Puiuti de Randunici 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lianam randunelul mufarin papacios Liana, mami de Teo |
si noi pupam pe Teo, sa pape si ea tot!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Neata!
E a treia zi de frichineala non-stop si nu mai pot

Nu stiu ce are copilu' asta dar nimic nu-i mai convine, maraie in continuu, ma dispera
. Si, ca sa fie tacam complet, nu mai papa nici legume
. Ieri am incercat prima data carnita si a refuzat-o categoric, nici macar o lingurita n-a inghitit.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Nicoleta spune:
Da Sovi, nr 4, dar vezi ca alea se termina cel mai repede, la noi mai erau 2 cutii, acu sunt in casa la noi:))).
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Simo27 spune:
Cami,imi pare tare rau ca esti si tu chinuita!nu-i mai da vreo 2 zile legume,poate va manca cand ii vei da din nou si pune-i si putin unt!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2832946660102426993DeCvps
poze mai vechi
si mai noi![]()
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cami33 spune:
Simo, ai niste copii superbi
(cred ca stiai asta, deja
)
Iar Sam are o veselie in ochisori, parca-i un spiridus
Imi place mult caruciorul lui Sam, ce marca este?
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
claudia99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica nicoleta, la ce marimi ai vazut oferta? aveau si pt peste 9 kile? sar'na! ![]() sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
nr 4 trebuie sa iei , la Ploiesti nu aveau in metro decat 2 si 3 dar e oferta si la cerffour si eise la 80 de lei 2 pachete ca este primul la un pret si al doi-lea pachet la jumatate de pret
mamica de Bogdan Alexandru
7 luniwww.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
Simo27 spune:
Cami,multumesc!
Cat despre carucior,e Buggster ,da pe google si vezi mai bine cum arata ca eu am incercat sa pun aici linkul si nu m-au lasat!![]()
si al meu are si o husa groasa de iarna!
ccris_ccris spune:
randunici!
Intru si eu repejor la o scrisorica mica, fug apoi la treaba, poate nu mai imi iau astia curentul
.
Adriutza, 
, felicitari pentru facutul la olitza! Bravo, mami!
Dar inseamna ca statea bine in fundic la 5 luni jumate sau il tineai tu? Cum e dansul olitzei?![]()
Clau, asa randunoi jos papalria!
. Mersic pt. raspuns, super ieftin, sa vedem cand ajung si eu pe-acolo. Si eu folosesc inelul la baita, dar tu cum o speli pe Rebe la poponet/pasa in el?
Adriana, eu am Moulinex. In casa am 24-25 de grade si, ca si Clau, stau la maneca scurta, iar Andreea in body cu maneca lunga si pantalonasi cu piciorus.
Simo,
baietii tai frumosi 
si zambiciosi.
Va pupic si fug la 
.
Editez: Luny, ff interesant articolul, poate ma incumet sa incerc, dar dupa ce termin curatenia, ca sa avem ce murdari
.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
mstela spune:
Salutari.bag repede un mesagel si fug la piureiala.
Aoleu,Ariel,alta patanie pe tine,mami?Ofof
Sovi,da,fara lapte e bebelacul meu,si are zahar..idiotii...
cris,baga mami pozele alea pe mailul comun,daca tot stai invizibila..
liana-poapa
,tu faci piureul de cu noapte la soricel?
Adriuta,bravos bravos Adrienului pt performanta!!Dar repede a mai stat el in fundic!
Voi cum dati vit c picaturi la bbi?In gurita direct?Si cate pic?
Voi dati si suc de fructe,sau numa piure?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"