Copiluti de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Beatrice, Auzi, dar oare merg facute si cu faina integrala?

Nu stiu, ai putea sa incerci.

Reteta de cornulete super pufoase si fragede este asta:

250 g faina, 125 g margarina, 100 g iaurt, 25 g drojdie, 25 g zahar, arome(la alegere-eu folosesc coaja rasa de lamiie), zahar pudra.

Intr-un lighenas, se freaca drojdia cu zaharul pina se lichefiaza.

Se adauga apoi margarina, putina sare, iaurtul, coaja de lamaie si la sfarsit faina. (eu am adaugat dupa ochi)

Dupa ce se framinta bine cu mina (6-7 minute), aluatul se lasa intr-un loc caldut, sa creasca, cam 30 minute.

Se intinde coca, se taie in forma de triunghi si se umplu cu ce vrei.

se da la cuptor 10-15 min, 20 sa se faca.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI BIANCA

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani Bianca! 12 ani.. ce varsta frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata... si-un rachiu sa taie greata, ca eu am una de ma omoara si o durere de cap de nu ma vad.

Andutzy cum se mai simte Dragos ? Hai ca-i trece febra si poate sa plece miine in excursie.

Oana astept, astept si iar astept , sper cu folos

Olga M nici n-as spune ca Maya se pricepe sa faca misto, are o fata de ingeras, macar a mea se vede din fotografii ca-i o "mica bandita"

Mercedes parerea mea e sa nu vinzi terenul si chiar sa plantezi pomi frunctiferi. Pui un gard viu, ca sa nu-l mai poate fura, sau si mai bine din cel cu sirma ghimpata , mai ales ca preturile la teren vor creste mereu si cine stie cu timpul poti sa-l inchiriezi sau sa faci vreo constructie pe el. Si cum, tot cu timpul, vor disparea taranii din piata, fructele vor fi foarte scumpe, asa ca vei avea recolta proprietate personala. Cum se mai simte Bianca si Cristi ?

Beatrice dar in masina de facut piine, nu merge framintat aluatul ?

Nelia am uitat sa te felicit pentru nota la examen, important e ca l-ai trecut. Sanatate la prichindei . cit despre gradina... sotul se ocupa mai mult de ea, eu doar de smuls iarba si de floricele si bineinteles de cules recolta . Sa-ti mai spun ca avem acvariu in gradina, ca murisera pestii in casa cit am fost la mare, de fapt le daduse vecina prea mult de mincare, asa ca acum, avem acvariu in aer liber, iar iarna il acoperim sa nu inghete miscatorii

Laura ceva poze cu sarbatorita ? Cum ati petrecut, hai treci la povestit.

Teddy eu am vorbit serios, voi cred ca trebuie sa schimbati zona de locuit, sa veniti mai linga noi si sa lasati bolile "pentru turisti"

Monu sanatate multa, cum se mai simt fetele ?

Elisor ma bucur ca ai dat un semn de viata

Olga T sa intelegem ca simburelul care creste e cu cuculet ?

Gata, am scris pentru toata ziua, dispar sa dau cu aspiratorul...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

danelutza, nelia- mersi.

danelutza- cum sa plantez acum ceva cand pana si tevi fura astia. Mi s-a spus frumos ca ar tb. prima data sa construiesc ceva sa ma mut acolo si apoi sa mi fac gard sa nu mai am surprize. Eu deduc de aici avand in vedere ca am dorit sa ne facem o casuta acolo de fapt n ar fi resedinta permanenta ca mi ar putea sparge si casuta.Toata lumea se mira cum de au rezistat atatea luni cand si din curtea bisericii au disparut tevi.... . N-am cuvinte.

Bia mi-a varsat si azi noapte, sunt zombi la ora asta.

Tdi- bine ca nu aveti infectie chiar nu stiu ce sa ti spun referitor la tuse ca si bia e in aceeasi barca dar doar noaptea si pe deasupra si varsa asta de doua nopti ca nu cumva sa avem un somn linistit. Imi este mila de ea mai ales ca se trezeste si imi spune ,,mami mami hai baie bia bleah,,

nelia- felicirtari pt. examenul luat. Ce iti fac copiii, sunt acum ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 88

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput