Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
simonacip spune:
Hmm, cit am avut de recuperat, am citit aseara, dar n-am mai apucat sa postez ca i-am fkt lui tati o fasole pastai asa cu rosii si usturoi. Noroc ca mai aveam o mina de fasole in casa (i-am mai pus lui Matei in supica citeva pastai). CInd am vb cu sis aseara la 10.00 pe mess mi-a spus ca tata ar minca fasole pastai, dar ea n-are…Ei bine, mi-a incaput fix intr-un borcanel..exact o portie asa..si a iesit tare buna..Lui tati i-au facut RMN-ul, dar raspunsul abia azi, nu stiu de ce...Sa vedem, oricum saracul e cel mai rau din salon, il doare cu picior cu tot, se misca cu cadrul pana la baie si foarte greu si asa.
Ieri am fost cu Elenuca sa depunem actele pt CIC, bine ca am rezolvat si cu treaba asta, eu oricum tb sa mai fac un drum sa mai depun si extrasul…Fetele care au de depus actele: dc e contul sotului, nu-l accepta, tb sa fie un cont personal..Tarisoara…
![]()
Lorich, Cleo, sanatate multa la okisori. DOamne Ajuta!!
Mai Cleo, ce te impiedica sa faci scoala?? Fa-o sa scapi de o situatie…te gindesti oare ca n-aveti inca masina si nu e cazul??Ia sa vezi ca va veti lua si masina imediat dupa c eo vei face…Mama mea cum a facut? ![]()
Mihaser, intra-adevar batistuta rules!!Ce rau era la David cind n-o aveam si am ajuns si la urgente cu el doar pt o aspirare..
Dana, am uitat mey sa-ti spun, ce dragutz sotiorul cum ti-a facut el surpriza la aniversarea voastra…SI al meu e fan surprise…dar de data asta nu mi-a fkt nici un cadou la aniversarea casatoriei..O fi din cauza ca tocmai imi luase “din oficiu” un telefon mobil nou??
Inais, important e sa nu mai tuseasca…daca mai are doar ceva mucisori, eu zic ca o poti scoate, mai ales ca azi se pare ca va fi frumos..SI ii tb si ei aer.Si cred si eu ca si tie. Inais, si Matei face figure la imbracat si la pus caciulita, dar cind iesim afara se linisteste..mai zicea si Doloress acelasi lucru..Nasol cu medicalul…Of, astora trebuie sa le spui de 10 ori sa faca un lucru bun…
Nicole, imi pare rau ca Daviducul refuza sinul sting..Fetele au dreptate cu pozitionarea…si oricum, o fi doar o pasa mai proasta..
Ralu_t, ma bucur pentru bona si ca v-am putut intermedia…Cu statul acasa in paralel cu bona, mi se pare ceva firesc, asa se practica. O luna doua se sta cu bona …pana se obisnuieste si copilul cu ea si ea cu copilu, eu o vad ca pe un avantaj. Nasoala faza cu bicicleta, parka vad si scena..Bbrrr!
Andreea, 130 de ml dupa cite ore? Ca atit am scos si eu dupa 4h 30’, dar dintr-unul 100 si din altul 30..Poate incet incet va accepta si completare, desi si eu ma chinui cu Matei, mai ales ca uneori ( ca aseara de ex pur si simplu nu am). Aseara i-am dat cind am venit de afara, apoi peste o ora jumate cind ne-am culcat a vrut iar…si n-aveam ce: a supt de citeva ori cu inghitituri, apoi..nimic…nu mai inghitea desi-I era foame..dar n-a vrut bibe, nici macar in somn..
Getutza, imi pare rau de furunculul lui Bogdanel…Speram sa nu mai apara altele, ca stiu ca astea apar unul dupa altul…
Andreeap, sa stii ca si Matei cam are mucisori in ultima vreme. Sa stii ca se poate si de la vremea asta mai rece cu vint..In plus acum dc a inceput sa tot plinga in carut e normal sa faca si mucisori…si d’aia ti se pare ca nu mai trec…
Iulia, Bafta la vaccinel…
Apropos fetele, care mai e treaba cu infarixul Hexa, tot nu se gaseste??? La noi se apropie..
Kitzy, frumoasa si bine dezvoltata e Diana
, cit are greutate si inaltime?Ca virsta vad ca e ca a lui fiumiu…Si mami e o frumoasa…
Miss, ma bucur de vestile bune de la voi…Mai, ce repede se refac copilasii astia si cu burtica si cu tot!Nasoala faza cu DHL-ul…cam asa e la noi cu Romtelecomul…asa am patit si eu de 2 ori cind am vrut sa-I contactez..Te scoate din sarite!
Doloress, as sta si eu la cumparaturi toata ziua in mallul ala cu camere de alaptat…Hmm…
In ce priveste
vinerea aia la noi e in we
, in fiecare saptamina…noi avem program, altfel, daca ar fi dupa mine ar fi annual nu saptaminal…
Chinabulina, grasuna si lungutza gogosica ta!!Felicitari!
Gabitzam, ce scump e Raducu in oglinda, ce dialog are el acolo…Sau mai bine monolog??
Socrate, sanatate muulta….Vad ca toate trecem prin asta..din pacate.
Luminel, bine ai revenit! Sa scrii mai des..
Vianne, ma bucur ca sunteti bine, asa face si Matei da la greu cu picioarele in pat, le ridica si apoi le trinteste cu putere…El se amuza..
Stefany, cu funduletul…nu direct, incet incet,, intii la 30 grd, apoi la 45. Totul depinde si de copil si de constitutia lui…Se vede pe el cind e pregatit de stat in fundulet, Mie mi-a spus la 4 luni sa-l pun la 45 de grd si sprijinit in coltul patului pe o pernuta…
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Stefany, cu funduletul…nu direct, incet incet,, intii la 30 grd, apoi la 45. Totul depinde si de copil si de constitutia lui…Se vede pe el cind e pregatit de stat in fundulet, Mie mi-a spus la 4 luni sa-l pun la 45 de grd si sprijinit in coltul patului pe o pernuta… Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
confirm, si noua ne-a zis ortopedu asta. Ca io eram tare speriata de idei care mi le faceam singura. deci la 4 luni sprijini cupilu pe perna. Apoi inca o perna. si apoi prinde-l ca pleaca....
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
andreap spune:
'neata!
Sara chiar tuseste
..cine imi recomanda un pediatru bun la o clinica particulara????
Multumesc..revin dupa ce rezolv asta
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
simonacip spune:
oof mai Andreuta..nu poti merge la Grigore ALexandrescu? Eu am incredere in medicii de acolo. Plus ca acum fiind in timpul sapt nu cred ca e aglomerat...
Eu i-am dat Ambroxol lui Mateiut cind a tusit, i-a trecut repede. CIt despre pediatru particular nu cunosc, era una de la Grig AL, dar tb programat cu o sapt inainte,dar nnu mai stiu tel si adresa...
Succes, sa ne spui ce ai rezolvat.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Neata!
Simo si eu o folosesc zilnic ptr ca Eli are muci..si abia luni ne poate primi pediatrul...dar tot ii duc sa-i vada.
Andreap sanatate maxima micutei! Si al meu cel mare tuseste...cica e un virus nenorocit care asa se manifesta: tuse, vome.
stefany nu o bate pe Nicole ca si io mai citesc in diagonala...![]()
Cu bebeii mai greu...
Sapt viitoare mergem la 3 dr...la pediatru, la eco TF si la ortoped...o sa mai avem de mers decat la oftalmo..Sper!
Va pup! O zi buna si multa sanatate bebeilor!
andreap spune:
da,voi merge la Gr.Alexandrescu la Dr.Carasava..o prietena mi-a recomandat-o iar o prietena chirurg acolo a confirmat ca-i OK..numai ca urasc sa stau la cozi prin spitale,vine..nu vine....preferam ceva particular unde stiu ca la ora x ma primeste....
tineti-mi pumnii
PS..oricum afara NU!deci Sara e fericita,a scapat de carut
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
MissParker spune:
Raportez a doua noapte de cosmar. Alaptat la 23, la 1, la 3, la 5, la 7:30, chiauna de cap, nedormit decat max. 4 ore adunate
Mai, ce mama naibii se intampla? De luat in greutate nu prea ia (ok, a avut diaree si de aceea), de supt masiv nu suge (daca ar ramane cu foamea-n gat ar cere mai mult, ar plange etc.), ce pastele ma-sii de puseu mai e si asta de ma termina la 2 ore si uneori si mai putin??? Unde se duce tot laptele ala? Sau nu mai am eu decat zer si nu se satura copilul?? Dar de ce nu cere mai mult? Cred ca diseara ii fac un biberon de completare, sa vedem reactia, ca nu se mai poate, sunt zombie, abia ma mai tin pe picioare...
gabitzam, bestial e Raducu in oglinda!! David inca nu se recunoaste, ma recunoaste insa pe mine si zambeste gales ![]()
Melly, esti o nerusinata
Auzi la ea, de 2 ori pe zi
... Bravo tie! Si mersi ca ai precizat ca de cand nu mai alaptezi, ca astfel imi fac si eu sperante sa revin la linia de plutire...
Ralu, si tu imi faci sperante, sa-mi revin si eu dupa ce-mi revine CM, insa la mine inca nici un semn, va dati seama, sunt 15 saptamani de cand l-am nascut pe Daviducul... Care mai sunteti fara CM?
socrate, nu esti, scumpa, mama denaturata, e anotimpul racelilor, fir-ar sa fie, n-avem cum sa-i pazim. Eu azi merg la Frankfurt cu S-Bahnul si cu tramvaiul si ma ia groaza la gandul ca vor fi atatia virusi si atatea bacterii in aer, cum ajungem la Tini o sa-l spal imediat pe manute si ma spal si eu, sa evitam orice atingeri periculoase... Eu dupa ce-l imbaiez pe David ii usuc parul cu foehnul, e fascinat si se linisteste ca prin farmec.
Cleo, astept si eu cu nerabdare Vinerea aia Mare a Sexului ![]()
andreap, du-te la urgenta, acolo se va ocupa cineva de mititica, nu? Eu asa am decis sa fac, caci si pediatra mea tot foarte expeditiva este...
chinabulina, bine-ai revenit 
Luminel, bine-ai revenit si tu! Cam atat are si David, 6.700 la 65 de cm. Saptamana viitoare mergem la pediatra si vedem cum a mai evoluat. Sunteti la poezioara imediat 
Nicole, ce cuminte sta Daviducul tau cu caciula si manusile!! Pai al meu zbiera de-l auzeai din Colentina!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!...ne mai tineti minte? Avem absente cu duiumul, dar ce sa-i faci, ziua nu ne ajunge cu cele 24 de ore, am fost si plecati o saptamina la mare, in Turcia, am avut botezul...trece timpul si nici nu stiu cind!
Tudor creste ca din apa, am inceput diversificarea de 2 saptamini - bea acum la masa de la 11 cam 100 ml suc de fructe si am inceput sa-i dau si piure de fructe, deocamdata citeva lingurite. In weekendul asta am sa incep si cu supa de legume, sper sa o accepte la fel de usor cum a acceptat fructele...
Stefan e la gradinita - azi chiar sunt plecati intr-o excursie la Ploiesti, pacat insa ca nu au parte de vreme prea frumoasa, asa cum a fost ieri de exemplu.
In rest ce sa va mai spun - amindoi sunt cam muciosi - Tudor cel putin se si ineaca cu mucii si tuseste, totusi azi-noapte a avut doar un singur episod si apoi s-a culcat inapoi ca de obicei.
Ma duc sa mai citesc si eu din urma sa vad ce mai faceti voi!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
puputi spune:
Buna dimineata fetele
Am ajuns in Romania dupa un drum obositor de 18 ore. Suntem bine dar foarte obositi si mofturosi.
Nu am citit din urma dar promit sa recuperez.
Va pupic si ma apuc de citit 

Si maine va fi o zi
de samurai
Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/MyGallery.jsp?UV=453205449095_45008758713
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi
leeloo2004 spune:
andreeap - si eu o stiu pe dr.Carasava, s-a ocupat de baiatul meu mai mare care a avut probleme grave la nastere, este o doctora extraordinara! Din pacate nu consulta decit la spital si intr-adevar, cam ai de asteptat pe la usa pe acolo...Poti insa sa te duci, asa cum ti-a sugerat Miss Parker , la camera de garda a spitalului! Multa sanatate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.