Pepenasi de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Kimmy spune:
Anaxena nu-mi spui te rog in ce magazine se gaseste desincrustante?Solutia pentru curatat rosturi de care ai zis pe perioada sarcinii.Am ceva treaba cu rosturile astea...Acu ma apuc de frecat 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Didi81 spune:
turtu, ileanna, eu am invatat sa skiez cand eram la faculatate, deci nici eu nu practic de mica acest sport. Tot asa, m-am trezit din prima la Predeal in varful partiei si pana jos am fost numai vanatai
. Dar pentru ca am mers in fiecare weekend iarna la ski, cu Cristi si cu niste prieteni, am invatat destul de repede, acum ma duc si pe partii grele. Defapt cred ca este singurul sport cu care ma impac bine, ca in rest... cu rolele si patinele nu ma impac deloc.
Si asteptam cu nerabdare sa o invatam si pe Aida sa skieze ![]()
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Carmenela spune:
Salut mamicile si pepenasii (mama, ce dor imi e de un pepene bun...miaammmmmmm)
Multam pentru cartulici, le-am si shutit....
in plus, pentru doritoare/curioase am pus si io in sfarsit poze cu piersicutza mea pe picassa..![]()
![]()
![]()

.. Ultimile sunt facute acum 2 zile.
Gini, Caprioara, Ancalaura, Rontzy, aveti mail. Se pare ca livrarea va avea loc vineri sau luni cel mai tarziu..

.. Tinem pumnii si picioarele stranse pentru vineri...(nu..picioarele nu neaparat...)
ma duc sa ma culc, ca o exploatez pe maica-mea,care se plangea ca nu o chem sa faca nimic...E, na, poftim! Na copil, sa te descurci cu el!

Va pupam pe toate.

Noi, dementii..![]()
![]()

.
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
flo1980 spune:
Carmenela fata da e dulce fata ta!!!!
Sa vezi ce printesa o sa aiba mama! Ce ai mai facut cu cercetarile?
Si eu am auzit pe dr. de la kineto a lui fimiu ca nu se mai cunoaste nimic dupa operatie.
Somnic usor 
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
Caprioara spune:
Sursu, ai pm
. Am luat Augmentin cand cu problema cu sanul. Ma bucur tare ca te-ai simtit bine pe scena. Sper sa poti repeta curand figura
.
Fetele, cu TIROIDA, se pare ca ar fi normal sa mergem sa ne cautam de ea dupa nastere, dar nu am inteles exact la cat timp. Exista o boala numita Tiroidita postpartum, care se declanseaza dupa nastere si de obicei ramane nedepistata pentru ca nimeni nu-si face analizele astea si confunda simptomele cu cele ale depresiei si oboselii de dupa nastere. Poate ne lamuresc fetele noastre din domeniul medical nitel pe tema asta, pleaseee
?
Asa, si sa va mai spun ca ma doare si un genunchi de abia mai calc
? Iar acum cateva zile ma durea incheietura de la o mana rau? Cred ca incep sa simt lipsa de calciu
.
Anaxena, io sambata seara alaptam de zor in Metro, pe unul din scaunele de birou expuse
. La Mall nu am ajuns, ca alaptam si acolo, no problem
. Aste este cand alaptezi exlusiv!
la fetele blonde, frumoase si mai ales destepte.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
diarux spune:
KIMMY vazut suzy identica cu a lu fii'miu si tatic pregatit pentru alaptare!!!
ANNABABY nu mai stiiu daca la dr Cojoc mergi. e bunam, dar are meteahna asta a antibioticelor...nu stiu daca am retinut bine. Sunt bune si alea...da nu cred ca e cazul acum. si eu am citit da nu mai stiu unde ca nu se dau antibiotice la virale...tot pe forum. daca imi amintesc unde...iti dau link...
SURSU vreau si eu la un spectacol bun!!! ca la noi aici...mai rar...Of.las ca vin io la bucuresti...de nu va convoc pe toate...
TURTU!!!!!!!!!!!!!!!m-ai "sinucis" cu castanele!!! tocmai uitasem de ele si acum..ma dau cu apu' de pereti! nush cum faci, imi trimiti si mie ca mor incet!!!!Stiu ca nu mai sutn gravi...da tot mor de pofta!!!Eu coapte le mancam, pireul nu m-a prea impresionat. Ori poate ca nu l-a stiut face cine il facea cand eram studenta prin taramuri indepartate clujene.OOOFFF!!! VREAU!!!
Reiau cu pozele.
Mai da n=am facut nik azi cu pozele voastre!!! nu ma mai satur de ele!!! si eu l-as poza pe fii miu nonstop!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
M&M spune:
Iza, din prima zi a clcului se iau contraceptivele....!!!
Anna, da , poate fi viroza , dar viroza nu se trateaza cu antibiotic.
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
flo1980 spune:
Mikycris nu ma ajuta decat sotul cand vine seara acasa. De multe ori e si el obosit, martea si joia mergem la kineto cu David, ajungem acasa pe la 20 ce sa mai faci atunci? copii, masa, baie....
Mama nu e in Bucuresti, soacra si socrul la servici, il mai luau pe cel mare la joaca, uneori.
Ce sa facem, ne chinuim pentru binele lor.
Tecky de cand imi zic eu sa iesim.....macar cat mai e soare. Vorbim. Vazut si restul pozelor. Curioasa ce sunt....ce a fost in cutie de la nasa?
Violeta poti alapta in masina, dar cred ca trebuie sa te ajute cineva la dezbracat nu?
Vazut Tudor de mobriq, Anna Sofia de Mariana......si pe restul pepenasilor ...asa imi fac ochii

Turtu ce gust au castanele? ca eu nu am mancat pana acum....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
Caprioara spune:
Carmenela, vazut pozici cu puiul tau. E superba si asa dulce
! Sa vezi tu ce domnisoara frumoasa o sa devina! Ce m-am bucurat ca ai pus insfarsit poze
. Si mami e frumoasa
. Ma duc sa cetesc mailul tau. Sper si io ca vineri vine comanda. Da cum facem sa luam de la tine caruselul? Voi ajungeti prin oras in weekend sa ne vedem pe undeva? Sau lasam tot sotii sa se intalneasca luni cand merg la job prin zona pe la Unirii?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)