Pepenasi de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Yael scuza-mi nestiinta, dar mie daca nu imi prea place sa merg la cumparaturi nici nu stiu magazinele si nu stiam ca exista Fox in Unirea. O sa ma duc sa cercetez...De Castro stiu ca de obicei imi iau haine de acolo, numai ca acum nu prea mai incap in cea mai mare marime de la ei decit la citeva modele..deci astept sa slabesc

Bufi la Gap si Old Navy nu poti plati decit cu un card emis in State, iar livrarea se face numai in State. La mine sotul se duce destul de des si de multe ori ma duc si eu cu el (el are treaba si eu merg sa ma distrez ) si fac livrarea in 7 zile la hotel.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

OANA cam zgarcita la poze cu RAUL. Dar privirea aia a mirare, la noi e identica decat ca e semn de kk!!!ASa ca ne pregatim sa ne scremem impreuna.

CLABUR One big happy family!!!

THE_ANDREEA ce blondutz grasutz avem noi in cadita si in scaunelul de la masina!!!

CAMY cel mai frumos ingerash!!!

MARA de ANACO frumusica foc! si cu acelasi nr de saptamani ca si noi!

ANDREEA de DMA si noi tot sarmalutza si acuum. de fapt, de abia acum stam sa ne faca mami sarmalutza ca pana acum nu ne placea.

MATEIde ANA_Avesnic vesel si zambaretz! frumos si fratele lui, ce sa mai...

DEEA de MINA ce lenjerie frumoasa am!! si ce obrajori deliciosi! mhmmmmmm

Frumusel foc si CODRINde MONA.

Ce de jucarele are ANA SOFIA de superba mamica MARINA!! Cele 3 papusi...care mai de care mai frumoase, dar se vede clar cine e cea mai cea. Decorul pozelor e beton!!!floarea pt pepenasi, albinutzele, aripioarele...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Asa,,,cand doarme piciul sa ma mai bag si eu in seama pe-aicea...

Anna, multa sanatate ariciului. De ce sa ii dai antibiotic??? In infectiile virale NU se dau antiotice!!!

Iza , nu ti-am vazut intrebarea cu anti!!! Despre ce e vorba???

Ana, super ca nu ti-a venit ciclu!!!

Daca ma lasa Mihaita, revin...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Cristina intrebam din a cata zi se incep anticonceptionalele,ca mie asistenta mi-a spus ca din a 3-a zi...si am intrebat-o de ce a 3-a ca eu stiam ca in prima,si mi-a spus ca intotdeauna asa se incep.

Anna dr stia ca eu deja avusem un cm,asa ca nu avea cum sa zica sa incep asa pt ca as confunda cm cu lohiile.Mno acu-s in ceatza Multu de raspuns

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina asa mi-a zis dr., acum eu nu stiu cum e mai bine, deocamdata nu da semne ca e mai rau, am verificat iar temperatura, e ok are 37,2, de tusit si stranutat nu prea mai face, dar e cam somnolenta, probabil de la panadol...si banuiesc ca fiind adormita de aia nici nu stranuta sau tuseste...de papat a papat tot, nu a refuzat, sper sa fie bine...Da rosu in gat inseamna viroza? Ca nici nu stiu de fapt...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Ce ma bucur s-o vad pe THEA de SUN!!CAPRI vin cu tine in BORA BORA s-o aducem pe mamica!
ANNA-ca si Timeea de Kimmy,nici Tudor nu a avut sub 37.4 rectal.
CAPRI-si Tudor ar vrea s-o vada pe Ilinca!!si mi-ar placea f tare sa poti ajunge la teatru!(ti-am dat PM)La festival anul asta nu joc pen' ca nu am avut premiera anul trecut din motiv de burtoi!
Cum m-am simit pe scena?Super!!Am ezitat mult daca sa ma intorc sau nu,iar acum nu pot decat sa ma felicit pentru alegerea facuta.Mi-a facut foarte bine la self esteem:).Dupa atat de mult timp de vazut doar mutrita lu' bebe si a lu'tac'su,m-am revigorat psihic vazandu-mi colegii si jucand!Cat despre intratul in rochie ...nu e chiar de laudat asa cum pare-mi-au iesit toate suncile si paria pe mine!dar...sper sa se remedieze situatia intr-un tarziu!
CAPRI-de tiroida nu stiu sa zic nimic...spune-mi,te rog,ce antibiotic ai luat pt problema cu sanul?La mine parca e mai bine dupa comprese cu gheata si masaj,dar...pentru orice eventualitate...sunt curioasa.
TURTU-VREM POZE CU MARA!si controlul meu de 6 saptamani s-a transformat in control de 9 saptamani,dar a fost totul ok!:)
DANA-sa-ti traiasca Clara!
Fug la bebe si revin!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna, multa sanatate ariciului!!! MAi mie mi s epare bizar sa-i dai antibiotic, pentru o simpla raceala. Si MAya a fost racita (poate chiar mai este un pic) si ne-am tratat cu paracetamol supo (unu cand am avut febra si unu prevetiv), sterimar + picaturi pentru nas si sirop de tuse (care nu ne place si-l scuipam) si vitamine C. Asta e tot.

Canal lacrimal. La o luna, Maya a facut conjuctivita si am trata-o cu picaturi cu antibiotic. Dupa cateva zile a trecut si totul a fost ok. De o saptamana ii lacrimeaza ochiul ala cu conjunctivita. Vineri am fost la doctor cu raceala si a vazut si ochiul. Am mai primit o serie de picaturi si daca nu trece trebuie sa mergem la oftalmo. Eu m-am speriat tare (din povestile voastre) si am intrebat daca e problema cu canalul cum il desfunda, cu anestezie gen? Omu ala s-a minunat de intrebarea mea si a zis NUUU si mi-a explicat ce si cum, dar eu dupa NU, nu am mai ascultat nimic, asa de bucuroasa eram :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sursula m-am uitat la pozele cu bebe Tudor si am vazut ca are bouncer ca Ioana mea Ii place sa stea in el? Am vazut ca si doarme acolo...Ioana sta maxim 15 minute, si asta cand e in toane bune, ca altfel nu, de dormit nici nu se pune problema...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANNABABY-da,lui Tudor ii place mult sa stea in bouncer.Ar sta acolo si 2 ore cred.Ii place sa se uite in jur,nu-i place la orizontala.Eu din cauza asta am tot intrebat fetele cat e ok sa-l tin in bouncer ,pentru ca e f multumit acolo.Cati bebelusi ,atatea obiceiuri!
ILEANNA-si eu ma intreb de multe ori ce soarta va avea Tudor si cum va arata lumea in care va trai...
NARCISA-sanul e mai bine...
Maytrei-bafta la cursuri!
MOBRIQ-ce baietel frumusel ai!
SERENITY-vazut poze cu bumbacelul tau!Sa-ti traisca!!!
ATB-ti-am trimis PM
VIO-felicitari pt kg!Ce tare!
MICKY,BUJO-eu mananc tarate cu lapte si miere pt stomac si am fost multumita...
KIMMY-cu anticonceptionalele nu stiu ce sa zic.M-a distrat foarte tare poza cu tot pumnul in gura!
DIARUX-da,sunt deep in the field!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Da stiu ca scrieti o gramada, de-abia ce-am apucat sa recuperez tot ce s-a scris.
Ma bucur s-aud ca nu-s singura cu foamea-n git, tocmai ce pap un piureu de castane, toamna e nebunie ca eu mi-s innebunita dupa castane si le maninc in orice pozitie si-n orice fel, coapte, piureu, in prajituri, in mincare. In halul asta n-o sa slabesc veci.
mada, vicky, mersi de informatiile legate de dieta, trebe sa-mi fac si eu un program rezonavbil dupa care sa ma pot tine.
vicky, cum fu la restaurant cu bebe dupa voi? Ca si io tinjesc dupa oaresce iesire, dar nu stiu cum functioneaza cu un bebe urlator dupa noi si cu alaptatul la cerere.
capri, io nu stiu nimic legat de tiroida, dar sper sa fie totul in regula Insa nu poci sa nu mentionez ca-s verde de invidie cind te aud cu kg.
sursu, te inteleg cu reintoarcerea la teatru, desi mi-i draga copila de mor, tinjesc dupa oaresce companionship adult Am ajuns sa-mi stresez colegii cu telefoanele, ca-i tot sun sa-i intreb ce se mai intimpla la servici
Poze cu Mara sper sa reusesc sa pun deseara, ca-n timpul zilei nu prea reusesc sa ma ocup de chestii de durata.
pica, ma laud si eu cu copil dormitor noaptea, a mea a dormit de la 10 fara un sfert seara pina la 10 dimineata cu pauze de mincat la 2 si la 6 dimineata. Sint o odihnita, ce mai, sper sa o ducem tot asa.
ileanna, didi, ma bag si eu in clubul schioarelor, am invatat si eu ca ileanna la batrinete, adeca dupa ce ajunsei in elvetica, dar tot nu mi-s experta.
ileanna, reusii si eu sa vaz pozele de la botez. Pai esti o slabanoaga si jumatate, hate you ca si pe restul silfidelor, unde vrei sa mai slabesti dom'le?
Ce de par are puiul tau, e-o dulceata si jumatate.
Chiar asa, m-am tot minunat ce de par au copilasii vostri, Mara mea e-o cheluta si jumatate, tot piaptan la puful pe care-l are, da' nu vrea sa se indeseasca de nici un fel.

am vrut sa mai pove, da' sint chemata la datorie.
pupici

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput