Pepenasi de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
M&M spune:
sunt in zona....nu ma dati disparuta!!!
NU am citit din urma , am vazut doar ca Ruxi intreba de CM...eu zic ca ti-a venit de pe 2...mie mi-a venit sapt trecuta joi si a tinut pana duminica....
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
MissJJ spune:
Bujo si a mea e numai cu mainile in gura si ca si a lui Didi baga orice in gura in special hainele.
Marina uff te inteleg well bine ca ai scapat te descurci tu singurica mult mai bine.
Vicky super ca ati fost la restaurant sa va fie de bine iesirea.
Diarux thanx.
Dia multumim de complimente si urari.
Da si eu ma joc cu poneii ca doar ce la 25 de ani nai voie sa te joci cu jucarii?
Narcisa cum reusesc pun niste retete.
Dana multumim bafta si tie cu scoala well e greu cu bebe da ce sa facem noi avem copii frumosi o sa avem si diplomele.

Capri chiar sperietura bine ca nu aveti nimic.
wow de la 15 ani super.
Narcisa aici ei folosesc scutece refolosibile e mare campanie cu ele ca sa salvam planeta si etc da ii cam scump setul si nu stiu chiar cat is de bune, ei zic cas bune unele mame cas multumite da acuma na nu is extrem de folosite ca sa zica toti da mai is super bune. Am sa caut sa iti dau niste site-uri sa vezi daca vrei.
Cuscra eu iti mai repet inca o data ca arati super.
Esti belea cu austriecii si mirosurile si mai ales cu faza cu barbatul as ama simt si eu acu da ne-om mai plimba noi sa mai creasca gagicile oleaca.
Maitreyi felicitari si spor la invatat.
Gata terminat cap trecut merg sa incep asta nou.
Mult mai scrieti.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
diarux spune:
CAMY fruntea sus, dragutza! tre sa cada si kilele alea. ai primit offline-ul ieri??/
am deschis modzilla. ma uit la pozele superbe pana nu cade calcu!
sau se trezeste fii'miu.
Sa vedem....
Mishto zambet de TUDOR de MOBRIQ
VIO o frumusete de ALEXANDRA VALENTINAcu puisorii aia de pe costumasul roz.
ALEXANDRAde MAITREYI care rade cu bulbuci e mortala....
MIHAITAde CRIS este foarte serios!!!
Grasunica de KARINAde TIBERICA. Imi plac pozele alea la 3 zile! Parca la tine intreba cineva daca esti sora cu nasha? si ce ai zis? ca parca semanati.Eu sunt in reluare.![]()
ALEXde LAREMI seamana oleak cu ANDREI al meu.
trimit sa nu se piarda mesajul ca innebunesc
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
deci cum spuneam draga PICA, ai heit iu!!!Akl meu a revenit la programul de inceput. papa la 2 ore!!!!
. Sanatos sa fie el, manca-l-ar mama!!!
CRIS bine ca ai raspuns sa nu fac crize aici.
CAPRI n-am idee cu tiroida. Sper ca nu am probleme si cu aia!Si sper sa fie bine si la tine. 
ma duc sa mai savurez poze. poate mai fac si altceva azi!![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
anaxena spune:
mie nu mi-a venit ciclul si Maria are 3 luni si jumatate
bag la greu lamaie cu miere si ceai si tre sa ma apuc de curatnie si nu vreauuuu
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bufi spune:
pica1 cum decurg comenzile si livrarea de la gap si old navy? in cat timp vin? cum platesti? ce tip de card?mie imi este cam teama cu platile astea externe de pe card... esti multumita de ce cumperi de la ei?
bufi
Yael spune:
| Citat: |
| Yael eu de obicei iau de la Gap si de la Old Navy de pe net, dar eu ma refeream la un magazin fizic ca imi face placere sa ma duc sa ii cumpar pt. Sebi lucrusoare. |
-pai eu de magazine vorbeam, nu on-line. Fox (Fox Women, Fox Man, Fox Kids, Fox Baby) e si la Unirii cred... (adevarul e ca eu cumparam din Ploiesti). Mai sunt si TNT si Castro pt. noi. Au haine super.
-mai e si United Colors of Benetton, insa ceva mai scump
I, J
4v6kk, N
3v & E
1kk--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
diarux spune:
DARIA ECATERINA de KAMELYA frumoasa si fata si mama!! Si imi place numele la nebunie!!!
RAISA ANDREEA de MICHELLAB - poza de dupa baitza e super!! si celelalte desigur.
LUCA de BUBU ce frumos zambim noi acol,iar prosopul verde....e ...de acolo...![]()
SARA ALECSIAde ANKUTA poza cu ochii , cea cu pozitia pt durere de burtik si mai ales printzesa la botez! 
RADU MIHAI zis KARATE KIDde SERENITY aia cu privirea cash si mai ales aia in care fuge cocoshelu'!Si maami arata tare bine.
Iar pauza sa nu se stearga mesaju'.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
Kimmy spune:
Ce fain ca se mai scrie ![]()
Mai da nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebarea cu anti?Ca acusi ma supar pe voi si fac ca trenu.La fel nu ati raspuns nici la intrebarea cu data de pe diploma,desi nu cred ca nu are nimeni.Mno
.Nu bagati in seama o biata nevrozata in prima zi de ciclu!Da raspundeti
pliiiz
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
AnnaBaby spune:
Mai am reusit performanta sa imbolnavesc ariciul!!!Era si de asteptat daca eu stranut incontinuu si imi curge nasul incontinuu!!! Am fost dimineata cu ea la dr ca tusea si stranuta de zor, la plamani nu are nimic, dar are rosu in gat. Deocamdata ii dau panadol, si daca nu vad imbunatatiri pana maine, o sa incepem cu antibiotic
Febra nu are, o tot verific...De papat papa...Sper sa trecem cu bine de prima raceala...A, si a cantarit-o, are 6kg, luna asta a luat cam putin, doar 600g
Per total insa cred ca e bine...
Kimmy si mie mi-a zis dr sa incep din ziua a treia, dar asta era la controlul de 6 sapt, cand inca nu se terminasera lohiile, si a zis ca sa nu le confund cu menstruatia, si de aia sa astept 3 zile. Intre timp s-au terminat, dar cm inca nu a venit si eu tot astept sa incep pilulele, dar o sa le incep in prima zi.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!