Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Ia uitati ce a descoperit Raducu www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-10-07" target="_blank">in oglinda :) Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
gabitza, m-a topit raducu. este superb. sa iti traiasca!
Poze
puputi spune:
Schimbat semnatura![]()
Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor, acum am 6 copii si nici o teorie!!
de samurai
Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/MyGallery.jsp?UV=453205449095_45008758713
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi
Simonix spune:
Neatza fetele vorbaretze 
Va pupam si noi de dimineata, ieri nu am semnat condica
am fost la Rotterdam - sunt iremediabil indragostita de Olanda 
hihi Din pacate am fost doar o zi, cu serviciul, tare as vrea sa le cunosc pe olandezele noastre, Dana si Felicia. Dar neaparat gasim noi un weekend ceva 
A fost prima zi cand am lipsit de langa pui timp de hmmm 12 ore :( Mi s-a facut dor de el pe la serviciu
si ma tot uitam la pozele de pe telefon. Iar seara in tren tot asa, ma benoclam la telefon de zor. L-am regasit acasa, vesel nevoie mare si in funduletz, nu mai vrea deloc sa stea culcat. O minune de copil 
Nu am reusit a citesc tot din urma, doar o pagina am citit si profit de conspectele voastre :p Vad ca vorbit iar despre sex
Eu am redescoperit sexul fara sutien 
Minunat ;) Chef nu este ca pe vremuri, dar prestam cam de 2, 3 ori pe saptamana, culmea, in weekend nu prea avem timp
Miss - nu te ingrijora, totul va reintra in normal - ma rog, un normal mai calm, mai linistit ca in trecut ... Ma rog, cel putin asa e la noi. Ce mi se pare mie important, pentru a intretine daca nu o flacara arzatoare
macar un foc domol
este sa prestez chiar cand nu am un chef nebun ... adica sa nu ma las pe tanjeala... Pentru ca daca zic mereu ca sunt obosita, nu am chef (ceea ce se intampla destul de des) pai o sa imi fie din ce in ce mai greu , Bogdan se simte din ce in ce mai respins (si el e super, evident, nu ma hartuieste, dar ma pun si in locul lui si vad ca nu e prea fain sa fii mereu refuzat). Din experienta mea mai trista din trecut
(am avut niste probleme) cu cat o lalaiam mai mult, cu atat mai rau era, si observam ca atunci cand luam eu initiativa, chiar fara acel chef nebun de care va ziceam - era mai bine. Ba chiar remarcam faptul ca ... vorba aia, cheful vine mancand
Deci asa abordez si acum problema si suntem amandoi multumiti si impliniti. Cu lubrifierea nu am probleme, nu am avut deloc nici dupa nastere. De fapt singurele probleme sunt cheful si oboseala - pe care insa incerc sa le rezolv cum am zis, adicatalea nu evit deloc momentele intime, ba din contra, le provoc chiar atunci cand nu simt scantei
pe mine m-a ajutat f mult faptul ca am oprit alaptarea si am dat iama prin magazinele de lenjerie intima
(va recomand cu caldura) Am trecut iar la dantele, nu mai pot dupa ele, am umplut un dulap etc - am o masura mai mult la sutien ca inainte
(io haine de strada nu prea imi iau, in schimb... am 100 de sutiene
) Faptul ca mi-am redescoperit corpul a fost benefic pentru mine ... si pentru Bogdan
Ma rog, mai am de dat jos niste kilograme hehe dar per total e bine, ma simt din nou femeie
Maaaama ce mai trancanesc... ma duc sa cetesc din urma. Un
pentru pui de Lori !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
DanaH spune:
fetelor, imi pare rau de bebeii bolnaviori. sper sa le treaca repede. pana acum teodora este ok, desi toti trei (eu, tati si alexandru) am fost raciti. alexandru tuseste si ii curge nasul, si evident ca nu pot sa il orpesc sa o pupe, ca o iubeste foarte tare. dar asta este, pana acum vad ca e cea mai tare (nu din parcare, ci din casa).
am avut din nou o nopate linisitita. am culcat-o pe la 21:30 si s-a trezit pe la 5:15, cand a sunat ceasul lui tati. poate ca era treaza mai devreme, dar eu atunci am auzit-o. a papat o tzitzi si s-a culcat la loc. sunt multumita de programul asta, sa dea domnul sa o tina tot asa.
zicea una dintre fete de iestul afara (cred ca yalri, daca nu, scuze!). soacra-mea o scoate afara in fiecare zi, desi aici este destul de frigutz, ploua aproape zilnic, bate vantul. dar amcar o ora, daca nu chair 2-3 tot sta afara. cand bate vantul si ploua ii pune folia de ploaie peste carucior si ii lasa deschis numai "gemuletzul" acela, sau cum s-a numi, pe unde respira. daca nu, ii pune un hanorac mai grosutz, o inveleste cu o paturica, si la plimbare. pana in weekend-ul asta nu aveam nicio caciulitza. (vorba bunicii unei prietene de aici, cand s-a dus in romania cu copiii: mama, nu au si ele niste pantofiori? sa iti dea mama bani sa ii cumperi?- era vara si ele stateau descultze). sambata insa m-am gandit ca e timpul sa ii cumpar si eu o caciulitza, una destul de subtzirica. deocamdata e buna, mai vedem noi ce facem mai la airna.
cat despre facut baitza (andreap, tu intrebai), noi ii facem in camera ei (in care nu dorme deocamdata). asta numai cand e sotzul acasa sa care caditza, altfel, in baie. dar nu tin usa inchisa, o tin destul de mult dezbracata, pana ii fac masajul, pana ne pupacim si ne rasfatzam. nu am vazut-o s tremure de frig, oricum noi avem temperatura cosntanta in casa (si as adauga, destuld e ridicata pt standerdele olandeze, adica 23 grade). mai la iarna nu stiu ce o sa fac, probabil ca o sa mai renuntzam la masaj, desi ii place asa de tare.... geme de placere.
mai voriam sa zic ceva, dar am uitat. batranetile, ce sa-i faci.
revin daca imi aduc aminte.
Poze
MissParker spune:
Fetelor, mersi de incurajari.
Vianne, acum am inregistrat ca si voi tot ritmul asta turbat il aveti... Mai, ce naiba se intampla de nu dorm si ei mai mult legat? Tini imi povesteste ca Felix doarme la 10 saptamani de la 9 seara pana la 6 dimineata. Ce naiba de dreptate e asta? ![]()
Sunt capie-capie... Diseara sunt decisa sa incerc un biberon de completare, sa verific macar daca merge... Fetele care dati completare, voi cum ati inceput? Adica faceati biberonul dinainte si-l lasati pana dupa alaptare? Si daca bebe adoarme, il trezeati ca sa bea si din biberon? Zau daca stiu ce sa fac si cum sa fac, ooof... Mai, si au fost cateva nopti in care, Doamne, a dormit de la ora 19 pana la 1:30 !!! Asa nopti vreau mai des 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
DanaH spune:
| citat din mesajul lui Simonix Neatza fetele vorbaretze ![]() Va pupam si noi de dimineata, ieri nu am semnat condica ![]() hihi Din pacate am fost doar o zi, cu serviciul, tare as vrea sa le cunosc pe olandezele noastre, Dana si Felicia. Dar neaparat gasim noi un weekend ceva ![]() |
simona, da de veste cand mai ajungi in rotterdam. noi stam la o aruncatura de batz de rotterdam (aruncatura de batz=15km). paote poti sa iti prelungesti cu un weekend, sa vina si baietii tai, si facem paranghelie. stiu niste parcuri in rotterdam..... dar sa vezi centrul delftului.... si sa vezi ce gratare face sotzul meu....
eee, ce zici?
cat despre placutul olandei, si noua ne place, mai putin vremea, dar asta este, nu poti sa le ai pe toate. cu toate astea, sotzului ii tot sta gandul la mutat in alta tzara, ii se apre ca am stat prea mult aici. el are sange mai de nomad, asa. mie imi este destuld e greu sa ma mai mult air, cu copii, cu catzei, cu purcei.
dar mai acum o luna a aplciat pt o pozitie in lisabona. pt asta, zau ca as pune casa in sapte si as pleca. oricum, este numai o idee, dar cine stie de unde sare iepurele. insa cel mai mult ia-r palcea sotzului sa plecam in state. daca zic da, si maine are avea posibilitatea. acum doi ani a refuzat o pozitie la nasa (din cauza mea, ca el s-ar fi dus cu ambele maini si ambele picioare), dar tine legatura cu oamenii de acolo si daca le-ar spune ca vrea sa vina la ei, i-ar gasi ceva oricand. ghinionul lui este ca nu nu vreau state (sorry fetele care stau acolo!). mi se apre mult rpea departe de tara, mi se pare viatza mutl ami agitata, mai stresant. in fine, sunt sigura ca m-as acomoda, dar ne este bine aici si atunci de ce sa plecam?
Poze
gabitzam spune:
Saru'mina pentru aprecierile la adresa lui Raducu 
Am citit in mailul saptamanal de la babycenter, ca acum la varsta asta se distreaza foarte tare la imaginea lor din oglina. Inca nu stiu ca ei sunt acolo, dar se distreaza vazand o fatza acolo (fetzele si ochii sunt "obiectele" lor favorite de privit), mai ales daca si rade la ei, si le place sa vada miscarea propriilor maini in oglinda.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
| citat din mesajul lui MissParker Fetelor, mersi de incurajari. Vianne, acum am inregistrat ca si voi tot ritmul asta turbat il aveti... Mai, ce naiba se intampla de nu dorm si ei mai mult legat? Tini imi povesteste ca Felix doarme la 10 saptamani de la 9 seara pana la 6 dimineata. Ce naiba de dreptate e asta? Sunt capie-capie... Diseara sunt decisa sa incerc un biberon de completare, sa verific macar daca merge... Fetele care dati completare, voi cum ati inceput? Adica faceati biberonul dinainte si-l lasati pana dupa alaptare? Si daca bebe adoarme, il trezeati ca sa bea si din biberon? Zau daca stiu ce sa fac si cum sa fac, ooof... Mai, si au fost cateva nopti in care, Doamne, a dormit de la ora 19 pana la 1:30 !!! Asa nopti vreau mai des ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Miss de ce nu incerci sa ii dai numai formula intr-o seara? vezi si cant mananca, cred ca este si mai sonsistent decat laptele de mama (desi nu sunt sigura de asta). si tu te mulgi si il pastrezi pt a doua zi. eu de vreo saptamana asa fac seara ii dau numai formula. primele doua-trei nopti s-a trezit de doua ori pe noapte sa suga si de la tzitzi, dar ultimele nopti s-a mai trezit pe la5-6.
este posibil sa se si fi obisnuit la tzitzi. este cald si bine, si noua ne-ar placea acolo. probabil ca nici nu suge el prea mult de fiecare data cand il pui, e mai mult rasfatz.
asa a facut si teodora, dupa ce vreo doua nopti am adormit cu ea la san. a prins gustul fata de dormit cu mami in pat. cand o puneam in patuztul ei, voia din nou la san. si ma freca asa de nu stiuc ate ori pe noapte. tocmai de aceea am apelat la biberon noaptea.
iar acum am lapte in frigider.... nici nu poate sa il bea pe tot. eu "produc" cam 500ml pe zi, plus doua supturi la tzitzi, unul pe la 6-7 cand vin acasa si unul noaptea, sper dimineatza. sunt multumita, sper sa o tin asa pana plec in chile.
Poze
Alysh spune:
Miss:
1) citind cum te-ai tot chinuit chiar acum vroiam sa-ti scriu si sa-ti sugerez sa-i dai biberon seara. MAcar sa vezi reactia. Eu cred ca vei avea rezultate bune!
2)la noi facea tati biberonul cand simteam eu ca sunt spre sfarsit cu alaptarea, de fapt cand vedeam ca i se face somn lui Vlad. Atunci se ducea Stef si-i facea rpd un biberon proaspat. DAr poti sa-l faci si inainte de alaptat, nu-i nici o pb. Eu nu pastrez binbe mai mult de o ora, deci daca te incadrezi cu alaptatul intr-o ora e ok sa-l faci si inainte.
3) referitor la
, nu vreau sa te dezamagesc dar de ex eu am terminat-o cu alaptatul, mi-a venit si CM, dar cheful tot nu mi-a revenit. Sper la tine sa nu fie asa si sper sa-mi revina si mie cheful cat mai rpd ca mi-e tare mila de sotiorul meu.
Andreap, daca vrei pot sa-ti recomand pediatra care vine la noi acasa lunar sa-l vada pe Vlad, e o pediatra bunicica, acum depinde daca tu consideri ca e o chestie mai grava care tine de spital, probabil acolo sunt mai in masura sa te ajute. Sanatate multa!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Getutza81 spune:
Neatza...
Nicole, eu metoclopramidul il iau asa, pe sarite... adica sunt zile cand iau doar unul, sunt zile cand le iau pe toate trei.. in mod normal sunt 3 e zi....mai beau o bere fara alcool... si nu, nu mia recomandat medicul, leam luat eu de la mine putere.. cand am facut criza de fiere si a venit salvarea casa, medicul de pe salvare mia spus ca acest medicament provaca uneori niste crize foarte urate...nu stiu la ce se referea, dar imi asum riscul... iar cel de la urgenta mia spus ca da somnolenta... la fel imi asum riscul..
Cat despre sex, am aceeasi parere ca simonix, dc tot respingem sotul, unde ajungem ? ca mamele noastre pe care au ajuns sotii sa le insele... oricum la mine nu se pune probl ca cristi e cel cu apetit mai scazut si eu cu apetitul mai mare... dar si cum stam cu parintii mei si camerele nu sunt separate... e nasol sa faci fichi fichi cu parintii alaturi 

Miss, imi pare rau ca te chinui atata.... dar ai incercat sai dai ceai baby drink ? eu cand i dadeam dormea dus pana dimineata... i dadeam un biberon de 100-150 in loc de o masa, masa de seara... si am mai auzit pe una din fete ca la fel cand ia dat seara ceiutul a dormit pana dimineata si ca nu stie ca e doar coincidenta sau e de la ceai...
Andreea, imi pare rau ca va chinuie mucisorii.. eu ce sa zic, noi i facem baitza in camera noastra, unde doarme si el... vanita o pun in pat.... eu i fac baita mai rar, asa la o saptamana, sau maxim de 2 ori pe sapt ca mie greu sa incalzesc camerele... sunt 23-24 grade cand i fac baita si 20-21 in rest.... tot din cauza asta nui fac baita asa des, ma gandesc ca sansele sa raceasca sunt mai mari... dar inainte i faceam la 2 zile, maxim 3...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)