Puiuti de Randunici 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 17
adriuta spune:
![]()
Da FACE LA OLITA
Jur ca nu mintesc si nu vi-am mai zis ca stiu ca e greu de crezut dar am zis sa incerc si uite ca mi-a reusit. Face la olita de la 5 luni jumate. imediat dupa ce ne-am reintors i-am cumparat olita si pentru inceput o folosea de scaunel, era foarte incantat asa ca am trecut la actiune.
Dimineata il luam in baie si ma puneam pe buda si el pe olita langa mine. E ff IMPORTANT sa dati drumul la apa sa curga incet la chiuveta(truc care mi l-a zis o prietena). Si uite asa ii dadeam jucarii si el se juca si a 2-a dimineata a facut pisuc. L-am laudat....dansam dansul olitzei de fiecare data dupa ce termina si face ceva... am batut din palme...
Acum il pun de 3-4 ori pe zi si face cel putin de 2 ori. Dimineata intotdeauna. Il pun inainte de baita. Acum nu mai dau drumul la apa ca stie el ce are de facut.
Neaparat ii spuneti FA PISHUC MAMI... TZSSSSS...
Nu radeti de asa am facut eu si a mers.
Cacutza face mai rar dar e important sa il mangaiati pe spate. Eu stau langa el si daca incearca sa se ridice ii zic sa stea cuminte si sa faca.
Fa cacutza mami...si il mangai pe spate. Si el incepe sa screama putin si face. Si dupa ce face...dans uraaaaaaaa...batut din palme.
Am facut azi un filmuletz dar nu stiu cum sa-l descarc.
Nu stie sa se ceara dar cand il vad ca se screme fug repede la baie cu el si face cacutza. Deja stie ce-i cu olita si la ce foloseste.
Eu zic ca nu-i tarziu sa incepeti si nu uitati ca e o luna jumate de cand am inceput noi.
Dupa ce se trezeste e ff important sa-l puneti pe olita.
![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ariel_7000 spune:
ia ghiciti voi cine are recital la ora asta????

![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
lianam spune:
pai da, ca nu am cascat gura pe bon fraiera de mine
...aia tampita, iar eu de 3 ori tampita: era clorura de sodiu 0,9% x 10 = 20 ron, 1 bucata 2 ron...dar m-a ametit farmacista ca mi-a adus intai fiole, apoi din ala ptr copii, a calculat si recalculat (ca am luat mai multe produse scumpicele), pe teo o gadila si se hlizea la 40 de cm distanta de nasul ei tanti de la paza care era racita, si stateam pe ghimpi sa ies de acolo....asa ca, in concluzie: prostia se plateste; n-am cascat ochii, am cascat punga 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 liana, uite mama ca se poate :))) http://www.centrofarm.ro/ccW51252001/disponibil_farmacii/Clorura-De-Sodiu-0,9-X-1.html mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
Liana, mami de Teo
lianam spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 ia ghiciti voi cine are recital la ora asta???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008) |
vezi daca ii pui in nas ser din ala ieftin de 2 ron? se razbuna copilu'

adriuta, dar statea singurel in fundulet asa bine la 5,5 luni? teo sta un pic dar isi pierde echilibrul si cade in nas sau pe o parte

Liana, mami de Teo
ariel_7000 spune:
vezi daca ii pui in nas ser din ala ieftin de 2 ron? se razbuna copilu' ![]() ![]() Liana, mami de Teo |
s-o crezi tu ca al tau e mai scump!!! e la fel de ieftin ca si al meu, doar ca tu l-ai platit de 10 ori! hahahhaaa

si
Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
lianam spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 s-o crezi tu ca al tau e mai scump!!! e la fel de ieftin ca si al meu, doar ca tu l-ai platit de 10 ori! hahahhaaa ![]() mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008) |
)...da' asa poate ii ies mucozaurii de 10 ori mai repede da' de ce face figuri la orele astea teroristu' tau? de la urechiusa, dintisori, sau ca asa vrea muschiuletul lui
Liana, mami de Teo
ariel_7000 spune:
de fericire!!!
canta,danseaza, vorbeste 
, mai caraie, ca eu ma fac ca ploua...dar il mai las juma' de ora si vrea, nu vrea ii dau bibe si gata, parchez si eu!
eu tocmai am gatat de papat o prajitura...mimo!!! e d-aia bunaaaa, de am papat cu tine-n parc
!!! na ca m-am razbunat pe ea!
aaaaaa, ramasesem datoare sa-ti zic cine e "dasteptul" care zise ce scrie la mine-n motto!!! e, nimeni altul, decat....surpriza (se lasa linsite in sala...): ROBBIE WILLIAMS!!! 

si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
tuchita spune:
'neata!

pentru toata lumea!
Va pupez pe toate! sa aveti o zi minunata!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
Ma gandeam sa va dau si eu un ceai, pentru cine nu bea cafea de la Tuchi, dar nu gasesc emoticonul...
luati-l si fara...
Eu sunt deja la munca, asa ca va doresc sa aveti o zi buna...![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
clauclau spune:
Neata, neata, merci de cafea Tuchi 
si spor la invatat!
Liana, sa vedem cum papa azi sclifositele noastre. A mea aseara era asa de obosita dupa baita ca a mai papat 120 ml de laptic doar si s-a culcat lemn, singura, singurica.
Sovi, ba folosim inelul si la baita, uite AICI dovada!
Si facem baita cand asa, cand asa , depinde de oboseala pe care o are la ora de baita. DAr vrea sa plece si din inel, trebuie sa o tin ca se intinde dupa dus si tot ce mai vede pein jurul ei!
N-are stare de nici-un fel fata asta a mea!
Luny, bine ca-i gata cu centrala, acum caldurica la greu!
Mimo, da mai , e super randunoiul meu, i-am zis ca vreau un Tigrisor ( OPel Tigra ) si da fuga sa-mi ia!
Cris, parca tu m-ai intrebat de covorasul cu numere, eu l-am luat din Dragonul Rosu si am dat doar 10 ron pe el! 
Adriuta, FELICITARIIIII pentru reusita cu olita! BRAVOOOOOO! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!