Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

A, si ralu, dc ai citit, si la simonix la fel ia recomandat si ea chiar face tratament intensiv pt pastrarea laptelui cu Domperidone, care e acelasi lucru cu metoclopramidul nostru....Asa ca eu nu stiu ce sa zic, dar adevarul e ca am lapte sami ajunga si seara si dimineata la bebe si cum spunea si elenuca inca nu sunt pregatita sufleteste sa nu mai alaptez, mas simti si mai nasol de cum ma simt acuma.... si dc medicamentul asta ma ajuta sami implinesc visul, adica sal alaptez pe bebe cat mai mult cu putinta, atunci fie... nu stiu ce sa zic, dar daca copilul nu are tulburari sau reactii la acest medicament........... o sa continui...., oricum informatia ta mia fost de ajutor, adica nu doar mie, poate sunt mamici care conteaza pt ele mai mult efectele negative ale medicamentului... acu am cetit pe prospect ca afecteaza si capacitatea de a conduce autovehicole...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ralu, am vazut poze cu bebe frumos, Tudor. Imi place ce relaxat e si ce pozeaza in cadita de baie

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Getutza am vazut ca ai scris ceva de calendare, recunosc ca si eu mai citesc pe diagonala si am pierdut conversatia asta! Spune-mi si mie cum le faci, in ce program ca sunt curioasa si pt bebele meu! Tu ti-ai facut unul?

Mergi la inceput

Andrada, eu le fac in corel, si acuma chiar lucru la al meu, dar cum bebe imi ocupa majoritatea timpului.... merge mai greu.... daca te intereseaza, iti voi face si tie unul, dar nu promit cand....

===============

Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Acum sa va spun si eu de peripetiile mele cu cerealele pt. bebe. Am zis ca de azi sa ii bag de 2 ori pe zi in biberonul de completare si cereale, asa cum mi-a zis doctora 2 lingurite in lapte, una la 50 ml de lapte. Mi-a zis ca cele mai bune sunt cele cu orez, porumb si tapioca! asa ca ieri am luat toate farmaciile la rand si nu am gasit deloc combinatia asta. Pana la urma am cumparat o cutie de cereale de la milupa cu grau si orez dupa care m-am apucat sa citesc pe cutie si mi-am dat seama ca se fac cu apa pt ca deja contin si lapte praf. Ufffff va dati seama ca nu i le puteam da pt ca eu ca si completare ii dau humana h1a si nu puteam sa ii bag acum milupa ca zapacesc copilul. Asa ca am luat o cutie de cereale de la humana dar care tot cu apa se facea pt ca si astea au lapte praf inclus si daca faceam cum scrie pe cutie iesea ca un piure.

Concluzia am vazut insfarsit ca cele de la Nesle se pun in laptic si nu contin si lapte praf asa ca am mai cumparat o cutie! Nu stiu ce a fost in capul meu parca am fost batuta in cap ieri, cred ca de la oboseala nici nu mai gandesc!Oricum cutia de la humana am sa o pastrez pt mai tarziu cand incep cu piureuri iar cea de la milupa gasesc eu sa o dau!

Mai pun un filmulet cu puiutul meu cum rade , mai ales cand vine ora de gimnastica:
http://good-times.webshots.com/video/3013727970104143825zQAVml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele ptr calendare puteti folosi templatul din programul trimis de Flavia pe contul comun...eu am facut deja luna octombrie.

Si eu vreau sa fac un calendar pe 2009 sa il tiparesc si sa-l dau cadou de Craciun rudelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ralu poate ne-am vazut pe undeva, cine stie....sau poate din cauza ca ne cheama la fel?
Inais nu stiu cum se cheama melodiile, sunt din coloana sonora de la filmul Juno.
Nicole, Vianne, va multumesc mult de complimente.
Simonacip Diana are acuma cam 7.600 gr aprox, si cam 68-70 cm, ea la nastere a avut 55 cm, deci lunguta.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor,

pentru incurajare.
Azi suntem un pic mai bine. Noaptea e mai greu cu fornaitul, asa de mila mi-e de el.
Sper sa se faca repede bine. Acum doarme de 2 ore, respira ok, sper sa continuam asa.
Va tb sa ies ca am un plic la posta cu impunerea de impozit si tb sa ma duc sa-l iau. Sper sa nu il dau inapoi, il imbrac bine.
Miss incearca suplimentul seara. Eu am facut asa de la inceput, masa de seara exclusiv supliment.
Acuma, nu stiu ce sa iti zic si al meu se mai scoala din ora in ora, cateodata, nu mereu, dar e posibil sa fie si un fel de joc afectiv. Asta daca nu suge mult. Al meu suge ca lumea, dar una din trei treziri e numai asa, ca il pun la san si adoarme instant.
Ylari apropo de fructe, poti sa ii dai si nectarine, pere, mere, mango, avocado. Eu amestec cu branzica fructele, iar in legume pun si un pic de cereale.

Sebastian

Mergi la inceput

Miha, stiu ca se poate face si cu progr de la flavia, dar eu aveam o schema dinainte facuta in corel.....Andrada, ce mai rade piciu la gimnastica, asa face si al meu...

===============

Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Nicole, te bat, n-ai citit decat pe diagonala...
deci eu pun pe sanul stang picaturi de vitamina d. cum el e inebunit dupa licoarea asta trage tare crezand ca pe acolo iese...si asa mananca si din stangul, ca altfel raman cu el plin..iar eu muls nu prestez....'ntzeles???unge sfarcul stang cu ceva ce-i place...poate merge si la tine
la ce varsta il putem pune in fundulet?

Stefany
nu ma bate, k am citit tot ce ai scris, numai k nu am in casa decat vigantol (care sigur nu-i place), panadol si sab-simplex. Ultimele ii plac, intr-adevar, dar parca nu i-as punde panadol. O sa incerc chiar acum la masa asta cu sab simplex, sa vad ce face motanelul meu...oare se linge pe botic sau nu...
Si un pentru sfat.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput