Copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Copiluti de mai-iunie 2005 (88) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 87

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Danelutza, saru mana de intrebare, a avut febra toata noaptea, a varsat si il doare urechea. Azi merg la ORL cu amandoi ca prea mucesc de 3 saptamani incoace si probabil de aceea la D s-a si mutat in ureche durerea.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Loreen - cu intarziere La Multi Ani pentru Bianca, sa fie fericita, sa se faca mare si sa jucati la nunta!

Mai, fetelor, nu mai stim ce sa ne facem cu ANa cu problema cu kk. Ieri a fost foarte urlatoare din cauza ca nu facuse, se tot tinea ba de fund, ba de burta, dar tot nu facea. Azi-noapte ne-a terorizat la fel ca o durea burtica. Am trimis-o totusi la gradinita unde a terorizat educatoarea. Intr-un final apoteoctic a facut in urlete, dupa care s-a linitit un pic si iar a apucat-o. Pana la urma am trimis barbatul sa o ia, care a gasit-o cu kk in chilotei ca a doua oara n-au mai apucat sa-i puna pampersul in timp util, va dati seama, alte urlete.
Sunt hotarata sa o duc la psiholog. Ma resemnasem cu ideea ca inca face la pampers si ca va mai lua o vreme pana va face la WC, dar nu pot sa stau sa ma uit la ea cum tot la 2 zile se chinuie si ne chinuie (era bona stoarsa aseara de cat urlase Ana si nu mai stia ce sa-i faca). Asa ca daca stiti vreun psiholog de copii bun, dati-mi si mie nr. de telefon.

Mai voiam sa spun una alta, dar sunt prea suparata si mai am si de lucru. Sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andra ai fost la ORL, ce ti-au spus, poate e otita, ca asa ma omorise si pe mine Isabella si avea o infectie de toata frumusetea. Sanatate multa

Ioana poate e constipata, incearca sa-i dai multe fructe in special kiwi care sint foarte copti, ajuta la facut kk mai usor. E posibil sa aiba ea probleme cu funduletul si fiind dur domnul kk, sa o doara, de aia ii este frica sa faca. Nu stresa copilul cu psihologi.

Nelia sa stapiniti sanatosi computatorul si sa mai treci pe la noi

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

danelutza, am fost la ORL, e otita seroasa dar inca nu e perforata, deci am ajuns la timp. ne-a bagat pe Klacid(claritromicina). Slava domnului macar HOria nu este atins de asa ceva, mucisorii lui sunt doar mucisori, ii curatam si atat. Sunt sotarsa dar nici nu imi vine sa dorm. Acum au adormit amandoi si merg sa mai strang prin casa, zici ca a trecut cel putin vreun uragan pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andra sanatate multa, bine ca ai depistat la timp otita. E dureroasa rau, cind a avut Isabella, nu vedea nimic in urechea ei pentru ca era umflat inauntru, a trebuit sa-i faca analiza singelui ca sa vada cit de puternica e infectia. Si a fost, i-a trecut cu antibiotic luat cinci zile, apoi alte cinci i-am pus picaturi. Sa inteleg ca miine nu mai merge in excursie ? Lasa ca o sa aiba timp si de plimbari, important e sa fie sanatos. Sanatate multa

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am calculator de ieri, da' nu am avut net. Acum am si una si alta, dar nu mai am timp sa scriu, ca trebuie sa fug dupa fete...

Citit in fuga, Danelutza - nu cred, pina nu vaz! Ca ai acvariu adica... Andutzy, sanatate multa, si noi cu urechea, Lisandru a plins astazi toata dimineata, acum doarme in brate, cum il pun jos se trezeste si plinge, sigur il doare, ca in brate sta cu capul mai sus si se simte in siguranta. Mercedes, sanatate multa si voua!

Mai vin eu cind mai prind o pauza, dar mai pe seara, ca avem patinaj si lectii, frustrari mijlocii de rezolvat, urechiuse bolnavioare... of, multe si grele. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola in zona si eu. moarta de oboseala. si la munca si acasa. fetele nu sunt sanatoase. inca bolim. imi pica ochii in gura de somn. pup/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma duc la gradinita la Andrei, au "ziua portilor deschise" si putem sa asistam la activitatile de la grupa. Plus ca o sa ne prezinte rezultatul primului priect pe care l-au facut piticii, si care se cheama "Toamna se numara bobocii", sunt curioasa despre ce e vorba :)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabitza, ce frumos! Iti doresc sa ai parte de clipe placute acolo! SI Raducu cu cine ramane?
Buna dimineata in primul rand! Noi azi suntem mai bine, de fapt am avut o noapte linistita si azi vad ca nu mai are nici febra. Aseara insa ii curgea un ochi ca la conjunctivita dar vad ca si asta ii merge spre bine, i-am pus FLoxal.
Azi am in target o curatenie, sa vad ce imi iese cu amandoi inchisa in casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI CORNELIA!!!SA FI SANATOASA SI FERICITA , SA TE BUCURI DE TOT CE ESTE IN JURUL TAU!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput