Puiuti de Randunici 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Liana si Clau ma primiti in grupul vostru cu fetite micute si sclifosite la mancare? Si noi patim la fel... un 120 ml de lapte e super. Si il vrem numai cu cereale. Ghiciti de care Bebelac cu zahar.
Apropo voi ce temperatura aveti in casa si cum tneti bebeii imbracati? Mie mi-e frica s-o las si pe covor ca nu cumva sa raceasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Si voiam sa mai intreb fetele care au masina de facut paine ce marca (tip) au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriana, sigur ca te primim, cum sa nu? Offff, ce ne facem noi cu atatea sclifosite mici? Si ca sa-ti raspund la intrebare, eu tin in casa 24.5 - 25 de grade si stam foarte lejer imbracati. Eu in tricou iar Rebecca in body cu maneca lunga si pantalonas cu picior.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

nicoleta, la ce marimi ai vazut oferta? aveau si pt peste 9 kile?
sar'na!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

adriuta welcome in club! cum ii zicem, il inregistram la osim? "sclifoclub"
clau teo a inceput dimineata la ora 5 cu 190 de lapte, pe la 9 doar 90 de lapte, pe la 10 cam 150 de grame de piure de fructe (ma bucur ce vreti, la noi e lucru mare ); sa vedem continuarea
sovi, sash are deja 9 kg sau te pregatesti de ce urmeaza?
ariel, s-a terminat rapid si in "conditii amiabile" concertul ? sau ti-a dat bisuri pana in zori?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

liana, nuuuu, sash are cred cu putin peste 7 :)
pt o prietena intrebam, care e maaare amatoare de oferte in special la huggies :)

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
i-am dat dovleacul cu un mar, am incercat dovlerac simplu si era atos..l-am amestecat cu mar copt si l-a papat bine! pot sa spun ca de vreo saptamana, Mufa papa tot ce-i dau fara prea multe figuri, deschide singur ciocul, ca un adevarat randunel!
mimo hai la plaja, te servesc cu un tzipouro grecesc si ne imaginam ca suntem in Grecia!
nico multam de pontul cu Metro!
adriuta!! ce bebe tare ai, felicitari!! chiar am citit un articol despre cum sa-i invatam la olita incepand de acum, chiar de la cateva luni!! e o chestie ca ti-a iesit!!
pentru cele interesate, despre asta e vorba:
http://ww w. parinti . com /quotEliminationCommunicationquotEC-t-18554.html

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

sovi din ce vad eu in oferta de pe net, arata un pachet la oferta 2+1 ptr 5-9 kg (asa bunghesc eu acolo )...or avea si altele...nu arata; si eu vreau sa iau, si tot huggies ; acum ma uitam pe net sa vad daca pot sa comand si ce preturi sunt (numai ca nu prea vad huggies, mai mult pampers)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

randunelul mufarin papacios

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am luat ieri din piata o gramada de vinete, ardei, sfecla, etc...asa ca azi avem program artistic de copt/tocat/congelat!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput