta presupune ca o sa mai mergem zilele astea prin ikea si o sa mai lasam pe-acolo o mica avere. Iar de mers la gradinita unde sa mearga saracu ca-i trebuie aviz si nu i-am luat. Asa ca il mai tinem acasa pana luni.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andreea si Dragos zice ca-l iubeste pe Horia si de cele mai multe ori se joaca prin casa si rad amandoi de lesina de uit de ei(daca e liniste imi fac mai multe griji). Si cu toate astea daca DRagos se joaca cu o jucarie atent il inlatura pe Horia daca vine si el, il saboteaza cand il vede ca se ridica in picioare si il impinge de umar in jos sa-l aseze in fund. De asemenea am constatat oripilata ca urla la el si icearca sa-l smuceasca cum fac eu cu el cand ma supara, de nu mai stiu cum sa reactionez...
Horica nu merge inca, face 2-3 pasi dar aruncandu-se in fata catre mine...dar cred ca nu suntem departe de momentul moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Andra - felicitari micului mergaretz !

Androix - ma bag si eu la discutie - Ai mei se bat cateodata de nu pot povesti, intru intre ei. Si pe ce? pe aceeasi masinuta sau pe acelasi cub desi mai sunt nu stiu cate ca ala. Dar sunt si momente cand nu-i desparti nici cu trupele. Pana sa inceapa Alex sa vorbeasca acceptabil cat de cat, se bateau rau, ii ardea Catalin cate una d eil dadea cum spui cu cu rotile in sus, Alex se ridica si dadea pe al spate cate un picior sau cate o jucarie de il naucea pe Catalin. Ei.. de la un timp se mai bat, dar, asa cum am spus, mai rar. Mai nou:"Tu esti mic, nu intelegi" sau "Maaamiii, ia-l pe raul asta neintelegator". Alex e mai rautacios, daca primeste sau i se pare ca e nedreptatit, altoieste, nu se uita ca-s eu sau frate-su. Si paraaaasteeee, ca o tzatza:"Mamiii, Catain na-na, maaaa" (si imi arata unde l-a lovit si ca l-a certat). Pe alta parte, daca zic ca il las la bunica pe Alexandru si noi 3 ne intoarcem la Bucuresti, se pune Catalin pe un plans nestapanit, cu hohote "Andutzu e micutul meu, trebuie sa stea cu mine".

Azi a invatat Catalin inca doua poezii (erau puse la avizier, iar el le repeta in timp ce "planta" un bat in fata blocului ca sa "cresti mare, sa ai frunze si flori la primavara")

Intre timp, eu am tricotat (ca tot au fost vreo 2 saptamani cu febre si mucozitati)un Hanorac si un Fes. Asta ca sa ma destresez.

Cu gradi e ok, nu plange, ii place, au activitati. Cand m-am dus sa il iau la 16.10, tocmai iesise in fata sa repete poezia. Ieseau pe rand si spuneau una din cele 2 poezii, iar Dra pe lipea fetze zambitoare pe hainuta celor care stiau poezia. Ieseau incantati... ca ceilalti ii aplaudau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Foarte frumos Aurasa, ciupilici din acelea ii croseteaza si mama lui Patrick (el spune ca granpa Emil daca-l intrebi ) din fire mai subtiri. caci gasesc aici usor de vara si iarna, dar nu de toamna si primavara. Toata lumea ma intreaba de unde le cumpar. Gata ii deshid mamei si tie business in State .

Danelutza, ar vorbi sotul daca ar apuca sa fie pe acasa. Cum el e putin timp pe acasa, doar prin weekend-uri, nu mai apuca sa switch si in germana. De aceea ne trebuie pe cineva cu care sa serveasca baza

Asa-i la daycare vor nu vor, stau si asculta, sunt cuminti, acasa - e rai-ul de pe pamant, stiu si fac cum si ce vreau.

Mama ce vorbareata am fost azi, ma retrag ca mai trebuie sa si muncesc. Macar nu ma simt vinovata de leneveala de dimineata, caci azi noapte la 2 a.m. inca munceam ptr. ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

asa....sa reiau de unde am ramas cu buna dimineata caci atat am apucat sa va spun ca a trebuit sa dau fuga pana la toaleta sa dau afara tot ce am mancat pe ultimele de zie(ca m-am si speriat ca nu prea am mancat mult dar la ratze am dat tot ce s-a putut).bai nenica vazand asta da fuga la farmacie si cumpara un al treilea test ca musafirii tot nu mi-au venit.testul negativ si cred ca am facut o indigestie de mama focului.Am o greata permanenta de aseara de fapt.Am trecut pe paine uscata si ceai de menta(altul nu am in casa)

New Mami: foarte frumos vorbesti de Patrick>face foarte multe pentru varsta lui, si se vede ca te ocupi de el si el este foarte cooperant.

Andra...foarte frumos! Sa vezi distractie de acum in 'colo.

gabitzam: am vazut pozele cu oglida,micul de el ce curios se uita el in oglinda.Si perla lui Andrei am citit-o, vezi uite cum ajunge sa iti de-a lectii.

Vad ca va tot ascudenti dupa (una dintre voi dupa o canapea noua...sa o stapaniti sanatosi).ma duc sa ma intind si eu pe , ca nu mai pot de rau.Ce sa iau pt indigestie, mi-e greata de nu mai pot.Si sa nu spuneti metroclopramid(daca asa se pronunta...ca nu am).ceva leacuri babesti.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa ma laud si eu. S-a dus Costi la vaccin cu Raducu ( de fapt a facut chiar 3, doua injectabile, unul pe gura). Si a ajuns vedeta Ca au venit o reporterita si un cameraman de la ProTv, de la emisiunea Oanei Cuzino, si l-au filmat pe Raducu si a zis si Costi vreo doua-trei vorbe despre vaccinele, cat costa, de ce le face pe astea straine, asa ceva. Si l-a filmat cand il vaccina pe pitic, cand il consulta, masura. De-abia astept sa vad. Nu stiu cate secunde o sa ramana din ce-a filmat pina la urma. O sa fie candva saptamana viitoare intr-o dimineata, i-a zis lui Costi sa o sune sa-i zica exact cand.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna...din nou!
Timp, timp...daca tot suntem in criza de toate, cu recesiunea asta, nu vad de ce-ar face timpul exceptie. Lipsa netului la servici si inceperea scolii mi-a redus mult din timpul liber. Noroc ca impartim sarcinile intre copii.

In weekendul asta o sa va povestesc si aventura cu gradinitele (ca sunt mai multe ), sper sa reusesc sa vad din poze, sa mai vorbesc cu voi.

Mercedes o felicit pe Bianca pentru talentul artistic si pe voi ca l-ati descoperit, sper sa-l fructificati, in sensul sa o indrumati si s-o sustineti, s-o incurajati. Bafta la concurs!

Clara ce bafta ati avut si voi cu gradinita, dar se pare ca tot raul e spre bine si ati descoperit o gradi mult mai bine, crede-ma ca sufletul depus pentru copii si implicarea afectiva e mult mai benefica decat dotarea materiala, conteaza e drept, dar n-as pune-o pe primul loc.

Andra nr. meu l-am scris aici, probabil maine il voi sterge. Felicitari mergaretului! De acum incolo s-a dus linistea ta , dar sunt sigura ca e un pas mult asteptat de tine. Sper ca te-ai mai linistit in privinta lui Horica!

Anca ce fain ca vreti germana pentru Patrick, intotdeauna am visat la aceasta limba grea si mi-am dorit s-o stiu dar am ramas doar la stadiul de vis. Am un respect deosebit pentru poligloti si ii admir. Eu as prefera cate-o ora in plus pe zi si sa am o zi libera in plus. As prefera sa pot lucra de acasa, as prefera sa lncep mai tarziu serviciul, dar la noi nu exista optiuni de nici un fel, doar sa fi sclavul sistemului. S-a cumparat un lot de calculatoare noi si speram sa primesc si eu unul mai ales ca am facut un raport de necesitate (nu-ti spun pe ce vechitura lucrez ca te-ar apuca rasul), dar cum lucram la stat prioritatea o are nu cel care are nevoie ca mai si lucreaza ci seful care are si net si timp de stat si pentru asta ii trebuie ultima generatie.

Daniela si noua ne spunea Andreas pe nume la un moment dat, la inceput mi s-a parut , dar mi-am dat seama repede ca tot "mami si tati" suna mai bine, nu l-a tinut mult, asta si pentru ca ne auzea pe noi ca ne adresam cu mami si tati. O sa-i treaca ai sa vezi. Bianca pe ta-su il mai striga uneori "Dane". Am citit ceva de croitorie dar trebuie sa aprofundez ca mi-ar placea sa am si eu croitoreasa mea personala . Isa le rupe si pe germana?

Gabitza nu-ti spun ca pe-o consolare ca oricum e rusinos, mi-era teama cand a inceput Andreas scoala ca nu stia sa tina creionul/stiloul ca lumea, in unele privinte si acuma e mai neindemanatic, dar pana se insoara probabil ca va invata sa-si taie si friptura singur sau il va invata sora-sa care-i da clasa. Mi se pare aiurea sa investesti intr-o gradinita si sa nu-ti permiti o asistenta, sper sa aveti noroc cu noua ggradinita si sa fie totul bine. Am vazut pozele cu Raducu cel mirat din oglinda, tare dulce e!

Andreea sa stapananiti sanatosi canapeaua! sa-i faceti inaugararea ca la carte !

Monu cand am citit ca mergi la ravasitul oilor imi imaginam ca poate ne intalnim dar la ce puhoi a fost orice sansa a murit din fasa, oricum n-am ajuns pana la Bran, cand am vazut ca ca mergem bara la bara, la rasnov am renuntat si am ales sa mergem la cetate, mai ales ca n-o vazusem niciodata. Eu nu cred in deochi, mai bine spus niciodata nu ma gandesc la deochi ca la o posibila cauza a unui rau neexplicabil.

Sanatate tuturor bolnaviorilor, nu-i mai enumar ca s-ar putea sa sar pe careva, faceti-va repede bine si la cat mai putine grade in termometru!

Scriu la amaratul asta de mesaj de vreo 4 ore si mare lucru n-am spus, dar recuperez in weekend, incepand de maine, promit!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput