Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
ralu_t spune:
sper sa apuc sa va scriu ca terorica e treaz
dana si simona, si mie mi-a placut mult olanda, mai ales rotterdamul, au o arhitectura exceptionala, dar mi-a placut de vizitat, nu de trait. mie mi se parea f ciudat la 9 seara sa nu mai fie nimeni pe strada...ochii tristi sa mi-i vada![]()
dana despre lisabona eu n-am decat cuvinte de lauda. de data asta de trait. eu am stat un an, a fost minunat din orice punct de vedere. ba nu, am suferit ca n-au zapada si iarna vedeam beculete prinse in palmieri
dar oamenii nu mi-au placut, desi am avut iubit portughez multi ani de zile, tot ciudati mi s-au parut, nu prea au prieteni adevarati. oricum, sunt mai calzi ca nordicii, cel putin aparent, sunt foarte petrecareti si cel mai minunat lucru e ca au niste plaje fabuloase, chiar daca apa n-are decat 18 grade.
bineinteles ca am facut o pauza pana s-a culcat bebe...reiau
miss eu am facut asa cu lapticul de seara pe vremea cand alaptam exclusiv. m-am muls inainte de ora de masa si i-am dat cu biberonul ce am muls, a mancat bine si in concluzie a dormit toata noaptea. el seara e agitat ca e obosit si de obicei nu are putere si chef sa suga mult, mai ales tzitzi. am povestit treaba asta altor 2 prietene care au aplicat cu succes experimentul si bebeii, cam de o luna fiecare, dorm de la 10 la 4 dimineata, f bine pt varsta asta zic eu.
nicole o sa gasesti si tu
, si eu tot la agentie am trimis dar am avut mare noroc cu laura si cu prietena ei. dar am multi prieteni care au gasit prin agentii. eu sunt la momentul in care m-au apucat geloziile, ca va sta altcineva cu puiul meu, si ca probabil n-o sa-l vad cand face primii pasi sau cand va spune primul cuvant. 
aveti aicipoze noi cu puturosul meu, in albumul septembrie
va 
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
ralu_t spune:
inca ceva
getutza cand a fost bebe bonlav si a vomitat, mi s-a sugerat la un mom dat sa dau metoclopramid pt copii. mi-au sarit toti medicii si farmacistele in cap, sa nu-i dau,,ca nu e voie pana la 2 ani, etc. pe prospect scrie ca nu e bun in sarcina si alaptare. si eu sunt disperata ca de vreo 2 zile nu mai am lapte. daca mulgeam dimineata si seara cate 260-300ml , acum abia mai storc 150...nu prea stiu ce sa zic cu medicamentul asta...daca iei tu ajunge sigur si la bebe.
andreea daca mergi la medlife, spui ca e urgent si te ia fara programare si fara stat la coada. pe noi asa ne-a luat ca tudor avea febra. consultatia a fost 750 mii.la gr. alexandrescu nu stiu ca n-am fost
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
Andrada79 spune:
Miss eu cand am inceput sa ii dau completare am facut o mare prostie in sensul ca nu stiam ca se da treptat, mai intai 30 ml dupa 10 zile sa zic 60 ml si tot asa. Eu i-am dat 30 ml am vazut ca mai vrea si i-am dat direct 90 ml si nu zic ca dupa 2 zile au inceput niste dureri de burtica de m-au terminat. El avea si colici saracutu iar eu cu prostia mea i-am provocat niste dureri....
Imi aduc aminte ca venea botezul si eu eram chiauna, nedormita. Asa m-a certat doctora atunci dar chiar nu am stiu. Si acum imi vine sa plang, cand imi aduc aminte. La botez toata lumea: vai ce ai slabit! iar eu eram nedormita de cateva nopti.
In fine, eu zic daca nu i-ai mai dat pana acum completare sa ii dai treptat mai intai 30 si pe urma cresti! Acum tu faci cum consideri ca e mai bine!
Cred ca am reusit sa pun si eu un filmulet cu Tiberiu cand era mai micut adica pe la 2 luni jumate!Il pun aici:
http://good-times.webshots.com/video/3069860240104143825PAQnOt
Pupici si multa sanatate puiutilor bolnaviori!
jozsaerika spune:
scuze fetelor ca dau buzna asa pe la voi ![]()
sunt si io pe listuta undeva
dar nu prea am timp de scris ...ca este un ritm ametitor pe aici
ceea ce e foarte bine de altfel....si merci pt cele care au energia si scriu mai mult asa mai aflu si eu ca e normal sa "baloseasca" sa isi suga pumnii etc. 
am intrat sa-i spun lui miss si tuturor care au probleme cu alaptatul sa citeasca si pe la femina intim la alaptatul help on line si mai ai rabdare inca putzin inainte de biberon ...si la noi au fost cateva zile in care mi s-au parut goi sanii chiar nu aveam nevoie de tampoane si Beatrice se trezeste de cel putin 4 ori pe noapte...si totusi perseverez si sunt sigura ca are suficient lapte
e vesela si are cel putin 7 scaune pe zi (frumoase)...nici nu am cantarit-o decat pe la 3 luni ...succes va dorim
doloress felicitari pt. perseverenta alaptatului si pt. sfaturile utile care ni le mai pui din cand in cand 
va dorim sanatate si o zi buna
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
leeloo2004 spune:
Ca tot vorbiti de sex, cheful meu a disparut de cind am ramas insarcinata cu primul copil...
si nici ca a mai aparut...
Dar fac si eu eforturi, asa cum spune si Simonix si uneori chiar imi iese...si imi si place...
Dar probabil niciodata nu o sa mai fie cum era inainte de copii...poate la pensie, cind vom ramine iar noi 2?? ![]()
L-am vazut si eu pe Raducu in oglinda - Gabitza, ce a mai crescut! Si tudor se distreaza grozav daca-l pun in fata oglinzii...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Getutza81 spune:
Ralu, mie tot dr mia dat o pic de metoclopramid la bb, cand avea dureri de burtica... nici eu nu stiu ce sa zic, stiu ca trece in lapte.... dar nu vad sa faca ceva reactii la el... eu iam dat dar oricum nu cum mia zis dr.... metoclopramidul e pt greata, dureri de burta, etc... metoclopramidul mie recomandat si pt fiere....
Am vazut poze cu tudorel, vaaaai ce scum e, si mai ales ce imi place la nebunie gurita lui !!!!!! poza asta e cea mai tare, ce falcute si obrajori are el 

===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
Gabitza, am vazut si eu raucu curios in oglinda, un dulcic... asa fac cred ca toti la oglinda, si al meu.... pupici la andrei si raducu frumosii !!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
Andrada, vizionat si filmuletul cu Tiberiu, e un dulce cum da el din picioruse !!!
Fetelor, ma gandeam ca am treaba, inafara de calendare (bebelina, Lorich, promit ca ma apuc si de al vostru curand.. pana atunci voi sa faceti o colectie cu cele mai frumoase poze a puiutilor la nastere, o luna, doua, etc pana acum), o sa scot o tona din pozele care le am pe contul comun de poze si o sami fac eu unul personal ca prea mult spatiu ocup eu acolo... mai las chiar cele care imi plac mult...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Erika, bine ai revenit, te mai asteptam cu informatii, mai ales despre voi... pupici...
Mam tot gandit si cu cat aprofundez ma conving ca al doilea copil (care sper din tot sufletul sa fie fetita) sa il fac iarna (toamna, primavara) astfel incat pe vara sa aibe undeva la 6-8 lunisoare.. in felul asta iarna cand tre sa stai in casa pica numai bine cand bebe e mica si astfel nu sunt nevoita sa ies prea des din casa cu ea si e numai bine ca e si micuta micuta si nici nu e nevoie si nici nu intalnesti multa lume care sa pupe, atinga, miroase
bebe mic si sensibil, iar vara numai bine pot sa o bag la bazin, soare, plaja, aer curat cand e mai curioasa si energica...Atat doar ca iarna exista riscul racelilor si virozelor si asta e cam naspa la bb mica mica..
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
inais spune:
Neatza!
Pe scurt...vroiam sa-i zic lui Nicole ca da, se poate ca intr-un san sa ai mai putin lapte. De fapt eu stiu multe persoane (inclusiv subsemnata) in sit asta. Se intampla datorita "atasamentului" puiul fata de un san de unde rezulta faptul ca din celalalt nu trage la fel, sau pentru ca incepi masa tot timpul cu acelasi san si prin urmare sanul respectiv este mai bine stimulat, produce mai mult si copilul incepe sa-l prefere pentru ca de la el primeste lapticul mai usor!
Andreap imi pare teribil de rau de Sara! Hai ca o sa-i treaca! Sa ne spui si noua ce a zis si ce v-a dat medicul!
MissP si eu as incerca bibe completare...si pentru simplul fapt ca se dezvatza sa adoarma la san. Poate nu neaparat cu lapte praf o masa intreaga, chiar daca e mai satios laptele praf. Da-i de la tine un san si apoi da-i lapte praf. Dar ca sa afli cat papa de la tine si sa nu-i dai prea multa completare, poate ar trebui la o masa sa te mulgi si sa-i dai de la bibe. Sa vezi cat scoti. E ciudat comportamentul lui David si al Stefanei...eu una cred ca s-au obisnuit sa stea la san mult. Asta-i insa o parere personala. Trebuie sa o iei prin eliminare. Deja s-a marit si David, ar trebui sa doarma putin mai bine.
Noi iesim putin pe afara acum...imi iau inima-n dinti si ies. Chiar daca e fonfaita rau...ce sa-i fac! O mai vede si pe ea lumina zilei si poate trece mai rpd!
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati